Produktionssupporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

Har du lyst til at supportere i produktionen hos en af Europas førende producenter og distributører af kosttilskud og lægemidler?

Pharma Nords produktionsafdeling i Vojens søger en medarbejder, der med sine analytiske evner skal være med til at identificere optimeringer i vores produktionsprocesser.

Hjælp med til at optimere vores arbejdsgang i produktionen

Din primære opgave bliver at sørge for, at produktionen forløber glat og uden problemer. Dine opgaver bliver bl.a. at komme med foreslag til, hvordan vi kan forbedre og optimere vores arbejdsgang i produktionen, herunder sikre compliance med GMP.

Derudover kommer du til at deltage i sikkerheds- og riskovurderinger af vores produktionsprocesser og udstyr, sørge for at relevante ændringer dokumenteres samt sikre, at nye beslutninger bliver implementeret i vores produktionsprocesser, og at udstyr fortsat overholder GMP krav.

Øvrige arbejdsområder kommer til at være:

  • Deltage i at sikre overholdelse af GMP-reglerne gennem hele produktionsprocessen på fabrikken.
  • Deltage i udarbejdelse - og vedligehold af SOP’er samt betjenings- og vedligeholdelsesvejledninge
  • Deltage i udarbejdelse og vedligehold af produktionens Validerings Master Plan, samt validerings- og kvalificeringsprocesser.
  • Samarbejde på tværs af afdelinger og med eksterne partnere for at sikre fortsat høj pålidelighed og stabilitet i vores produktion.

Du vil referere til Produktionschefen.

Arbejdsplads: Pharma Nord ApS, Tinglykke 4-6, 6500 Vojens.

Analytisk og med en god teknisk forståelse

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har god teknisk forståelse samt interesse for produktionsmaskinernes funktion. Vi forventer, at du har analytiske evner, da dine input kan have stor indflydelse på, hvordan vi udfører tingene. Det er derfor vigtigt, at du kan bakke alle dine beslutninger op med data baseret på grundige analyser samtidigt med, at du kan bevare muligheden for at give hurtige svar, når det er nødvendigt.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med GMP og har tidligere arbejdet i en produktion med høje kvalitetskrav (f.eks. fra fødevare- eller medicinalindustrien).

Vi er åbne for forskellige profiler, men vi forestiller os, at du har en baggrund som farmaceut, ingeniør, fødevareingeniør eller lignende. Vi er interesseret i at høre fra nyuddannede såvel som erfarne kandidater.

Din nye arbejdsplads

Vi har faglig udvikling i centrum og lægger stor vægt på, at vi i fællesskab skaber gode resultater af høj kvalitet samtidig med, at vi trives og har det sjovt, mens vi går på arbejde. Vi tilbyder en fuldtidsstilling, hvor du får en stor berøringflade i en organsation med mange dygtige kollegaer samt mulighed for at præge dine arbejdsopgaver.

Derudover tilbyder vi vores medarbejdere løbende produktkurser, en attraktiv sundhedsforsikring, en lækker frugt- og frokostordning samt mulighed for at deltage i diverse sociale arrangementer både i og uden for arbejdstid.

Ansøgning og kontaktoplysninger

Har stillingen vakt din interesse, er du velkommen til at sende en motiveret ansøgning samt CV via knappen "Ansøg dette job" senest den 15. november. Husk at skrive "Produktionssupporter" i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Jacob Hartvig Løper på tlf. 7585 7400.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Pharma Nord er en af Europas førende producenter af kosttilskud og lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet på fabrikken i Vojens, hvor der er fokus på kvalitetsråvarer, dokumentation og høj optagelighed. Siden grundlæggelsen i 1981 er Pharma Nord blevet et stærkt brand og kendt for god kvalitet. Virksomheden opererer i dag fra hovedkontoret i Vejle med 25 datterselskaber og har forhandling i mere end 45 lande. Fokus på kvalitet og dokumentation har gennem årene ført til, at Pharma Nords produkter afprøves aktivt i videnskabelig forskning. Til dato er der publiceret mere end 300 videnskabelige studier med Pharma Nords produkter.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d2f682c7)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Vojens
  • Fredag den 10. november 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Fredericia

    Er du fleksibel og har gode samarbejdsevner? Så har vi brug for dig! Dit arbejde er en vigtig del af arbejdsprocessen på en byggeplads, og du vil dagligt komme i kontakt med andre håndværkere..
    • Bygningsarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kolding

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Bygningsarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kolding

    Produktionsmedarbejder søges til produktion af betonelementerTil vores fabrik i Kolding, hvor vi producerer vægge og facader til boliger, kontorer og andet byggeri, søger vi ansvarsfulde og en..
    • Bygningsarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Nordborg

    [xxxxx] søger produktionsmedarbejdere hos Linak i Guderup.Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du starter som vikar i 12 uger med henblik på en fastansættelse.Du kan se frem til at .
    • Bygningsarbejder
    • Nordborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Vojens

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Vojens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
1. maj 2024 2
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3