Arkitekter/byplanlæggere til Byplan og Landskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vi har to ledige stillinger til et par engagerede arkitekter/byplanlæggere, der brænder for at omsætte strategier og politikker til lokalplaner for konkrete byggerier og byrum med høj arkitektonisk kvalitet.

Byrådet i Gladsaxe er optaget af strategisk byudvikling. Som planlæggere skal vi bidrage til at løfte Byrådets strategiske dagsordener i forhold til byens udvikling, klimatilpasning, social balance og de øvrige mål i vores Gladsaxestrategi, hvor vi tager udgangspunkt i FN’s verdensmål. Med vores nye arkitekturpolitik ”Gladsaxe for mennesker” ønsker vi at udvikle byen med fokus på den menneskelige skala, stedets identitet og den bæredygtige udvikling. Sammen med stadsarkitekten arbejder vi for at omsætte arkitekturpolitikken og de øvrige strategier til lokalplaner, der medvirker til en grøn og levende by, og som sikrer byrum og bygninger med høj arkitektonisk kvalitet.

Som vores nye kollega skal du sammen med en bred vifte af fagpersoner medvirke til at omsætte de politiske visioner til gode lokalplaner, som vi selv udarbejder. Opgaverne omfatter arbejde med planprojekter fra vision til endelig plan. I nogle tilfælde vil planerne også skulle følges ind i byggesagen. Du får derfor en stor kontaktflade i og uden for organisationen - til borgere, virksomheder, foreninger og samarbejdspartnere. Alle projekter udformes i løbende dialog med kolleger, eksterne parter og det politiske niveau.

Byplanarkitekt


Til den ene stilling søger vi en byplanarkitekt, urban designer, landskabsarkitekt eller tilsvarende med stærke kompetencer inden for rumlig og arkitektonisk forståelse og som har erfaring med at arbejde med byomdannelse og blandet by i en kompleks kontekst. Du har en stærk strategisk forståelse og kan omsætte det til planlægning og muligheden for at tilgodese flere dagsordener. Her vil omdannelsen af et område ved Mørkhøj Bygade til blandet bolig og erhverv være en første opgave.

Byplangeneralist


Til den anden stilling søger vi en profil, der ud over lokalplanlægning har lyst til at indgå i arbejdet med miljøscreening og miljøvurdering, og som vil stå i spidsen for, at dette arbejde udvikles til et konstruktivt bidrag til de forskellige projekter, så vi får tænkt potentielle konflikter ind fra start. Vi søger en profil som samtidig har evne til at formidler komplekse problemstillinger og fagligt stof på en let forståelig måde for hele teamets fagområde.

I begge stillinger vil du ud over ovenstående primært komme til at arbejde med


  • Nye lokalplaner og implementering af arkitekturpolitikken i såvel politiske dagsordener, arbejdsprocesser og konkrete lokalplanbestemmelser
  • Projektledelse inden for et bredt spekter af lokalplansager
  • Dialog om og udvikling af projekter med bygherrer, konsulenter og kolleger i forhold til at fremme bæredygtige, kvalitative og æstetiske løsninger

I begge stillinger forventer vi, at du


  • er engageret og brænder for at skabe en by med kvalitet
  • er en stærk projektleder
  • arbejder selvstændigt, tager initiativ og følger opgaverne til dørs
  • er engageret og nysgerrig på din egen og andres faglighed
  • er god til at samarbejde – også på tværs af fagområder
  • har blik for at omsætte strategiske retninger til konkret planlægning


Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en sjov og uformel tone, hvor der er højt til loftet og fokus på tillid. Du vil blive en del af team Byplan og Landskab, et engageret team i By- og Miljøforvaltningen, der brænder for byens udvikling. Vi hjælper hinanden i en travl hverdag, hvor vi p.t. er 12 medarbejdere, som glæder os til at få nye kolleger. Hvis du ønsker dig en dynamisk arbejdsplads, med fokus på faglig udvikling og tværfagligt samarbejde med gode kolleger, så send os en ansøgning med markering af, hvilken stilling du ønsker at søge.

Løn- og ansættelsesvilkår


Du vil blive ansat i en fast stilling med 37 timer om ugen.
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.
Tiltrædelse 1. december 2022.

Yderligere oplysninger


Vil du høre mere om stillingen, så kan du kontakte byplanlægger Christina Hoffer på telefon 39 57 50 44, teamleder for Byplan og Landskab Pernille Hummelmose på telefon 39 57 50 46 eller byudviklingschef Jana Eger Schrøder på telefon 20 41 13 61.

Ansøgningsfrist


Send din ansøgning med relevant dokumentation senest søndag den 9. oktober 2022 kl. 23.59.

Første samtalerunde vil blive afholdt torsdag den 13. oktober 2022, og anden samtalerunde vil blive afholdt mandag den 24. oktober 2022.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Arkitekt i København

    Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdes..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Are you a Kubernetes pioneer? A master in Linux Automation? Or maybe just have seen the light in Container technologies? Then we might have something for you in our DevOps Kubernetes team. The .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København S

    Brænder du for at blive del af og løfte den integrerede rådgivning? Og vil du være med til at forme og skabe fremtidens bæredygtige byggerier? Så er du måske vores nye bygningskonstruktør til Sweco..
    • Arkitekt
    • København S
    Få mere info
  • Arkitekt i København S

    Brænder du for at blive del af og løfte den integrerede rådgivning? Og vil du være med til at forme og skabe fremtidens byggerier i den højeste kategori, der profilerer hele bydele og sætter stand..
    • Arkitekt
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
11. maj 2024 42
10. maj 2024 42
9. maj 2024 42
8. maj 2024 42
7. maj 2024 42
6. maj 2024 40
5. maj 2024 39
4. maj 2024 38
3. maj 2024 32
2. maj 2024 34
1. maj 2024 29
30. april 2024 27
29. april 2024 22
28. april 2024 22
27. april 2024 22
26. april 2024 21
25. april 2024 22
24. april 2024 25
23. april 2024 23
22. april 2024 23
21. april 2024 24
20. april 2024 24
19. april 2024 24
18. april 2024 25
17. april 2024 25
16. april 2024 27
15. april 2024 29
14. april 2024 29
13. april 2024 30
12. april 2024 30
11. april 2024 29