[xxxxx] søger bibliotekar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

  • Er du vild med læring, formidling, digitalisering og udvikling?
  • Har du lyst til at indgå i et spændende arbejde med udvikling og understøttelse af SOSU Nords fysiske og digitale læringsmiljøer?
  • Har du en god teknologiforståelse, og kan du sætte den i spil i forskellige læringskontekster?
  • Så er stillingen som bibliotekar på SOSU Nord lige noget for dig!

SOSU Nord søger en bibliotekar, som kan varetage almindelige biblioteksopgaver og som kan medvirke til at udvikle og drive skolens læringsmiljøer på alle skolens seks afdelinger. Du tager del i ansvaret for at sætte digitale medier og systemer i spil i motiverende læringskontekster. Du bliver en medspiller i at tænke information og læring på nye måder i samspil med teknologi.

Du bliver organisatorisk tilknyttet Center for Læring og Udvikling.

Arbejdsopgaver

Du får et særligt ansvar for at understøtte underviserne i udvælgelse af relevant undervisningsmateriale samt bistå eleverne i informationssøgning i diverse databaser i samarbejde med øvrige medarbejdere.

Derudover vil dine arbejdsopgaver blandt andet være:

  • deltage i udvikling og vedligeholdelse af læringsmiljøer
  • licensstyring, herunder økonomi i samarbejde med økonomimedarbejder
  • at være en tilgængelig ressourceperson for undervisere og elever
  • at udvælge og indkøbe undervisningsmaterialer til SOSU Nords uddannelser, som i højere og højere grad bliver digitale
  • deltage i at løse pædagogiske it-opgaver, fx videoguides til basale funktioner i Microsoft Word eller lignende
  • arbejdsopgaver i Videnscenter for Velfærdsteknologi Vest

Ønsker til faglige kvalifikationer

Du har som minimum en bachelor i biblioteksvidenskab, it og kommunikation, informationsstudier eller lignende uddannelse, som gør dig i stand til at varetage ovenstående arbejdsopgaver. Du har en serviceminded tilgang, som er vigtig for at understøtte undervisere og elever i det daglige arbejde med information, digitale løsninger og læring. Du har desuden erfaring med eller indgående forståelse for pædagogiske og didaktiske greb og virkemidler i praksisnære læringsmiljøer.

Ønsker til personlige kompetencer

Du kan arbejde i et team, hvor det forventes, at du ser værdien i at samarbejde og sparre med dine kollegaer, samtidig med at du selvstændigt kan tage beslutninger ved behov. Du ser dig selv som en medspiller i en digital transformationsproces. Derudover lægger vi vægt på følgende kompetencer:

  • evne til at danne tillidsfulde relationer til interne og eksterne samarbejdspartnere
  • evne til at skabe entusiasme blandt underviserne
  • fleksible og rummelige samarbejdskompetencer, hvor man kan rumme forskelle og tage medansvar for at løse udfordringer konstruktivt og resultatorienteret

Hvad du kan forvente

Som medarbejder i Center for Læring og Udvikling kan du forvente at være medspiller i et team, som arbejder med læring og udvikling og derigennem understøtter underviserne i deres praksis. I teamet er der højt til loftet og godt humør i en fleksibel hverdag. Vi sætter en ære i at spille hinanden fagligt dygtige og arbejder aktivt med at sikre teamets psykologiske tryghed.

Én skole - seks afdelinger

Som udgangspunkt vil du have din arbejdsplads på SOSU Nords afdeling i Aalborg, men da SOSU Nord består af seks afdelinger fordelt i Nordjylland, og Center for Læring og Udvikling skal understøtte underviserne på alle afdelinger, så er kørekort påkrævet sammen med muligheden for at stille egen bil til rådighed.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2024 eller snarest derefter.
Stillingens timetal kan variere mellem gennemsnitlig 32 og 37 timer pr. uge, dette aftales ved ansættelse.

Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist er den 31. januar 2024. Første samtalerunde afholdes i uge 7 og anden samtalerunde forventes afholdt i uge 9.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Pædagogik, Læring og Udvikling, Jeanette Lützhøft, på mail [email protected] eller Teamleder for Center for Læring og Udvikling, Tina Jørgensen, på mail [email protected].

Sådan søger du

Synes du ovenstående lyder som en spændende udfordring, glæder vi os til at høre fra dig.
Send os din ansøgning, CV og relevante bilag via skolens hjemmeside: www.sosunord.dk under ledige stillinger.
Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Om SOSU Nord
SOSU Nord uddanner til velfærd i praksis, og har en vision om at uddanne nutidens og fremtidens bedste velfærdsmedarbejdere, hvilket vi gør med høj faglighed og med udgangspunkt i skolens kerneværdier: Professionalisme, anerkendelse og initiativ. Vi er en af landets største social- og sundhedsskoler med 6 afdelinger fordelt i hele Nordjylland og omkring 320 ansatte. Vi går gerne forrest, når der skal udvikles og afprøves nye undervisningsmetoder og har fokus på at udvikle SOSU Nord som et professionelt læringsfællesskab.

Du kan læse mere om SOSU Nord på vores hjemmeside www.sosunord.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Aalborg
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
17. maj 2024 2
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1

Værd at vide når du søger job som bibliotekar i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!