Sælger / Nysalg / Head of sales

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellebæk

Vi har travlt og oplever en stigende efterspørgsel efter vores produkter og løsninger. Vi søger derfor endnu flere dygtige kollegaer, der kan hjælpe os med at udbrede kendskabet til vores løsninger omkring håndtering af udlæg, kreditkort, kørsel, tidsregistrering og fakturahåndtering.

Vi søger en person, der kan sparke døre ind. En ægte hunter. Du skal derfor leve for salget – for spændingen og glæden ved at hjælpe mennesker. Når du ser et ambitiøst salgsmål, får du ild i øjnene, mens andre trækker sig tilbage. Du vil vinde. Det vil vi også.

Hvad skal du sælge?

Du skal sælge vores digitale løsning zExpense. Løsningen hjælper virksomheder med at effektivisere deres udlægs- og rejseafregninger. Sagt på en anden måde: med zExpense slipper vores kunder for at gemme, aflevere og indtaste krøllede kvitteringer. Vi hjælper dem altså med at spare både tid og penge – og samtidig slipper de for en masse bøvl. Det er fedt!

Hvor møder du ind?

Du har som udgangspunkt base på vores kontor i Hellebæk. Her er både kaffe og stemningen god.

Hvad skal du lave?

Du skal sælge. Helt enkelt.

Det kan man gøre på mange måder, og vi glæder os til at nyde godt af dine erfaringer og metoder. Når det er sagt, har vi naturligvis en proces for, hvordan vi gør hos ZeBon.

Vi kommer i kontakt med potentielle kunder på mange måder - lige fra selvhenvendere til deltagere på vores webinarer - og her er det vigtigt, at du ikke er bleg for at gribe telefonen og ringe kold kanvas.

Du kommer til at holde mange online demo-møder, hvor du præsenterer zExpense for beslutningstagere (typisk økonomi-/regnskabsfolk). Herudover er der løbende opfølgning på igangværende salgssager samt tilbuds- og kontraktforhandling med kunderne.

Har du mod på det, er der også mulighed for at blive ansvarlig for afholdelse af vores månedlige zExpense webinarer, der introducerer grundelementerne i løsningen for interessenter.

Er det her dig?

  • Du har salgserfaring – optimalt fra lignende stilling i IT-branchen
  • Du er udadvendt, selvkørende og seriøs
  • Du har erfaring med økonomi og/eller udlægs- og rejseafregnings-processerne
  • Du er serviceminded og god til at snakke med alle typer af kunder
  • Du kan bevare overblikket og have mange bolde i luften
  • Du er god til at formulere dig skriftligt
  • Kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst ud fra klare målsætninger
  • Udover dansk skal du kunne kommunikere på engelsk

Vi tilbyder

Hos ZeBon får du et arbejde, hvor du kan gøre dét, du elsker: At møde nye mennesker og sælge digitale løsninger, der gør livet lettere.

Vi ved, at du har styr på dit arbejde. Derfor får du frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde – vi stoler på, at du ved bedst – og så får du en attraktiv lønpakke, der matcher dine kvalifikationer.

Kort om ZeBon

ZeBon er et 100 % danskejet firma, der siden 2009 har beskæftiget sig med IT-løsninger, der optimerer og effektiviserer processer og arbejdsgange i alle typer og størrelser af virksomheder.

Med fokus på håndtering af udlægs- og rejseafregninger har vi udviklet løsningen zExpense (se evt. www.ZeBon.dk) , der håndterer alle arbejdsgange omkring styring af udlæg, kreditkort transaktioner, forskud, kørselsafregning, diætberegning, fakturahåndtering og tidsregistrering mv.

Vi er et ambitiøst team, der brænder for at udvikle markedets mest brugervenlige løsninger og yde vores kunder optimal service. Vi er bosiddende i Aalborg og Hellebæk.

Er du vores nye kollega?

Det håber vi. Vi forstår dog også godt, hvis du har nogle spørgsmål til stillingen. Du er meget velkommen til at kontakte Jesper Bonne, på tlf. 50828210 eller [email protected].

Hvis du allerede nu ved, at jobbet skal være dit, skal du sende ansøgning og CV via knappen "Send ansøgning"

Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så pas på med at vente til i morgen. Hvis du har travlt, eller hvis din LinkedIn-profil taler for sig selv, så kan du også bare nøjes med et link til den og et par linjer – du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellebæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Hellebæk
  • Torsdag den 09. februar 2023

Lignende jobs

  • Butiksmedarbejder i Helsingør

    Holder du et sabbatår? Og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Helsingør, Stengade. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til..
    • Butiksmedarbejder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i Helsingør

    IntroduktionVil du være med til at give vores kunder en indkøbsoplevelse udover det sædvanlige? Så er du måske vores nye butiksassistent!På #team[xxxxx] bliver du en del af et seriøst godt s..
    • Butiksmedarbejder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i Birkerød

    Holder du et sabbatår? Og er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske lige den, vi står og mangler i vores butik i Birkerød. Vi søger en ny medarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbejde..
    • Butiksmedarbejder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i Frederiksværk

    Vi har travlt i vores butik i Frederiksværk og søger derfor en studiemedarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbejde i vores spændende forretning efter skole og i weekenden ca. 3-5 timer om ug..
    • Butiksmedarbejder
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butiksmedarbejder i Hellebæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte butiksmedarbejder i Hellebæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butiksmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butiksmedarbejder over tid

Dato Alle jobs som butiksmedarbejder
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0