Studieadjunkt til Institut for Naturfagenes Didaktik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Arbejdsopgaver
Stillingen er en undervisningsstilling med henblik på selvstændig varetagelse af undervisningsopgaver normalt af elementær karakter inden for de videnskabsteorikurser som udbydes på en række bacheloruddannelser på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet. Der vil specielt være fokus på kurserne inden for de formelle fag, dvs. de kurser, der indgår på uddannelserne Datalogi, Datalogi-økonomi, Matematik, Matematik-økonomi, Forsikringsmatematik samt Machine learning og datavidenskab. Arbejdsopgaverne varierer fra kursus til kursus, men omfatter normalt:

  • Assistere med forberedelse og koordination af kurser før kursusstart
  • Selvstændigt tilrettelægge undervisningen
  • Forberede og afholde ugentlig holdundervisning og øvelser
  • Udarbejde opgaver
  • Rette og godkende opgaver
  • Vejlede og besvare spørgsmål fra studerende uden for øvelsestimerne, fx på Absalon
  • Løbende kommunikere med kursusansvarlig og andre undervisere om arbejdsopgaver
  • Øvrig undervisningsadministration aftalt med viceinstitutleder for undervisning og sektionsleder

Ved at deltage i underviserteam i flere kurser samt indgå i den langsigtede planlægning af kurserne kan du i denne stilling bidrage til synergi og samarbejde mellem kurserne.

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet er en relevant kandidatgrad, dvs. inden for naturvidenskab og/eller videnskabsteori. Du skal besidde dobbeltkompetence svarende til mindst en bachelorgrad i filosofi, videnskabsteori eller tilsvarende og en bachelorgrad inden for SCIENCE’s uddannelsesområde.

Derudover forventer vi, at du allerede har undervist i videnskabsteori for naturvidenskabsstuderende. Erfaringer fra forskellige kurser vil være en fordel. Derudover er det vigtigt, at du behersker dansk flydende og taler og skriver godt engelsk.

Læs mere om kvalifikationskravene til studieadjunkt i bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter 2019 her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=212083.

Vi tilbyder
IND består af ca. 75 medarbejdere som gennem forskning, undervisning, udvikling og formidling arbejder på at øge kvaliteten i naturfagsundervisningen på alle niveauer med hovedvægt på universitets- og gymnasialt niveau. Instituttet er organiseret i tre forskningssektioner med hver deres tilhørende forskergrupper og en sektion for udviklingsarbejde, men medarbejderne samarbejder også på tværs af sektionerne, især om undervisning og udviklingsarbejde. Vi bestræber os på at være et attraktivt forsknings-, udviklings- og undervisningsmiljø, hvor medarbejdernes mangfoldige kompetencer anvendes i et samarbejde, der er professionelt, produktivt, udviklende og glædesfyldt.

Du vil indgå i den eksisterende sektion for videnskabsteori og videnskabshistorie, og du vil være fast tilknyttet teamet af undervisere på videnskabsteorikurserne.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen er tidsbegrænset for en periode på 4 år med start pr. 15. april 2023 eller snarest muligt herefter. Stilling er som udgangspunkt på 30 timer ugentligt, men vi er åbne for forhandling om det. Ansøger forventes at gennemføre SCIENCE universitetspædagogikum som del af stillingen.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Herudover anvises der et samlet pensionsbidrag på 17,1 % af løn og pensionsgivende tillæg. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg på baggrund af kvalifikationer.

Ansøgning
Er du interesseret i stillingen beder vi dig sende en ansøgning vedlagt via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), senest onsdag den 1. marts 2023.

Yderligere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til sektionsleder Mikkel Willum Johansen, tlf. 28728441.

Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Ansøgning
  • CV
  • Dokumentation for uddannelse (eksamensbevis)
  • Dokumentation af undervisningskompetencer. (Ansøgere opfordres til at læse KU’s vejledning om undervisningsportfolio: https://jobportal.ku.dk/videnskabelige-stillinger/rekrutteringsproces/undervisningsportfolio/)

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr. Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København K
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Har du erfaring med undervisning og udvikling af nye tiltag i undervisningen? Har du lyst til at udvikle og undervise i grøn bæredygtighed i jordemoderfaget? Har du kompetencer inden for det sociol..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0