Kvalitetsbevidst mekaniker søges til vores afdeling i Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Ønsker du at blive en del af vores hold af passionerede medarbejdere og har du hænderne rigtigt skruet på og motiveres du af at sikre høj kundetilfredshed? Så er det måske dig, vi søger som mekaniker til vores værksted i Århus.

Om jobbet:

Som mekaniker får du base i afdelingen i Århus. Din arbejdsdag vil primært foregå inde på værkstedet og opgaverne vil spænde lige fra reparationer, fejlsøgning og servicering på forskelligt materiel, lifte og trucks til planlægning og udførelse af årseftersyn. Du vil blive en del af en afdeling i Århus, som består både af udlejningskonsulenter og pladsmænd.

Om dig:

Du har erfaring indenfor for mekanikerfaget med udgangspunkt i entreprenør- eller landbrugsmaskiner, eller har en anden relevant baggrund med kendskab til el og hydraulik. Du mestrer at arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret med fokus på kundetilfredshed. Ligeledes er du positiv og en stor holdspiller som evner at samarbejde med de øvrige i afdelingen. Har du kendskab til PC på brugerniveau er dette en fordel.

Derudover er du:

  • Ansvarsbevidst og dygtig til at arbejde selvstændig med fokus på opgaverne.
  • Du har fokus på effektivitet og kundetilfredshed og besidder høj faglighed.
  • Omstillingsparat og god til at håndtere uforudsigelighed.
  • Struktureret og besidder et godt overblik over dine opgaver.

Vi tilbyder:

En spændende og alsidig hverdag i en familieejet virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du kommer til at arbejde i en organisation, med en arbejdsom, humoristisk og uformel, men respektfuld kultur samt et højt fagligt niveau. Vi kan med stolthed tilføje, at vi har en af branchens nyeste maskinparker, hvor der er stor fokus på den nyeste teknologi, og vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder moderne og tidssvarende løsninger.

Dertil kommer en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer.

Interesseret?

Synes du at stillingen lyder interessant, og kan du se dig selv som mekaniker i afdelingen i Århus? Så send en motiveret ansøgning samt dit CV hurtigst muligt til [email protected] mærket med ”Mekaniker Århus” i emnefeltet.

Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Ralf Larsen på telefon: 30 85 85 95

Nordjysk Lift er en af landets førende udlejningsvirksomheder indenfor materiel, og vi dækker hele Danmark. Vi er omkring 100 engageret medarbejdere, som hver dag arbejder benhårdt for, at blive kundernes foretrukne valg, når der opstår en efterspørgsel på materiel. Vi sætter en ære i den nære relation med kunderne, hvilket også er grunden til, at vi har 11 afdelinger fordelt rundt i Danmark, så vi også i den fysiske forstand, altid er tæt på kunderne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Århus N
  • Tirsdag den 07. februar 2023

Lignende jobs

  • Byggeleder i Århus

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Byggeleder
    • Århus
    Få mere info
  • Byggeleder i Århus

    Vil du løse Danmarks største og mest spændende opgaver inden for kritisk infrastruktur? Vil du arbejde i en afdeling der spænder bredt på tværs af Danmark? Kan du se dig selv i en stolt virksomhed .
    • Byggeleder
    • Århus
    Få mere info
  • Byggeleder i Brabrand

    Er du ingeniør eller bygningskonstruktør, og har du lyst til at arbejde med anlæg og infrastruktur i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder? Grundet stor ordretilgang søger vi netop nu .
    • Byggeleder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Byggeleder i Brabrand

    Er du ingeniør eller bygningskonstruktør, og har du lyst til at arbejde med anlæg og infrastruktur i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder? Grundet stor ordretilgang søger vi netop nu..
    • Byggeleder
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1