Arkivar til [xxxxx] i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du detektivtypen, der er god til at foretage udfordrende arkivundersøgelser og til at yde en god kundeservice? Vil du være med til at understøtte et af Europas førende arkiver inden for digital samfundsdokumentation? Så er du den medarbejder, vi er på udkig efter!

Med næsten 1000 års analog og digital samfundsdokumentation er Rigsarkivet Danmarks hukommelse og videncenter for det danske samfunds udvikling. Vi indsamler, bevarer og leverer originale dokumenter og data, der understøtter videns- og retssamfundets behov og skaber nye indsigter og forståelser af vores samfund. I Rigsarkivet bliver du del af en ambitiøs og moderne organisation. I tæt samarbejde med vores brugere, arbejder vi kontinuerligt på at være en vigtig spiller i den offentlige digitale infrastruktur, så vores store mængde data skaber størst mulig værdi for borgere, forskere, virksomheder og offentlige myndigheder.

Jobbet
Dine arbejdsopgaver består i komplekse arkivundersøgelser i form af identifikation af oplysninger i vores analoge og digitale materiale. Du har mulighed for at påvirke din opgaveportefølje alt efter dine særlige kompetencer, det kan fx være at arbejde med digitale afleveringer og databaser, bidrage til projektledelse af større opgaver, udarbejde tilbud til brugere som har særlige ønsker til anvendelsen af Rigsarkivets samlinger og meget mere. Vores mangeartede opgaver gør, at netop dine kompetencer kan komme i spil.

Vi forventer, at du har en høj grad af ordenssans og systematik i din opgaveløsning samt en forståelse for vigtigheden af, at dit arbejde bliver udført minutiøst og effektivt. Det er samtidig af væsentlig betydning, at du har forståelse for, at vi arbejder på kommercielle vilkår, og derfor vægter produktivitet særdeles højt, men aldrig på bekostning af kvalitet.

Om os
Du bliver en del af Rigsarkivets enhed for Indtægtsgivende Aktiviteter, hvor vi løser opgaver mod betaling inden for de arkivfaglige områder dokumentation, registrering og ordning, arkivundersøgelser, digitalisering samt konsulentvirksomhed for offentlige myndigheder.

Du bliver en del af en enhed med høj faglighed, stort engagement og godt humør. Samlet er vi 34 gode og yderst engagerede kolleger fordelt på Rigsarkivets forskellige lokationer. I København indgår du i et dokumentationsteam, som består af 11 kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi glæder os til at inddrage dig i vores gode fællesskab omkring opgaveløsningen.

Vi har til huse centralt i indre København med Hovedbanegården lige om hjørnet. Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af Rigsarkivet er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan aftales løbende med enhedschefen, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Det er vigtigt for os, at du får en god start i Rigsarkivet. Der bliver lagt et onboardingprogram, hvor du får rig mulighed for at lære dine nye kollegaer og organisationen at kende samt komme godt i gang med dine arbejdsopgaver.

Om dig
Vi søger en medarbejder, som

  • Har en relevant videregående uddannelse
  • Har lyst til at grave efter informationer i historiske kilder
  • Kan håndtere et arbejdstempo, hvor der kan være meget travlt
  • Kan sættes kundens behov i centrum og finde den bedst løsning for denne
  • Ønsker at bidrage til enhedens forretningsudvikling på forskellig vis
  • Formår og ønsker at arbejde digitalt
  • Kan arbejde selvstændigt og i team
  • Har erfaring med at betjene kunder via mails og telefon
  • Er kundeorienteret og ønsker at levere god service
  • Spørger om hjælp, når en opgave driller

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i henhold til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Arbejdsstedet er Rigsarkivets adresse på Kalvebod Brygge 34, København.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Vi indhenter straffeattest.

Ansøgning
Send os en motiveret ansøgning, CV og dokumentation for relevant uddannelse og erhvervserfaring via Rigsarkivets rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ’Søg stillingen’ nederst på siden.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 4. februar 2024.

Samtaler forventes afholdt i uge 6 på Kalvebod Brygge 34, København.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos arkivar og teamleder Line S. Kappel på tlf. 41 71 73 28 eller enhedschef Jesper Steffensen på tlf.nr. 41 71 74 57

Du kan også læse mere om Rigsarkivet på www.Rigsarkivet.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • København V
  • Søndag den 04. februar 2024

Lignende jobs

  • Bibliotekar i København

    I Rudersdal Bibliotekerne arbejder vi målrettet på at styrke og udvikle vores tilbud til borgerne. Vi har fokus på høj faglighed og god personlig service.Vores kerneopgave er ”at fremme udvikling..
    • Bibliotekar
    • København
    Få mere info
  • Bibliotekar i København

    Bibliotekar søges til organisation/virksomhed i København
    • Bibliotekar
    • København
    Få mere info
  • Bibliotekar i Frederiksberg

    Har du erfaring med ESDH og vil du gerne arbejde med journalisering, best practices og fagsystemer - så søger vi en ESDH-konsulent. Vi søger en ESDH-konsulent der har blik for gode arbejdsprocesser..
    • Bibliotekar
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Bibliotekar (studiejob) i København

    Til vores sektion Flersproglig samling søger vi 1 studentermedhjælper til forskellige opgaver med start d. 1. juli 2024.Det er vigtigt, at du er indstillet på at løse forskelligartede forefalde..
    • Bibliotekar
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0