Dedikeret og erfaren byggechef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Center for Ejendomme i Region Hovedstaden søger en erfaren byggechef til at drive ombygnings- og renoveringsprojekterne i en af vores største sektioner – Sektion 2 - der dækker Herlev/Gentofte, Bispebjerg/Frederiksberg hospitaler samt Steno Diabetes Center, Psykoterapeutisk Center Stolpegården, Psykiatrisk Center KBH (Bispebjerg), og Børne- og Ungdoms-psykiatrisk Center (Bispebjerg). Sektionen er en ud af 5 sektioner i Byg og Renovering.

Om os
Center for Ejendomme er et koncerncenter i Region Hovedstaden, som siden 1. januar 2017 har varetaget regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

Sammen skaber, driver og optimerer vi de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre, samtidig med vi står for de relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i fuld gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for Center for Ejendommes ca. 850 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner internt i centret og med vores kunder, så vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I Center for Ejendomme skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv. Vil du være med til at gøre en forskel?

Læs og hør mere om Center for Ejendomme

Om stillingen
Du vil blive ansvarlig for vores sektion 2 i Byg og Renovering. Du vil indgå i chefteamet i enheden for Byg og Renovering, bestående af fem chefer. Du vil få ledelsesansvar for et team af 13 dedikerede medarbejdere, herunder to fagkoordinatorer, som samlet driver en portefølje af ca. 200 projekter, hvor projektstørrelsen kan spænde bredt fra 50.000 kr. – 80 mio. kr. Det forudsætter, at man som leder evner at kunne holde et godt og roligt overblik. For 2023 har vi en projektpulje på over en halv milliard tilsammen.

Strategiske partnerskaber er ét af vores strategiske indsatsområder i Center for Ejendomme. Vores strategiske samarbejdspartner ” Sammenholdet” hjælper os med at eksekvere vores store projektportefølje i regionen. Du vil som byggechef indtræde i den udviklingsproces og løbende opbygning, samt udførelsen af det strategiske partnerskabssamarbejde.

Der er vedtaget en omfattende renoveringsplan for regionens hospitaler. Målet er en langsigtet genopretning af bygningsmassen og her bliver du inddraget i gennemførelse af de mange afledte projekter.

Du vil som byggechef få ansvar for at sikre og understøtte de veltilrettelagte processer, der holder tidsplanen, budgetter og den forventede kvalitet i projekterne. Til dette bidrager du med din faglige indsigt og viden.

Dine primære opgaver vil blandt andet være, at:

  • sikre økonomiopfølgning
  • have tæt opfølgning og dialog med vores kunder – hospitalerne og virksomhederne
  • sikre kvalitet og fremdrift i din projektportefølje samt rettidig og korrekt rapportering
  • prioritere ledelse og trivsel blandt dine medarbejdere
  • facilitere et godt og konstruktivt samarbejde med interne samarbejdspartnere
  • agere som Region Hovedstadens bygherre i møder med rådgivere, entreprenører, myndigheder og interessenter
  • drive udviklingen af bygherreorganisationen i samarbejde med Byg og Renoverings samlede chefgruppe
  • facilitere og sikre tværgående vidensdeling lokalt, samt i forskellige mødefora
  • have et tæt samarbejde med enheden for Drift og Teknik om gennemførelse af opgaverne

Om dig
Vi forventer at du med afsæt i en relevant byggefaglig, konstruktør, ingeniør- eller arkitektmæssig baggrund har opnået solid ledelseserfaring fra byggebranchen og gerne fra en bygherrerolle. Du har brancheforståelse og indsigt i entreprise- og leverandørmarkedet, leveringsbetingelser og aftalevilkår.

Ideelt set har du i en årrække arbejdet som projektchef eller bygherrerådgiver, og gerne fra en tilsvarende politisk ledet organisation, hvor du har bevist, at du kan manøvrere på en arbejdsplads med mange forskellige interessenter.

Du trives med at arbejde selvstændigt, og gør det systematisk og vedholdende. Samtidig erkender du værdien af godt teamwork – internt med dine kolleger og eksternt sammen med rådgivere, entreprenører, leverandører, etc.

Du kendetegnes generelt ved et stort drive og ordentlighed, du er serviceorienteret og god til at samarbejde på tværs af en stor, politisk styret organisation. Du skal kunne håndtere og agere i høj kompleksitet uden at miste overblikket.

Herudover er det vigtigt, at du har store kommunikative evner, da en stor del af jobbet som byggechef også omhandler kommunikation med såvel medarbejderne i egen sektion og enhed samt på tværs af Center for Ejendomme, og ikke mindst kommunikation med kunden – i dette tilfælde 2 hospitalsdirektioner.

Du vil referere til enhedschefen for Byg og Renovering i Center for Ejendomme.

Kontakt os for yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef for Byg og Renovering, Merete Vestergaard på telefon 23 37 15 68 eller på mail: [email protected].

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til Danske Regioners ’Aftale for Chefer’.

Arbejdsstedet er overvejende på Herlev og Bispebjerg hospital samt den tilhørende portefølje af områder. Center for Ejendomme er lokaliseret på alle matrikler i Region Hovedstaden.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Ansøgningsprocedure
Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, CV og uddannelsesbevis i vores rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er onsdag den 1. marts 2023. Vi forventer at indkalde til - og holde samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Herlev
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

  • Byggeleder i Storkøbenhavn

    Tilbudsleder til entreprenørvirksomhed inden for byggebranchen Hovedstadens Bygningsentreprise A/S søger en tilbudsleder til deres kalkulationsafdeling. Her vil du blive en del af et tilbud..
    • Byggeleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Byggeleder i Frederiksberg

    Er du en erfaren byggeleder, der motiveres af at have et selvstændigt ansvar for egne byggeprojekter i en virksomhed, der i den grad sætter dagsordenen inden for nybyggeri og renovering? Og har du .
    • Byggeleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Byggeleder i København NV

    Efter sommerferien starter næste fase for en stor almen boligafdeling, når helhedsplanen for deres 284 lejligheder går i udførelse. Pålsson Arkitekter indgår i et stærkt totalrådgiverteam, der står..
    • Byggeleder
    • København NV
    Få mere info
  • Byggeleder i København

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1