Bliv entrepriseleder inden for baneteknik og byg en fremtid på skinner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du i starten af din karriere, og vil du prøve kræfter med rollen som entrepriseleder, hvor din vigtigste opgave bliver at lede og styre entrepriser inden for banen? Så har vi stillingen til dig i Bravidas afdeling for Baneteknik!

I Baneteknik udfører vi entrepriser for nogle af de største spillere på den danske infrastrukturbane som DSB og Banedanmark. Vi er en af de førende entreprenører inden for jernbaneteknik og er en landsdækkende afdeling i rivende vækst. Derfor søger vi en entrepriseleder til at blive en del af holdet på vores adresse i Brøndby.

Om jobbet
Du får et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser, hvor du har medansvar for en varieret opgaveportefølje med stærkstrøm, kørestrøm og sikringsteknik. Du står desuden for:

  • En god og effektiv ledelse af montører
  • Styring af underentreprenører
  • Enterprisestyring, herunder planlægning, tilsyn, sikkerhed, økonomi og afrapportering.

Som entrepriseleder refererer du til afdelingschefen for Baneteknik, Jasper Raffel, eller den relevante projektchef. Vi arbejder døgnet rundt, så den danske infrastruktur kan køre på skinner, og natarbejde vil derfor forekomme.


Om dig
Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund som el-installatør, maskinmester eller har en anden relevant teknisk uddannelse. Har du branchespecifik erfaring, er det en fordel, men det vigtigste er, at du er nysgerrig på at lære branchen at kende, og at du drives af at lave den gode forretning.

For at få succes i rollen er du i stand til at inspirere og motivere såvel medarbejdere som kolleger og øvrige projektdeltagere, og du handler altid situationsbestemt. Da vi bruger en række digitale værktøjer i vores daglige arbejde, skal du være god til IT og hurtigt kunne sætte dig ind i nye systemer.

Vi er en social afdeling med en uformel omgangstone, og vi håber, du med dit høje humør og engagement vil bidrage til vores gode samarbejde.


Din udvikling i højsædet
I Bravida er vores kompetente og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource, og derfor står din personlige og faglige udvikling øverst på dagsordenen. Vi stiller skarpt på dine konkrete kompetencer og ønsker til din egen udvikling, så du udlever dit fulde potentiale.

Du får mulighed for at deltage i relevant efteruddannelse, og har du lysten og evnerne, kan du gå hele vejen og blive optaget i vores interne uddannelsesforløb, Nordic Trainee Programme, og på sigt blive projektleder.

Interesseret?
Så upload din ansøgning og dit CV via Bravidas hjemmeside snarest muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Jasper Raffel på mail [email protected] for at høre mere om stillingen.

[750]

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.

En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger.

Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.Bravida.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Byggeleder i Storkøbenhavn

    Tilbudsleder til entreprenørvirksomhed inden for byggebranchen Hovedstadens Bygningsentreprise A/S søger en tilbudsleder til deres kalkulationsafdeling. Her vil du blive en del af et tilbud..
    • Byggeleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Byggeleder i Frederiksberg

    Er du en erfaren byggeleder, der motiveres af at have et selvstændigt ansvar for egne byggeprojekter i en virksomhed, der i den grad sætter dagsordenen inden for nybyggeri og renovering? Og har du .
    • Byggeleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Byggeleder i København NV

    Efter sommerferien starter næste fase for en stor almen boligafdeling, når helhedsplanen for deres 284 lejligheder går i udførelse. Pålsson Arkitekter indgår i et stærkt totalrådgiverteam, der står..
    • Byggeleder
    • København NV
    Få mere info
  • Byggeleder i København

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0