Leder til Børnegården Kildebakken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Bliv den nye leder hos Børnegården Kildebakken: En enestående chance for at blive en del af en institution fuld af bevægelse, leg og natur!

Er du passioneret omkring børns trivsel og udvikling i en naturnær ramme? Har du lyst til at stå i spidsen for en institution, der værner om børnenes selvstændighed og kreativitet? Vi søger en leder, der kan navigere i en verden, hvor natur, leg og læring smelter sammen.

Om os
I hjertet af et parcelhuskvarter, et stenkast fra stranden og omgivet af naturområder, ligger Børnegården Kildebakken. Vores institution er et grønt paradis, hvor den store legeplads inviterer til eventyrlige udendørsaktiviteter. Her dyrker vi yoga, udfolder os på motorikbaner, og leger med eventyr som "De 3 bukke bruse". Indendørs tilbyder vi et væld af faciliteter, fra kreative værksteder til tumle- og puderum, hvor børnenes finmotorik og selvstændighed bliver stimuleret gennem legende læring.

Om jobbet
Som leder af Børnegården Kildebakken vil du
  • være bannerfører for et pædagogisk miljø, hvor naturen er en integreret del af hverdagen
  • inspirere og lede et team, der vægter selvstændighed og kreativitet hos børnene højt
  • sikre, at Kildebakken fortsat er et sted, hvor børn udvikler sig til at blive kompetente, modige og glade individer
  • være en tydelig og støttende guide for både medarbejdere og børn
  • forankre Slagelse Kommunes værdier i institutionens hverdag og aktiviteter.


Om dig
Du brænder for at integrere natur og fysisk aktivitet i børns læring. Du er innovativ, struktureret og trives med at skabe et miljø, hvor både børn og voksne kan vokse. Du har en passion for at bygge bro mellem traditioner og moderne pædagogiske tilgange.

Krav til stillingen
Du har en pædagogisk uddannelse, relevant erfaring og lyst til ledelse. Hvis du ikke har en lederuddannelse, skal du have mod på at tage en.
Du brænder for 0-6 års området, er fagligt velfunderet og har pædagogiske ambitioner, der gør en forskel for børnene.

Derfor skal du vælge os
Hos Børnegården Kildebakken bliver du en del af en institution, hvor naturen ikke blot er en kulisse, men en essentiel del af børnenes daglige læring og udvikling.

Hos os får du muligheden for at lede et unikt miljø, hvor frie omgivelser, stranden og naturområderne indbyder til opdagelse og eventyr. Vores store grønne legeplads, bålplads og "lille skov" er perfekte rammer for at udfolde vores stærke fokus på bevægelse og leg.
Du vil spille en afgørende rolle i at understøtte et pædagogisk miljø, hvor børnenes selvstændighed blomstrer gennem daglige rutiner og kreative udfoldelser.

Vælg Kildebakken, hvis du brænder for at skabe et lærerigt og trygt miljø, hvor hver dag er fyldt med glæde, fællesskab, og en respekt for naturens rolle i børns trivsel og udvikling. Her får du chancen for at være en del af et team, der ser børnene som kompetente individer, klar til at udforske og lære med mod og glæde.

Frist
Hvis Børnegården Kildebakken lyder som dit drømmejob, så send en ansøgning og relevante bilag til os elektronisk senest
  • den 6. marts kl. 23.59.


Vi ser frem til at høre, hvordan du vil bidrage til vores unikke læringsmiljø. Samtaler forventes afholdt onsdag den 20. marts i uge 12.

Hvis du vil vide mere
For yderligere information, er du velkommen til at kontakte
  • pædagogisk konsulent Joan Friis Petersen på telefon 24 79 24 01
  • chef for Skole og Dagtilbud Torben Møller Nielsen på telefon 25 45 14 26


Løn og ansættelse
Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest samt straffeattest.
Vi håber, at du kan starte hos os den 1. maj 2024.

Bliv en del af vores grønne oase, hvor leg, læring og natur går hånd i hånd! Vi glæder os til at byde dig velkommen i Børnegården Kildebakken.

Slagelse Kommune er en arbejdsplads med lige muligheder for alle.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Slagelse
  • Onsdag den 06. marts 2024

Lignende jobs

  • Bud (freelance) i Roskilde

    Nyder du også synet af Roskilde Domkirke, livet i gågaden og den friske luft på havnen? Hvorfor så ikke gøre de omgivelser til en ekstra stor del af din hverdag.Som [xxxxx] kurérpartner, leverer..
    • Bud
    • Roskilde
    Få mere info
  • Bud i Køge

    Kunne du tænke dig et spændende job indenfor detailbranchen, og kan du bidrage til godt humør, fællesskab og god kundeservice? Så er det måske dig vi leder efter!Lige nu søger vi en hjælpsom og..
    • Bud
    • Køge
    Få mere info
  • Bud i Ringsted

    Står du og mangler et spændende job?Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i re..
    • Bud
    • Ringsted
    Få mere info
  • Bud i Slagelse

    Står du og mangler et spændende job?Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i re..
    • Bud
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude over tid

Dato Alle jobs som bude
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 4
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 4
27. maj 2024 2
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 2
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 1
18. maj 2024 1