Souschef til Hyldegården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vores souschef er blevet leder - derfor søger vi en ny souschef til Hyldegården.

Om stillingen og dig


Vi søger en souschef,
  • der er initiativrig og ønsker faglige og ledelsesmæssige udfordringer.
  • der kan lede i samarbejde med børnehuslederen, inspirere og motivere og gå forrest.
  • der kan tage selvstændigt ansvar, arbejde i teams og har stort lederfagligt og teoretisk engagement.
  • der har gode, tydelige, kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt.
  • der kan udføre administrative - planlægningsopgaver fx vagtskemaer, ferieskemaer, indberetning, referater mm.
  • der ligeledes er en god rollemodel, ved at arbejde praksisnært på en eller flere børnegrupper.


Det betyder at du har omkring 16 timer med børn om ugen. Den øvrige tid bedriver du ledelse væk fra børnene.

I en foranderlig hverdag skal du derfor på samme tid bevare overblikket, handle og være i stand til at prioritere hvor dit og husets fokus skal være. Du skal med andre ord kunne skynde dig langsomt med fokus på respekt for personalet, kvalitet for børnene og være i low arousal.

Du skal indgå i et nyere ledelsesteam; Hyldegårdens børnehusleder har været leder i et år.

Arbejdsgrundlag


I Gladsaxe arbejder vi ud fra et positivt menneskesyn samt en anerkendende og nærværende tilgang til såvel børn, forældre og kollegaer. Det er derfor vigtigt at du understøtter det og at det falder dig naturligt at kommunikere fra et anerkendende perspektiv.

Gladsaxe har et ledelsesgrundlag, som du skal forpligte dig på at arbejde ind i.

Nedenfor er det oversat ind i en souschefstilling i en Hyldegårdskontekst
  • At lede indad: at kunne strukturere og organisere egen tid og opgaveløsning, at udbygge et teoretisk fundament for ledelse i samarbejde med børnehusleder.
  • At lede opad: at dele relevant viden med børnehusleder for at sikre højkvalitet i det pædagogiske læringsmiljø hele dagen, at dele viden med børnehusleder som har betydning for organisationen.
  • At lede nedad: At sikre pædagogisk fremdrift, pædagogisk sparring i hhv. mødefora og på / i daglig praksis, at have pædagogisk tid med børn.
  • At lede på tværs: at have hele børnehusets perspektiv for øje i opgaveløsning, at understøtte strategisk og organisatorisk ledelse i samarbejde med børnehuslederen, at indgå i et udviklende samarbejde med mange tværfaglige samarbejdspartnere.


Du skal kunne opstarte, gennemføre og afslutte opgaver, så din position i diverse processer skal være dynamisk og tilpasses det opgaven påkræver.
Som souschef er du en del af ledelsesteamet, og ved lederens fravær varetager du den fulde ledelsesfunktion, men indgår ikke i ledelsen af områdeinstitutionen.
Som souschef varetager du de ledelsesopgaver som er uddelegeret af lederen, og udfører opgaverne med reference til børnehuslederen.
Du får funktion som Fagligt Fyrtårn og samarbejder med kolleger fra områdets øvrige børnehuse samt en pædagog fra Hyldegården omkring dét arbejde.
Kender du vores faglige ramme, bliver det lettere for dig, at begynde som souschef – og er den ny for dig; lægger vi sammen en plan, så du får den lært.

Vi kan ikke alt, men vi er særligt stolte af at kunne tilbyde


Hyldegården har idrætsprofil og derfor er krop, sanser og bevægelse en stor og naturlig del af vores pædagogiske planlægning med børnene.

Mange af vores familier bor i Høje Gladsaxe og har en ikke-dansk baggrund. Det betyder at vi er beriget med mange forskellige sproglige og kulturelle baggrunde i børnehuset.
Det stiller krav til os om at vi kan rumme mange forskellige perspektiver samt forståelser; og have en oprigtig interesse i mennesker, der kan have et helt andet udgangspunkt end vores eget.
Det er med andre ord en stor og kompleks opgave at være ansat i Hyldegården.

Vi har derudover et stort og tæt tværfagligt samarbejde med PPR, familieafd., vores flersprogspædagog samt forebyggelseskonsulenten – et samarbejde du skal have lyst til at indgå aktivt i.
Vi har 5 ressourcepædagoger ansat i området, til kapacitetsopbyggende og specialpædagogiske indsatser – for at give alle børn de bedste deltagelsesmuligheder. Også dem og deres opgave skal du samarbejde omkring.

Børnehuset fungerer med et vuggestueteam og et børnehaveteam med i alt ca.100 børn.

Idrætsbørnehuset Hyldegården er en del af områdeinstitution Grønnemose, der består af 5 børnehuse, med hver deres pædagogiske leder og en områdeleder, som har det overordnede ansvar.

Det overordnede udviklingsfokus for 2023 er forældresamarbejde, børns perspektiver og inddragelse heraf samt modtagelsessamtaler i hjemmene, for alle nye børn i området.

Du får et krævende men meningsfuldt job. En arbejdsdag, hvis indhold sjældent er til at forudse. En engageret medarbejdergruppe og ikke mindst en mulighed for at gøre en stor forskel for børn og forældre i Gladsaxe.

Yderligere informationer


Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte børnehusleder Sofie Warming mail [email protected] eller telefon 29 42 23 11. Det er også Sofie der viser rundt i børnehuset, hvis du har lyst til det.

Ansøgningsfrist


Tirsdag den 7. februar 2023.

Samtaler afholdes løbende.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of Nuuday Data Office – Copenhagen To a newly established role that is crucial in today’s data-driven business landscape, where Nuuday generates and handles a vast and ever-growing amount .
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. april 2024 338
26. april 2024 337
25. april 2024 341
24. april 2024 358
23. april 2024 354
22. april 2024 364
21. april 2024 365
20. april 2024 368
19. april 2024 364
18. april 2024 365
17. april 2024 358
16. april 2024 355
15. april 2024 356
14. april 2024 364
13. april 2024 369
12. april 2024 363
11. april 2024 348
10. april 2024 349
9. april 2024 347
8. april 2024 344
7. april 2024 356
6. april 2024 364
5. april 2024 365
4. april 2024 359
3. april 2024 348
2. april 2024 355
1. april 2024 369
31. marts 2024 379
30. marts 2024 387
29. marts 2024 392
28. marts 2024 389