Projektleder til Rambøll i Ørestad

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams inden for anlægsområdet.

Som projektleder bliver det dit ansvar at bruge din faglighed til at finde nye løsninger og udfordre kendt viden, med det mål for øje, hele tiden at optimere processen ved gennemførelse af projekter.

Du trives med et åbent fagmiljø, hvor sparring med kolleger og videndeling er basis for det daglige arbejde, så alle til hver en tid kan tage over for hinanden. For at blive en succes i din ny rolle, er det vigtigt at du har ambitioner for og motiveres af at præge udviklingen i afdelingen.

Er du vores nye Projektleder til Rambøll i Ørestad? Klik på ”I’m Interested”-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter et bæredygtigt aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores afdeling Veje og Trafik

Du vil som projektleder i Rambøll få ansvaret for at lede projektteams i afdelingen og på tværs af Rambøll og fagområder. Dit hovedfokus vil være at koordinere og planlægge tværfaglige infrastrukturprojekter i det givne projektteam, samt at forestå koordineringen og kommunikationen med interessenter og bygherrer.

Du vil få mere end 25 yderst kompetente kolleger i afdelingen, der arbejder med store og små vej- og anlægsprojekter i hele Danmark og på internationale projekter. Vi samarbejder med de øvrige vejafdelinger i hele landet såvel som med vores naboafdelinger – bl.a. afvanding, konstruktioner, trafik- og byplanlægning, havne og lufthavne samt jernbaner. Vi samarbejder meget på tværs af fagdiscipliner på vores projekter og i hele organisationen i Rambøll; derfor vil der altid være spændende udfordringer at arbejde med. Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, der arbejder med alle typer af opgaver indenfor vej- og anlægsprojekter. Dine arbejdsopgaver vil omfatte projekt- og projekteringsledelse på både store og små anlægsprojekter.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Projekt- og fagledelse af vejprojekter
  • Bidrage til projektering af afdelingens opgaver
  • Byggeledelse
  • Faglig sparring og bidrag til kompetenceudvikling i afdelingen
  • Udarbejde tilbud- og udbudsmateriale
  • Pleje af eksisterende kunderelationer samt etablering nye relationer/samarbejdspartnere
  • Bidrage til retning for den faglige udvikling generelt

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Som nyansat projektleder vil du indgå i et team og gradvis få selvstændigt ansvar for projektering af større og mindre vejopgaver i samarbejde med dine kolleger i afdelingen samt på tværs af organisationen.

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Du er udannet ingeniør eller lignende og har mere end 8 års erfaring med projektering af veje og anlæg og evt. med projektledelse.
  • God til at formulere dig på skriftligt såvel som mundtligt.
  • Gerne erfaring med tilsyn og byggeledelse.
  • Du er udadvendt og har gode samarbejdsevner.
  • Du er dygtig til at bevare overblikket over mange igangværende opgaver og forstår at prioritere i forhold til vigtighed.

Du vil have din daglige gang i Ørestad, men rammerne for stillingen går på tværs af hele Rambølls organisation. Som en del af vores brede og fagligt stærke netværk internt i Rambøll har du mulighed for at samarbejde med kolleger både nationalt og internationalt. Din succes er således afhængig af din evne til at samarbejde og opbygge relationer, ikke blot med dine nærmeste kollegaer, men også på tværs af organisationen.

Velkommen til vores Transport-division

I Rambøll er vi 3.200 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 17.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.600 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • København S
  • Søndag den 26. november 2023

Lignende jobs

  • Byggeleder i Frederiksberg

    Er du en erfaren byggeleder, der motiveres af at have et selvstændigt ansvar for egne byggeprojekter i en virksomhed, der i den grad sætter dagsordenen inden for nybyggeri og renovering? Og har du .
    • Byggeleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Byggeleder i København

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info
  • Byggeleder i København NV

    Efter sommerferien starter næste fase for en stor almen boligafdeling, når helhedsplanen for deres 284 lejligheder går i udførelse. Pålsson Arkitekter indgår i et stærkt totalrådgiverteam, der står..
    • Byggeleder
    • København NV
    Få mere info
  • Byggeleder i København

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
27. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1