Bygningsstyrelsen søger projektledere til Nedrivningsenhed i Center for Byggeri i Skanderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Bygningsstyrelsen er på udkig efter dygtige projektledere med solidt kendskab til byggeri og nedrivning. Hvis du kan få mennesker til at samarbejde og holde overblikket i flere sideløbende projekter i forskellige faser, kan det være dig, som skal hjælpe med at sikre, at Danmarkshistoriens største samlede nedrivningsopgave holder tid, kvalitet og ikke mindst økonomi.

Den 25. januar 2021 indgik Socialdemokratiet, Venstre, Radikale Venstre, SF og Liberal Alliance aftale om erstatning mv. til minkavlerne og følgeerhverv berørt af COVID-19. Bygningsstyrelsen har fået opgaven med at nedrive og bortskaffe minkerhvervets produktionsanlæg, som staten i den politiske aftale har forpligtet sig til.

Bygningsstyrelsen har derfor etableret en specialiseret enhed, som har hjemme i vores solrige lokaler i Skanderborg. Enheden består af kolleger med både byggefaglige og akademiske baggrunde. På nuværende tidspunkt har enheden fået overdraget de første sager og er ved at høste de første praktiske erfaringer i forhold til miljøkortlægning, myndighedskoordinering, besigtigelser, prisindhentning og nedrivning.

Hvad kan vi tilbyde?
Du vil være en af de første projektledere, som skal varetage nedrivningsentrepriserne. Du vil derfor i samarbejde med teamlederen og dine kollegaer få rig mulighed for at præge, hvordan opgaven skal gribes an og løses. Det er derfor også et vigtigt element i dit arbejde at sikre, at erfaringerne fra de første nedrivninger bliver forankret i organisationen og let kan deles med dine kollegaer på tværs af fagligheder. Du skal derfor trives med det koordinerende arbejde med eksterne og interne parter.

Du vil få ansvaret for projektledelsen af den enkelte nedrivningsentreprise fra udbud til aflevering. Derfor er det særlig vigtigt, at du er god til mennesker, har øje for detaljer og optimering af processer. Enheden vil løbende blive udbygget med et antal projektledere, som skal styre de mange kommende nedrivningsentrepriser. Du er derfor også velkommen til at søge, selvom du måske først ønsker at starte på et senere tidspunkt.

Vi tilbyder et job, hvor du får lov til at gøre en forskel og sætte dit positive aftryk på nedrivningsforløbet. Vi sørger for den nødvendige oplæring og introduktion, så du bliver godt klædt på til opgaverne og hurtigt bliver en del af teamet.

Hvem er du?
Du har erfaring med byggeri og nedrivning og nyder det tværfaglige koordinerende arbejde inden for et komplekst projekt. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund med kendskab til byggeriets AB-system. Har du konkrete erfaringer med byggeledelse vil det være en fordel, men ikke et krav.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har minimum 3-10 års erfaring med projektledelse inden for byggeri
  • Er i stand til at håndtere høj kompleksitet i en opgaveportefølje til rette tid, kvalitet og økonomi
  • Er stærk til skriftlig og mundtlig kommunikation
  • Er i stand til at føre en god og professionel dialog med privatpersoner og samarbejdspartnere
  • Kan navigere inden for komplekse regelsæt

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Thomas Helsteds Vej 9A, 8660 Skanderborg.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel. Du kan læse mere om det HER.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lasse Rud Pedersen på 41 70 10 76.

Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Send os din ansøgning og CV senest 5. september 2023. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 37 og 38 med forventet tiltrædelse den 1. november 2023 eller efter aftale.

Om os
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er, og hvad vi gør, kan du gøre det HER, og du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • København V
  • Tirsdag den 05. september 2023

Lignende jobs

  • Byggeleder i Frederiksberg

    Er du en erfaren byggeleder, der motiveres af at have et selvstændigt ansvar for egne byggeprojekter i en virksomhed, der i den grad sætter dagsordenen inden for nybyggeri og renovering? Og har du .
    • Byggeleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Byggeleder i København

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info
  • Byggeleder i København NV

    Efter sommerferien starter næste fase for en stor almen boligafdeling, når helhedsplanen for deres 284 lejligheder går i udførelse. Pålsson Arkitekter indgår i et stærkt totalrådgiverteam, der står..
    • Byggeleder
    • København NV
    Få mere info
  • Byggeleder i København

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0