Entrepriseleder med interesse for asfalt søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Brænder du for at lede entrepriser inden for asfaltbelægning, hvor du løbende bliver udfordret, lærer nyt og får udvidet dine ansvarsområder? Så er det dig vi søger.

Sæt dit tydelige aftryk på fremtidens infrastruktur

Du bliver ansat i Arkil Asfalt i Hasselager, som udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser og industriarealer i hele Østjylland. På adressen ligger også Arkil's specialbelægning, BSM-afdeling og et af Arkil koncernens 4 asfaltlaboratorier, hvor teknikere konstant arbejder på at forbedre eksisterende asfaltprodukter og udvikle nye typer af asfalt og belægninger.

Bidrag til et stærkt team

Du vil i hverdagen opleve et velfungerende team, der sparrer aktivt med hinanden til gavn for både vores projekter og vores faglige videreudvikling. Tonen er uformel, og der er kort afstand mellem medarbejdere og ledelse, og dermed korte beslutningsveje.

Dine arbejdsopgaver

Som entrepriseleder får du ansvar for styring, koordinering og udførelse af asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder primært i Østjylland.

Blandt dine hovedopgaver vil være:

  • Forhandle, samarbejde og koordinere opgaver med bygherrer, myndigheder, rådgivere, leverandører og underentreprenører, herunder også rådighedsansøgninger ved vejmyndighederne.
  • Koordinering, planlægning og opfølgning i tæt samarbejde med formanden.
  • Administrere og udføre kvalitetssikring for de udførte arbejder.
  • Planlægge både dit eget og andres arbejde hensigtsmæssigt.
  • Styre økonomien i projekterne.
  • Opgørelser, fakturering og beregninger på nye opgaver hører til jobbet og er ét af succeskriterierne i projektet.

Teknisk snilde og modet til at lære nyt

Du er formentlig uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende, med en praktisk tilgang til arbejdet. Du kan både være nyuddannet eller have erfaring fra branchen. Uanset din baggrund skal du dog have teknisk snilde og være nysgerrig efter at lære nyt. Du er bekendt med dokumentation og kvalitetssikring og du har flair for IT. Derudover er ordenssans og god kommunikation nøgleord for at kunne få succes i stillingen.

Vi tilbyder

Et job med stor selvstændighed og gode udviklingsmuligheder i en virksomhed, der er kendt blandt kunderne for at levere kvalitet til tiden. I Arkil er medarbejderne vores vigtigste ressource, og derfor investerer vi i din kompetenceudvikling og efteruddannelse. Du aflønnes efter kvalifikationer og får sundhedsforsikring samt god pensionsordning.

Interesseret?

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Dennis Juul Andersen i Asfaltafdelingen i Hasselager på telefon 86283055.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette person. Kan du se dig selv i stillingen, så send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer via linket "Send ansøgning".

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn og etnicitet, til at søge stillingen.

Stillingsopslaget fjernes, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Hasselager
  • Fredag den 01. september 2023

Lignende jobs

  • Byggeleder i Århus

    Entreprenørenheden søger medarbejdere til brolægningsopgaver/anlægsopgaver med start hurtigst muligt For stillingen gælder følgende:Vi søger brolæggere, grå anlægsgartnere eller selvlærte specialar..
    • Byggeleder
    • Århus
    Få mere info
  • Byggeleder i Århus

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Byggeleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1