Har du lyst til at arbejde med cyber- og informationssikkerhed?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Brænder du for at arbejde med cyber- og informationssikkerhed, der understøtter en moderne virksomhed? Er du samtidig nytænkende, selvstændig og analytisk? Med solide kompetencer til at formulere dig skriftligt til forskellige fagligheder og organisatoriske niveauer? Så vil et job i enheden Risikostyring og Compliance hos DMI være noget for dig!

Dit nye job Vi søger en ny kollega til enheden Risikostyring og Compliance, som skal arbejde med cyber- og informationsikkerhed. Du vil få en drivende rolle i at være med til at sikre, at DMI er compliant med de stadig øgede krav til it-sikkerhed i staten. Implementeringen af de øgede krav skal modsvare trusler fra omverdenen, og sikre at DMI’s samfundsvigtige produkter er tilgængelig for Rigsfællesskabet 24/7. Dit arbejde vil være et vigtigt bidrag til implementeringen af kravene på den mest værdiskabende facon og dermed sikre, at omverdenen fortsat har tillid til DMI.

Du vil sammen med dine kollegaer være inde over en bred række af opgaver, som du alt efter erfaring og kompetencer vil skulle drive selvstændigt. Din stilling vil således blive sammensat af følgende arbejdsopgaver:

  • Svare på departementsbestillinger og bestillinger samt statusafrapporteringer fra DMI’s tætteste samarbejdsparter i Digitaliseringsstyrelse, Forsvarets Center for Cybersikkerhed (CFCS) mv.
  • Indgå i sagsbehandling omkring cyber- og informationssikkerhed ved bla. at understøtte DMI’s informationsikkerhedsudvalg med skriftligt materiale
  • Gennemføre og facilitere risikoworkshops og konsekvensanalyser for DMI’s fagsystemer
  • Gennemføre awarenesskampagner om fx informationssikkerhed
  • Opdaterer og udarbejde handleplaner og statusrapporter for it-sikkershedskrav
  • Udvikle og vedligeholde DMI’s informationssikkerhedsledelsessystem

Om dig Du har en relevant videregående akademisk baggrund, og har oparbejdet gode skrivekundskaber. Du behøves ikke at have en it baggrund, men det er vigtigt at du har en interesse inden for feltet. Du har en analytisk tilgang til at samle information fra forskellige kilder og finde frem til det essentielle. Du kan tilrettelægge processer samt planlægge og drive dine egne opgaver, så du når deadlinen.

For at få succes i stillingen skal du trives med at skabe overblik og nedbryde store opgaver, samt selvstændigt indhente nødvendig information og finde frem til løsninger. Du skal være serviceminded og evne at tale med og forstå specialister fra andre faglige områder end dit eget, ved at forsøge at forstå frem for at blive forstået. Du skal kunne lide at samarbejde med andre i en travl hverdag samtidigt med, at du formår at være selvstændig og drive dine opgaver fremad, f.eks. mens du venter på input fra kollegaer.

Din nye enhed Enheden Risikostyring og Compliance arbejde består i at understøtte DMI’s kerneopgaver samt indgå i DMI’s Decentrale enhed for Cyber- og Informationssikkerhed operative kapacitet. Du bliver en del af en enhed, som består af 5 kollegaer og en leder. Vi arbejder tæt sammen og bruger hinanden som sparring for at løse vores opgaver bedst muligt. Du vil have god mulighed for at lære fra erfarne kræfter, og videreudvikle dit potentiale.
Enhedens arbejde gør, at vi arbejder på tværs af DMI, men vi har også tæt samarbejde med resten af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets koncern og f.eks. CFCS.

Kom ud og mød os Vi vil gerne i kontakt og dialog med potentielle ansøgere. Har du lyst til at hilse på os inden du sender din ansøgning? Så kom forbi til åbent hus d. 23. november 2023 kl. 15.30, hvor du vil kunne se DMI, høre om jobbet og få en uformel snak med din måske kommende chef og kollegaer. Tilmeld dig på [email protected] senest d. 21. november 2023. Vi er netop flyttet til nyrenoverede lokaler i Sankt Kjelds Gaard på Sct. Kjelds Plads 11 på Østerbro i København.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst i staten. Der kan forhandles individuelt løntillæg afhængig af dine kvalifikationer. Såfremt ansættelsen er betinget af, at du skal sikkerhedsgodkendes, skal du kunne opretholde godkendelsen under hele ansættelsen. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til enhedsleder for Risikostyring og Compliance, Simon Andersen, på tlf. 51716771 eller mail [email protected]

Mangfoldighed er en vigtig værdi for os. Vi mener, at et inkluderende og alsidigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi arbejder aktivt med mangfoldighed i vores medarbejdersammensætning og har en rummelig arbejdsplads med balance mellem arbejds- og familieliv. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, CV og eksamensbeviser, så vi har det senest torsdag d. 26. november 2023. Vi forventer at afholde første samtale i uge 48 og 49 og anden samtale i uge 50. En eventuel samtale kan tage udgangspunkt i en konkret opgave. Invitation til samtale vil ske via mail.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen", og følge instruktionerne. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København Ø
  • Søndag den 26. november 2023

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København SV

    Are you looking for a meaningful role in cybersecurity? [xxxxx] wants you! We're searching for a Process Manager ready to dive into the cybersecurity world with our forward-thinking team..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København SV
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Vil du kickstarte din karriere med ’hands on’ sikkerhedsrelaterede opgaver med fokus på kundetilfredshed? Så har du en enestående mulighed for at blive en del af vores ambitiøse og meget dygtige in..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København S

    Vil du være med til at sikre, at skatteydernes personoplysninger behandles i overensstemmelse med de databeskyttelsesretlige regler? Har du flere års solid erfaring med databeskyttelse og complianc..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1