Jurist med ledererfaring? Bliv kontorchef for et stærkt team i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Har du solid erfaring med forvaltningsret? Kan du sætte mål og retning for nogle dygtige medarbejdere? Er du interesseret i en stilling, hvor du kan opnå stor viden inden for motorområdet, punktafgifter og andre afgifter? Så er du måske vores nye kontorchef i Silkeborg.

Fold din erfaring ud og få god sparring
Du træder ind i et velfungerende kontor med kompetente juridiske sagsbehandlere i 14. kontor i Skatteankestyrelsen. Her kan du folde din erfaring ud som leder og din viden om forvaltningsret og blive en del af en ledergruppe, hvor du kan hente sparring og inspiration.

Du tager hånd om 20-25 medarbejdere – medarbejdere med et højt fagligt niveau, som arbejder på tværs og med andre kontorer. Kontoret er delt op i mindre teams, som er specialiseret i registreringsafgifter, punktafgifter og værdiansættelse. Sagsbehandlerne forbereder behandling af klager for borgere og virksomheder.

Vi brænder for at sikre retssikkerhed og har en vigtig samfundsopgave, som uafhængig klagemyndighed. Der er mange spændende sager på vores skriveborde. Sager, som vi forbereder til afgørelser i enten motorankenævnene eller Landsskatteretten. I tæt samarbejde med de øvrige kontorer i Vurderingsafdelingen sikrer vi ensartet og korrekt regelanvendelse og praksis i Skatteankestyrelsen.

Vi sørger for at klæde dig godt på til at løse dine opgaver gennem et onboardingforløb og et tæt samarbejde samt sparring med afdelingschefen og de øvrige kontorchefer i Vurderingsafdelingen og i Silkeborg – og især med et stærkt fagligt fællesskab med kontorchefen for 3. kontor, som sidder med tilsvarende opgaver.

Hvis du bliver motiveret af:

  • at sikre fremdrift i den juridiske sagsbehandling
  • personaleledelse, der fokuserer på resultater, motivation, udvikling og arbejdsglæde
  • procesoptimering og forandringsledelse
  • at opretholde en god kultur og holdånd på kontoret.

Så forestiller vi os, at du:

  • har juridisk baggrund og erfaring med personaleledelse
  • interesserer dig for og har indgående indsigt i forvaltningsret
  • lægger vægt på at sætte tydeligt mål og retning
  • lytter til medarbejderne og tror på frihed under ansvar

Den nuværende kontorchef Merete Søgaard byder dig velkommen og fortæller om stillingen
Som kontorchef på 14. kontor bliver man leder for en gruppe af unge, dygtige medarbejdere, der har et godt socialt sammenhold. Samtidig træder man ind i en velfungerende ledergruppe, der samarbejder og sparrer meget med hinanden på tværs af kontorerne. Vi er 5 i ledergruppen nu – og med dig bliver vi 6.”, siger kontorchef Merete Søgaard – der har fået nye opgaver på et andet af styrelsens kontorer i Silkeborg.

Vidste du …
… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan fx handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag. Det, synes vi, giver vores arbejde mening.

… at Skatteankestyrelsen laver udkast til afgørelser, der sendes til Landsskatteretten og ankenævn, som træffer de endelige afgørelser.

… at vi i Skatteankestyrelsen understøtter fleksible arbejdsvilkår.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 15. juni 2023.

Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte nuværende kontorchef Merete Søgaardpå telefonnummer 33 76 02 18.
Har du spørgsmål til ansættelsen i øvrigt, kan du kontakte afdelingschef Pernille Møller Tronborg på 33 76 08 86.

Der vil indgå en personlighedsprofiltest og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål, men der vil eventuelt være mulighed for varig ansættelse.

Er du tjenestemand, stiles ansøgningen til Dronningen.

Tiltrækkelse er den 1. august 2023.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Glarmestervej 4, 8600 Silkeborg. Skatteankestyrelsens lokation i Silkeborg ligger tæt på motorvejen kun 40 minutters kørsel fra Århus.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Silkeborg
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for opbyggelse af en strategisk og compliant indkøbsfunktion, der skal..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 9
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 10
2. april 2024 8
1. april 2024 8
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9