Dagtilbudsleder til Børnehuset Brumbassen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsinge

Vil du stå i spidsen for fortsat udvikling af Børnehuset Brumbassen, hvor der er fokus på høj faglighed samt positive relationer og samspil mellem personale, børn og forældre?

Børnehuset Brumbassen er en integreret institution, som er beliggende tæt på skov, marker og strand. Det gør vi flittigt brug af på vores ture ud af huset med børnene.

Vi leder efter en visionær og ambitiøs dagtilbudsleder, der er i stand til at omsætte viden til praksis. Vi ønsker en leder der favner pædagogikken og det pædagogiske arbejde, med forståelse for den praktiske hverdag i børnehuset. Det er vigtigt for os, at du som leder vil fortsætte udviklingen af den faglige og pædagogiske kvalitet, samt sikre et godt arbejdsmiljø og stabil drift i Børnehuset Brumbassen.

Hvem er du
Vi søger en leder med ledelseserfaring, som har en anerkendende og faglig professionel tilgang til ledelse. Du er nærværende og har lyst til at give vores pædagogiske læreplan vinger og liv til gavn for vores børn.

Din faglighed om børns udvikling er stærk. Du er nærværende og trives med at være på gulvet, hvor du udviser flair for at skabe et godt arbejdsmiljø, samt anerkender og er god til at sparre med medarbejderne. Du er oprigtigt optaget af samspillet mellem institutionen og lokalområdet, og formår at videreudvikle den pædagogiske hverdag og institutionen i et konstruktivt og engageret samspil med medarbejdere og forældre.

Du mestrer en situationsbestemt balance mellem at agere udviklingsorientereret og stille spørgsmål ved tingene, samt formår at lede vejen og træffe beslutninger – men også at lytte og give plads til nye ideer.

Du inddrager og agerer empatisk. Det gælder f.eks. i forhold til metoder i det pædagogiske arbejde, personalesamarbejdet eller forældresamarbejde.

Ydermere vægter vi, at du
  • Skaber faglige resultater gennem arbejdsglæde og engagement
  • Ser personalets ressourcer og bringer det i spil
  • Agerer hensigtsmæssigt i en politisk styret organisation på alle niveauer.
  • Kommunikerer åbent, konstruktivt og fremadrettet.
  • Praktiserer ledelse med mod, vilje, engagement og arbejdsomhed.


Hvem er vi
Brumbassen er et dagtilbud, hvor der er:
  • Et læringsmiljø med nærvær, omsorg og kontakt til alle børn
  • En faglig stærk personalegruppe med mange forskellige kompetencer, hvor vi forstår at gøre brug af hinandens forskellige ressourcer
  • En kultur der er båret af åbenhed og glæden ved arbejdet med børn
  • Stor vægt på et velfungerende forældresamarbejde
  • Stor vægt på faglig pædagogisk udvikling og trivsel.


Brumbassen har plads til 24 vuggestuebørn (2 stuer) og 42 børnehavebørn (2 stuer) og en del af et forpligtende samarbejde med bl.a. den lokale folkeskole.

Om jobbet og opgaven som dagtilbudsleder
Som dagtilbudsleder er du vores øverste leder med selvstændigt budget - og regnskabsansvar samt ledelsesret, beslutnings- eller indstillingsret på ansættelser og afskedigelser. Du refererer til centerchefen for Dagtilbud og Skoler.
Udover kontakten til forældre og den fortsatte pædagogiske udvikling er der nogle opgaver, hvor det forventes, at du har en særlig ledelsesmæssig opmærksomhed.

Lige nu er vi særligt optaget af
  • At styrke kvaliteten ved fortsat at udvikle vores pædagogiske læringsmiljøer, herunder gøre brug af mellemformer
  • At fastholde vores høje trivsel og læring
  • At sikre videreudvikling af samarbejdet med områdets øvrige daginstitutioner, skoler og lokalområdet i al almindelighed


Du bliver en del af et ledelsesfælleskab, hvor vi er ved at udvikle vores forståelse af fællesskab og hvor den enkelte leder indgår i sparringsgrupper med andre dagtilbudsledere.

Vi ser frem til, at du kommer og sætter dit præg på udviklingen sammen med børnene, personalet, forældrene og selvfølgelig dine kollegaer.

Generelle vilkår
Stillingen bliver besat på overenskomstvilkår. Lønniveauet vil være mellem 525.000 kr. og 535.000 kr. årligt ekskl. pension.

Kontakt
Interesserede ansøgere kan kontakte chefkonsulent på dagtilbudsområdet Ellen Margrethe Holmsted Jensen, telefon 72 49 63 24 eller medarbejderrepræsentant Caroline Lykke Larsen, telefon 72 49 93 40 (tryk 3 for Kornblomst).

Rekrutteringsprocessen og tidsplan
Ansøgningsfristen er onsdag den 6. marts 2024. Tiltrædelse den 1. maj 2024.

Der afholdes 1. samtalerunde tirsdag den 12. marts 2024. Den 2. samtalerunde afholdes mandag den 18. marts 2024. Vi gør opmærksom på, at der kan indhentes referencer.

Vi forventer, at du besøger Børnehuset Brumbassen. Du kan ringe og aftale tid for besøg – så kan du også på egen krop kan mærke den gode stemning, de skønne børn og vores rammer inden du kommer og bliver en del af fællesskabet.

Om Gribskov Kommune
Gribskov Kommune ligger i det smukke Nordsjælland. Som kommune vil vi kendes på en enestående natur- og kulturarv og levedygtige lokale miljøer, hvor bl.a. børnehaver, skoler, kultur, idræt, natur og erhverv sammen skaber rammen for lokale fællesskaber.

Vi har et rigt kultur- og fritidsliv, ikke i form af store slotte, operahuse og museer, men i form af lokale foreninger, arrangementer, fester, kultur og idrætstilbud. Det ønsker vi at bevare og videreudvikle for at fastholde og tiltrække borgere og virksomheder, der vil have højt til loftet, når det gælder natur og udfoldelsesmuligheder.

Kommunen drives som en moderne virksomhed med en koncern, hvor vi har et vedvarende fokus på kvalitet og effektivitet - altid med borgeren i centrum for måden, vi løser opgaver på.

Du kan læse mere på www.gribskov.dk

Ansøgninger modtages kun elektronisk via knappen 'Søg stillingen'.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet


Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Helsinge
  • Onsdag den 06. marts 2024

Lignende jobs

  • Bud i Nordsjælland

    Kan du tænke dig at arbejde med salg og kundeservice, hvor du gør hvert besøg til en god oplevelse for vores kunder? Så læs videre her, og grib muligheden for et spændende fritidsjob i [xxxxx]!.
    • Bud
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Bud i Kongens Lyngby

    Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?Det er sikkert allerede nok for dig, men du..
    • Bud
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Bud i Kongens Lyngby

    Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?Det er sikkert allerede nok for dig, men du..
    • Bud
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Bud i Hillerød

    Timelønnet pakkeomdeler - Midlertidig fuldtidsstilling (Hillerød)Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du omdeler breve og pakker i bil.Hub N..
    • Bud
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Helsinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Helsinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude over tid

Dato Alle jobs som bude
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1