Dagtilbudsleder med forkærlighed for udeliv og dyrehold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Drømmer du om at blive leder af et landbørnehus, hvor natur, leg og udeliv kan understøtte arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan og udviklingen af høj kvalitet i det gode børneliv?

Sneslev Landbørnehus søger en ambitiøs leder med en positiv og anerkendende ledelsesstil, der kan understøtte og videreudvikle kvaliteten i dagtilbuddet.

Vores forventninger til dig
Vi ønsker os en visionær leder, som vil bygge videre på de gode tiltag der er institutionen og som også kan styrke og udvikle den pædagogiske kvalitet. Du har som leder indgående viden om 0-6 årige børns udvikling og læring.

I samspil med det faglige fyrtårn og det pædagogiske personale arbejder du videre på institutionens fundament og du arbejder målrettet på at implementere den styrkede pædagogiske læreplan i alle dele af den pædagogiske hverdag. Du har sikkert også blik for at skabe en stærk evalueringskultur.

Du bliver leder for en gruppe engagerede medarbejdere, som sætter pris på, at du motiverer og inspirerer dem. Samtidig er du også i stand til at omfavne medarbejdernes kompetencer og bringe dem i spil gennem tillid og inddragelse.

Som leder skal du være rollemodel og kunne stå i spidsen for den faglige refleksion, sparring og udvikling både i det daglige og i mere struktureret form i forbindelse med mødeaktiviteter og pædagogiske udviklingsprocesser.

Det er en fordel, hvis du kender til den neuroaffektive tilgang i arbejdet med børn, da alle dagtilbud i kommunen får et kompetenceudviklingsforløb med LUN (Leg, udvikling og nærvær).

Hvem er du?
Ud over en pædagogisk uddannelse ser vi gerne, at du har erfaring med ledelse af en daginstitution, og at du har relevant efteruddannelse fx diplom i ledelse. Samtidig ser vi gerne, at:

  • Du motiveres af at inspirere og udvikle børn og medarbejdere, og du er sikkert også god til at balancere mellem at sætte tydelige rammer og være lyttende og medinddragende
  • Du sikrer, at den enkelte medarbejder ved, hvor vi er på vej hen og hvorfor
  • Du er dén, der går foran og viser vejen, er åben og ærlig og kan træde i karakter og tage hånd om de udfordringer, der opstår i hverdagen
  • Du har erfaring med børn og familier i udsatte positioner og tværfagligt samarbejde
  • Du har flair for at kommunikere på mange planer, både med forældre og forældrebestyrelse, medarbejdere, kolleger og øvrige samarbejdsrelationer.

Du er fleksibel, kan løbe med når der er travlt, og du deltager gerne i den pædagogiske hverdag, hvis der er behov for det. Og så har du et skarpt blik for optimal ressourceanvendelse og flair for administrative opgaver.

Kort om Sneslev Landbørnehus
Sneslev Landbørnehus er en lille daginstitution på landet med plads til 45 børn i alderen 0-6 år og 10 medarbejdere. Institutionen er omkranset af en kæmpe naturlegeplads med en ældre traktor, bålplads og bålhytte. Vi har geder, høns, kaniner og katte, som børn og personale fordrer og passer sammen.

I Sneslev Landbørnehus leves livet for det meste udendørs og vi værner om dét at være en institution i et lille lokalsamfund med stærke landlige traditioner og værdier.

I personalegruppen har vi et unikt fællesskab som bygger på tillid, anerkendelse og respekt. Vi kolleger er meget afhængige af hinanden og vi besidder vilje til at få ”ting” til at ske; her er det ikke et spørgsmål om det kan lade sig gøre, men hvordan det kan lade sig gøre.

Vi tilbyder
I Ringsted Kommune vil du få mulighed for faglig og personlig udvikling, når du sammen med 24 dagtilbudsledere og Børnecentret, står i spidsen for et velfungerende dagtilbudsområde. Vi arbejder målrettet og forskningsbaseret med at udvikle højkvalitetstilbud. Derudover bliver du en del at et ledernetværk med 7 andre dagtilbudsledere.

Vil du høre mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Børnecenterchef Sune Thor Olsen på 29 99 96 14 eller pædagogisk konsulent Marianne Frederiksen på 20 92 92 73.

Du er også meget velkommen til at ringe til Sneslev Landbørnehus på 57 62 72 20 og aftale et besøg.

Vi forventer at holde den første samtale den 20. september og 2. samtale den 27. september. Der vil blive indhentet referencer mellem første og anden samtale, ligesom ansøgere, der går videre til anden samtale, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Ringsted
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Bud (freelance) i Roskilde

    Nyder du også synet af Roskilde Domkirke, livet i gågaden og den friske luft på havnen? Hvorfor så ikke gøre de omgivelser til en ekstra stor del af din hverdag.Som [xxxxx] kurérpartner, leverer..
    • Bud
    • Roskilde
    Få mere info
  • Bud i Køge

    Kunne du tænke dig et spændende job indenfor detailbranchen, og kan du bidrage til godt humør, fællesskab og god kundeservice? Så er det måske dig vi leder efter!Lige nu søger vi en hjælpsom og..
    • Bud
    • Køge
    Få mere info
  • Bud i Korsør

    Står du og mangler et spændende job?Og skal du være med til at åbne vores helt nye restaurant i Korsør, så er det nu du skal komme ud af busken. Træning vil i perioden indtil vi åbner foregår i v..
    • Bud
    • Korsør
    Få mere info
  • Bud i Jyderup

    Midlertidig postomdeler til landtur - fuldtid (Jyderup)Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du omdeler post i bil.Depot Jyderup ligger på Ly..
    • Bud
    • Jyderup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude over tid

Dato Alle jobs som bude
8. juni 2024 4
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 5
3. juni 2024 4
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 5
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 7
27. maj 2024 4
26. maj 2024 5
25. maj 2024 7
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 4
21. maj 2024 2
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 4
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3