Teknisk projekt- og byggeleder til byggeprojekter med stor variation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

OK er på en vækstrejse - så er du konstruktør eller ingeniør med en bred håndværksmæssig forståelse, og vil du være med at opføre, modernisere og vedligeholde OKs anlæg, vaskehaller og bygninger? Så læs endelig videre.

Vi søger en ny medarbejder til at indgå i vores tekniske afdeling. Du vil kunne nyde godt af en særdeles fleksibel hverdag, hvor dine dage tilbringes på hjemmekontoret og ude på byggepladserne. Stillingen er geografiske placeret i København og dele af Sjælland.

”Du kommer til at kunne planlægge og styre din egen hverdag, med frihed under ansvar. Og så bliver du en del af en meget velfungerende gruppe med både nye og erfarne kolleger, der har et stærkt fagligt fællesskab – og hvor du vil opleve stor imødekommenhed i forhold til sparring på tværs af regioner” fortæller Allan Seeger, Tekniks projektleder i København, og din kommende kollega

Følg projekter fra idé til idriftsættelse

Byggeprojekterne, som du leder, er karakteriseret ved, at det er relativt korte projekter med stor variation, så du vil altid have flere i gang samtidig. Den kommende tid har vi stort fokus på opførelse af nye vaskehaller og etablering af lade-infrastruktur, men ellers vil det typisk være modernisering og renovering af tankanlæg, butikker samt truck-/dieselanlæg. Det er ikke afgørende at du har kendskab til denne type projekter, derimod er det vigtigst at du trives med de faglige opgaver som knytter sig til området.

Du følger projekterne gennem hele deres livscyklus. Lige fra idégenerering, projektering/skitsering af byggesager, over myndighedsbehandling og indgåelse af aftaler med entreprenører. Du fører tilsyn og sikre styring af byggesagerne, samt endelig idriftsættelse af anlægget.

Kvalitetssikring samt opfølgning og rapportering omkring økonomi og projektstatus ligger naturligvis også hos dig, men du vil i samarbejde med vores egen tegnestue få støtte til at gennemføre projekterne.

Få en hverdag du selv styrer og nyd god af et bredt samarbejde

Du vil opleve en hverdag, hvor du selv står for at tilrettelægge din dag. Enten når du kører rundt til byggepladserne og er i dialog med håndværkere, entreprenører, deltager i byggemøder eller besigtiger kommende lokaliteter. Du vil agere tekniskrådgiver over for vores samarbejdspartner som ofte er Brugsforeninger, COOP, men også andre eksterne. Du strukturer selv din hverdag ud fra opgaverne, sammen med dine nærmeste kolleger, hvilket giver en stor fleksibilitet i din hverdag.

I ryggen får du et bredt netværk, der både tæller dine 10 nærmeste projektlederkolleger, samt en tegnestue som bistår med projektering og byggeregnskab. Herudover har du også kontakt med brugsuddelere, entreprenøre, håndværkere og andre faste leverandørere. Hertil kommer hele baglandet i OK, hvor du samarbejder med både sælgere og teknikere, samt vores nye afdeling for e-mobilitet.

Tag del i udviklingen af et dansk energiselskab

Teknisk afdeling i OK bistår med viden og sparring inden for mange bygge- og driftsopgaver som opstår i OK. Vi er med i dialogen om kommende investeringer og afklaringen om udformningen af vores anlæg. Dette gør at vi arbejder meget på tværs i organisationen og hjælper hinanden.

”Udviklingen omkring drivmidler er virkelig spændende, og der kommer helt sikkert til at ske mange ting de kommende år – også i OK. Så det er altså et rigtig godt tidspunkt at komme ind på og lære noget om branchen,” fortæller Dennis Kaab Ericsen, afdelingsleder

Ingeniør eller konstruktør med projektledererfaring

Dette job vil passe rigtig godt til dig, som trives i vekselvirkningen mellem hjemmekontoret og byggepladserne - samtidig med at du sætter pris på at være en del af et team, hvor alle bidrager aktivt og trækker på hinandens viden. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Er ingeniør eller konstruktør med god håndværksmæssig forståelse
  • Har nogle års erfaring med at lede bygge- og anlægsprojekter
  • Kan lide at arbejde med faglige problemstillinger, hvor du kommer bredt omkring både elektronik, konstruktion, rørføring mm.
  • Har egen bil – du får naturligvis kørselsgodtgørelse
  • Kan skabe og holde overblikket over flere byggesager samtidig

Skal du være en del af holdet?
Så skynd dig at sende os en ansøgning og dit CV ved at klikke på “søg stillingen”. Vi kalder løbende til samtale, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i Afdelingsleder Dennis Kaab Erichsen på 2254 5366 eller [email protected]

Vi kan ikke vente med at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Viby J

Lignende jobs

  • Byggeleder i Århus

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Byggeleder
    • Århus
    Få mere info
  • Byggeleder i Århus

    Vil du løse Danmarks største og mest spændende opgaver inden for kritisk infrastruktur? Vil du arbejde i en afdeling der spænder bredt på tværs af Danmark? Kan du se dig selv i en stolt virksomhed .
    • Byggeleder
    • Århus
    Få mere info
  • Byggeleder i Brabrand

    Er du ingeniør eller bygningskonstruktør, og har du lyst til at arbejde med anlæg og infrastruktur i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder? Grundet stor ordretilgang søger vi netop nu .
    • Byggeleder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Byggeleder i Brabrand

    Er du ingeniør eller bygningskonstruktør, og har du lyst til at arbejde med anlæg og infrastruktur i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder? Grundet stor ordretilgang søger vi netop nu..
    • Byggeleder
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0