Sektionsleder til IT-Sekretariat på Statens Serum Institut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du en erfaren projektleder og team-manager? Vil du stå i spidsen for at samle og strømline Statens Serum Instituts (ssi) tværgående digitale infrastruktur, initiativer og understøtte en smidig drift af ssi’s kritiske IT-systemer?

Statens Serum Institut og vores IT og Data
ssi’s mission er at forebygge og bekæmpe infektionssygdomme og medfødte sygdomme gennem forskningsbaseret overvågning, diagnostik og rådgivning. Vores vision er at være en internationalt førende forsknings- og beredskabsorganisation, der styrker mennesker og dyrs sundhed.

Tidstro indsamling, samkørsel, analyse og formidling af data er afgørende for at ssi kan sikre et effektivt og digitalt understøttet infektionsberedskab og biobank, samt forskning på højt niveau. Det er et af instituttets strategiske indsatsområder løbende at udvikle et fortsat stærkere datagrundlag, uanset om det drejer sig om nye datakilder, it-infrastruktur, digitale løsninger, algoritmer, kunstig intelligens eller videreformidling, hvor ssi og Danmark har et unikt grundlag for at skabe nogle af de bedste løsninger i verden.

Afdeling for Digital Infrastruktur og IT-Sekretariatet
Afdelingen har til formål at drive ssi’s digitale transformation. Et væsentligt element i dette er at skabe en datastrategi samt sørge for et stærkt datagrundlag. Endvidere er det afdelingens opgave at etablere en fælles datainfrastruktur plus at sikre vedligeholdelse og stabil drift af forretningskritiske IT-systemer samt at disse videreudvikles. Dette sker i tæt dialog og i samarbejde med Statens IT, der er ssi’s driftsleverandør samt de medarbejdere, der arbejder i instituttets øvrige afdelinger.

Afdelingen består af to sektioner: SDI (Systemudvikling og Data Integration) og IT-sekretariatet. Vi er i alt ca. 20 medarbejdere.

IT-Sekretariatet består i dag af otte medarbejdere med den primære opgave at understøtte hele ssi med IT, primært gennem leverandøraftaler, og i samarbejde med andre enheder at identificere, prioritere og gennemføre IT-projekter. Det er også afdelingens opgave at facilitere, at gældende lovgivning overholdes, så IT-løsningerne til enhver tid er i compliance.
IT-sekretariatet fungerer derfor som centralt bindeled mellem ssi’s forskellige enheder og vores leverandører.

Du refererer direkte til afdelingschef for Digital Infrastruktur. Dit arbejde vil bl.a. indebære:

  • udvikle og definere IT-sekretariatets retning på ssi
  • daglig ledelse af dit team
  • sikre kompetenceudvikling på nøgleområder for ssi, fx GxP, ISO, ITIL
  • løbende faglig sparring om IT-initiativer på tværs af ssi
  • etablering af interne processer og retningslinjer
  • etablering/styring af projekt portefølje
  • dialog med eksterne samarbejdspartnere og interessenter

Du vil også deltage i forskellige tværgående arbejdsgrupper og udvalg på ssi og under Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

Din profil
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og certificeringer, samt mange års praktisk erfaring inden for digitalisering og IT-projekter samt porteføljestyring. Du har erfaring inden for personaleledelse. Det er en stor fordel hvis du har kendskab til sundhedsdata, Statens Serum Institut og Indenrigs- og Sundhedsministeriets koncern.

Herudover forventer vi, at du:

  • har erfaring med at styre forretningsprocesser fra store virksomheder/organisationer
  • kan håndtere komplekse problemstillinger
  • har kendskab til informationssikkerhedssystemer og standarder
  • har forståelse for problemstillinger relateret til IT på sundhedsområdet, samt sundheds-it infrastrukturen i Danmark.
  • er empatisk og god til at tænke i mange perspektiver
  • forstår og kan komme i dialog med mange forskellige interessenter
  • har stærke kommunikationsevner på dansk og engelsk.

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med Quality Management systemer, EDMS systemer og SAP.

Vi tilbyder
Vi tilbyder spændende og udviklende opgaver i en anerkendt organisation, som løser vigtige nationale og globale sundhedsopgaver. Du får mulighed for at arbejde med dine fagområder og for at udvikle dine kompetencer.

Vi er en fleksibel arbejdsplads med flekstid og med en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost. Vi er centralt beliggende i København med gode offentlige transportmuligheder (bus og metro), og der er som regel mulighed for parkering på Campus. Vi har eget fitnesscenter/idrætsforening og flere personaleforeninger.

Om ansættelsen
Du ansættes som sektionsleder. Alt efter din uddannelsesmæssige baggrund ansættes du efter gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomst) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller som chefkonsulent med personaleledelse efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes centralorganisation.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte afdelingschef, Bart Wilkowski, på tlf. 3268 5175.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9 og 10.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København S
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

  • It-chef (studiejob) i København

    StudiejobbetDette studiejob er til dig, som drømmer om at blive projektleder i fremtiden og gerne vil udvikle de kompetencer, der kræves af en dygtig projektleder. Hos vores samarbejdspartner kan d..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    Har du solid erfaring med at lede større IT-projekter? Og drømmer du om at levere banebrydende IT-løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega i rollen som IT .
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    The humanitarian sector is shifting to a new reality. Digital services are now mission critical for us in almost all parts of our operations. We depend on them as those we serve depend on us. .
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    [xxxxx] is looking for an innovative and efficient IT Project Manager to run our Must Win Battle Project focused on Digital Infrastructure.You will join the IT PMO in Group IT, consisting of Custo..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1