Et fantastisk dagtilbud søger en fantastisk leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Krudthuset i Jonstrup er et DGI-certificeret dagtilbud, der ligger i naturskønne omgivelser, i lokalsamfundet Jonstrup i Furesø Kommune. Medarbejderne i Krudthuset har et stort engagement og en høj pædagogisk faglighed. Krudthuset er et integreret dagtilbud med 60 børnehavebørn og 30 vuggestuebørn.

Vores profil er natur, bæredygtighed og bevægelse
Krudthuset arbejder ud fra en grøn profil. Det betyder, at natur, bæredygtighed og bevægelse sammen med den styrkede pædagogiske læreplan er udgangspunktet for vores pædagogiske praksis.

Krudthusets pædagogiske profil er omdrejningspunktet i valg af pædagogisk strukturerede temaer og emner; vi har blik for, at børnene skal bevæge sig hver dag og tilegne sig bevidsthed om egen krop, opleve udelivet på tæt hold, mærke jord under neglene og samtidig passe på vores natur og miljø.

Krudthuset har implementeret 100 % affaldssortering og genanvendelighed i børnehøjde, som børnene er en aktiv del af. Krudthuset har i flere år samarbejdet med de grønne spirer under Friluftsrådet om den pædagogiske naturforståelse, og Krudthuset er flere år i træk blevet hædret med det grønne spireflag. Krudthuset er DGI certificeret, og vi arbejder målrettet med en idræts- og bevægelsesbaseret hverdag, hvor børnene tilbydes kropslig udfoldelse i trygge rammer, og hvor der tages højde for den enkeltes udviklingsniveau.

I Krudthuset forstår vi læring som en proces, der foregår overalt i børnenes hverdagsliv set i forhold til tre læringsrum; aktiviteter planlagt af de voksne, rutinerne som udgør den daglige struktur samt børnekulturen, hvor børnenes egne aktiviteter og leg er i fokus. Vi har fokus på at lave inspirerende og stimulerende læringsmiljøer hvor inderum, uderum og udeliv har lige stor værdi.

I sammenhængen mellem hjem og dagtilbud arbejder vi også med at skabe tæt tilknytning og dialog i trygge rammer. Det betyder fx at vi tilbyder hjemmebesøg før opstart, og vi prioriterer det nære samarbejde med forældrene højt.

I Furesø Kommune er vi godt i gang med arbejdet med den nye styrkede læreplan, som er lavet med stor inddragelse af medarbejderne i Krudthuset. Vi arbejder med Tidlig opsporing, Fælles læringssyn 0-18 år og en Dannelsesrejse for dagtilbud og skoler. Vi bruger PEF som er en pædagogisk refleksionsmodel, som understøtter faglig refleksion i forhold til udvikling af læringsmiljøer med deltagelsesmuligheder for alle børn. Vi har et tæt samarbejde med skoler og fritidstilbud, og vi har et stærkt tværfagligt samarbejde med PPR og det sociale område gennem vores tværfaglige team, som samles i dagtilbuddet seks gange om året med leder, relevante pædagoger, PPR pædagog, psykolog, sundhedsplejerske og dagtilbudssocialrådgiver.

Dagtilbudslederen har ansvaret for, at børnehuset fungerer i hverdagen. Du varetager den pædagogiske ledelse, personaleledelsen og den administrative ledelse, herunder økonomistyring.
Du skal sikre et godt dagligt samarbejde og dialog med forældrene, forældrekommunikation via vores digitale platform Aula og sikre et velfungerende samarbejde med forældrene i bestyrelsen.
Som dagtilbudsleder i Furesø Kommune refererer du direkte til dagtilbudschefen.

Vi kan tilbyde:

En hverdag i et pædagogisk miljø, hvor alle betragtes som en vigtig del af fællesskabet, store som små.

· Mulighed for at stå i spidsen for udviklingen af det pædagogiske læringsmiljø.

· En aktiv og engageret forældregruppe.

· En gruppe fagligt engagerede medarbejdere, som arbejder løsningsorienteret, og som deltager i udviklingen af dagtilbuddet.

· Et fagligt sparringsnetværk med lederkolleger, der også fungerer som stedfortrædergruppe. Her giver du og dine kolleger hinanden sparring i hverdagen og træder til ved ferie og andet fravær.

· Et stærkt samarbejde på tværs af hele dagtilbudsledergruppen, med gode muligheder for at påvirke udviklingen på børneområdet i Furesø.

· Support fra stærke faglige pædagogiske og administrative kompetencer i Center for Dagtilbud og Skole og vores søstercentre i forvaltningen, hvor du får hjælp og sparring til stort og småt.

Vores forventninger til dig:

· Du brænder for at sikre de yngste børns læring, trivsel, udvikling og deltagelsesmuligheder.

· Du stiller krav til og har visioner for den pædagogiske kvalitet.

· Du har ledererfaring og en pædagogisk uddannelse.

· Du er tydelig og anerkendende.

· Du har fokus på at involvere medarbejderne og styrke fællesskabsfølelsen i huset.

· Du kan begå dig i krydsfeltet mellem de fælleskommunale opgaver og ledelsesrummet i eget dagtilbud.

· Du byder aktivt ind i samarbejdet med lederkolleger.

· Du fremstår synlig og tydelig, bruger dit overblik og kan træffe beslutninger – også i pressede situationer.

· Du har basisviden inden for administrativ ledelse og økonomistyring.

Vil du vide mere om jobbet som dagtilbudsleder i Furesø?
Du er meget velkommen til at ringe til dagtilbudschef Anna Fosdal på telefon 7216 5838 eller nuværende konstitueret dagtilbudsleder Tina Heedahl på telefon 7216 5523, hvis du vil høre mere om dagtilbudslederstillingen og gerne vil besøge Krudthuset.

Ansøgningsfrist er mandag den 12/9 kl. 12.00.

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler mandag den 19/9 og anden runde onsdag den 19/10.
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.
Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.
Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 10.000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Værløse
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

  • Bud i Nordsjælland

    Kan du tænke dig at arbejde med salg og kundeservice, hvor du gør hvert besøg til en god oplevelse for vores kunder? Så læs videre her, og grib muligheden for et spændende fritidsjob i [xxxxx]!.
    • Bud
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Bud i Kongens Lyngby

    Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?Det er sikkert allerede nok for dig, men du..
    • Bud
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Bud i Hillerød

    Timelønnet pakkeomdeler - Midlertidig fuldtidsstilling (Hillerød)Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du omdeler breve og pakker i bil.Hub N..
    • Bud
    • Hillerød
    Få mere info
  • Bud i Fredensborg

    Smilende og ansvarsfuld ungarbejder u. 18 år søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedHar du lyst til at være en del af et af Danmarks fedeste teams? Kunne du tænke dig en spændende hverdag..
    • Bud
    • Fredensborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bude i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude over tid

Dato Alle jobs som bude
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0