Teamleder Production

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Til en af Danmarks store fødevarevirksomheder – med hovedkontor, ledelse og produktion i Danmark – søger vi netop nu en dygtig personaleleder til vores ledige stilling som Production Teamleder.

Bliv en del af brands, som alle kender


CO-RO A/S er en danskejet, global virksomhed, hvor 1200 ansatte – heraf 300 i Danmark – skaber en omsætning på ca. 2. mia. DKK gennem salg af egne mærkevarer til mere end 80 markeder. Virksomheden producerer og markedsfører drikkekoncentrater, læskedrikke og frys-selv is med internationalt anerkendte varemærker som SUNQUICK, SUNTOP, SUNCOLA, SUNJOY og SUN LOLLY.

Med reference til Functional Manager, Production, bliver du teamleder for et team bestående af ca. 10 medarbejder. Sammen er I ansvarlige for at sikre rettidige leverancer i høj kvalitet og løbende udvikling i vores produktion

Vores produktion er fordelt på 2 fabrikker: en væskefabrik og en tappe-fabrik, hvor denne stilling er tilknyttet tappe-fabrikken.

Produktion og tapning af saft koncentrater foregår primært ved hjælp af højtautomatiseret udstyr suppleret med få manuelle operationer. Vores innovative produkter og højautomatiserede produktionsprocesser betyder, at vi kan producere i Danmark og eksportere til det meste af verden. Vores førende positioner på markederne skal udbygges gennem kontinuerlige optimerings- og forbedringstiltag, hvorfor vi løbende foretager investeringer i produktionsanlæggene og har fokus på udvikling af produkter og forretningsprocesser samt på at sikre et generelt højt kvalitetsniveau.

Et job med fokus på medarbejdertrivsel og kvalitetssikring af produktionsprocesserne


I stillingen som Production Teamleder bliver du ansvarlig for at sikre en stabil produktion igennem korrekt og kvalificeret bemanding samt sikre, at vores sikkerheds- og kvalitetsprocedurer respekteres, at afvigelser rapporteres og at procedurer og dokumentation for området løbende opdateres og efterleves. Derudover er det vigtig del af rollen af drive løbende forbedringer i afdelingen, samt videreføre og udvikle gode tavlemøder.

Som leder er du brobygger og formidler af CO-RO’s kultur, værdier og mål med henblik på at sikre et godt arbejdsmiljø og medarbejderengagement.

  • Mere specifikt vil du være ansvarlig for:
  • Daglig ledelse af ca. 10 medarbejdere
  • Koordinering af det daglige arbejde i afdelingen
  • At tilpasse den ugentligt produktionsplan ud fra tilgængelige ressourcer og overordnet kapacitet, i samarbejde med Planning
  • Finplanlægning i egen afdeling, ved hjælp af MES
  • Håndtering af personale spørgsmål
  • Oplæring af nye medarbejdere, i samarbejde med Teamleder Assistants, Senior Operatører og specialister
  • At kvalitets-, arbejds- og miljølovgivningen overholdes.

For at få succes i rollen….


… skal du være skarp på produktionsprocesser i en fødevarevirksomhed, idet du er uddannet procesteknolog, fødevareteknolog, eller har anden procesfaglig/fødevareteknisk baggrund. Du er resultatorienteret og har det godt med at tage ansvar.

Derudover har du minimum 5 års erfaring inden for fødevareproduktion og gerne også erfaring som personaleleder, med fokus på motivation af medarbejdere. Har du erfaring med at drive LEAN tiltag, er det en klar fordel.

Alternativt er du nyuddannet produktionsingeniør eller lign., med et naturligt ”leder-gen”, der skal udvikles.

Du er god til at kommunikere og formår at have øje for den enkelte medarbejder. Din energiske og nysgerrige tilgang til arbejdet smitter af på dine ansatte, og sammen skaber I et godt arbejdsmiljø. Du har en struktureret tilgang til problemafklaring, er parat til en omskiftelig dagligdag, og kan prioritere mellem opgaver i ofte hektiske situationer.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end et job


Vi tilbyder en stilling, der byder på spændende udfordringer i et miljø, hvor ansvarlighed og godt samarbejde er nøgleord.

Som Production Teamleder bliver du en del af ledergruppen på fabrikken. Du vil få god mulighed for at udvikle dine kompetencer og derved lade rollen vokse over tid.

Derudover tilbyder vi en kultur, der er international og vækstsøgende, foruden et væld af personalegoder, som tæller bl.a. kantineordning, fri afbenyttelse af on-site fitness- og spinningfaciliteter, tennisbane, renseri-service, sundhedssikring, samt en aktiv personaleforening.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Frederikssund

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Lynge

    Who we areAt WS Audiology, we provide innovative hearing aids and hearing health services.Together with our 12,000 colleagues in 130 countries, we invite you to help unlock human potential by b..
    • Bygningsarbejder
    • Lynge
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Nordsjælland

    Til nyt projekt i Nordvestsjælland søger vi montageledere, gerne med erfaring indenfor alu-/glas og lette facadekonstruktioner.Som montageleder får du ansvar for at koordinere montørbemanding o..
    • Bygningsarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Nordsjælland

    For kunde søges 2 dygtige, selvstændige og engangerede anlægsstruktører/rørlæggere/kloakmestre.Arbejdsopgaver foregår primært i København og Nordsjælland.Opgaverne er mangeartede bl.a. jordarbejde,.
    • Bygningsarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kvistgård

    Do you want to play a central and important role in [xxxxx]´s manufacturing strategy by setting directions and ensuring smooth daily operation in our production facility? Do you want .
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 1