Klimaambitiøse Furesø søger innovativ og erfaren trafikplanlægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vil du planlægge og udvikle trafikken med fokus på aktive og bæredygtige transportformer? Og vil du være med, hvis vi skal overdække HillerødmotorVejen og lave ny station i Farum? Så læg Vejen forbi en af Danmarks smukkeste og mest klimaambitiøse kommuner.

Vi søger en erfaren trafikplanlægger, der kan tænke i nye, moderne trafikløsninger, så vi kan bringe Furesø Kommune stærkt ind i en grønnere fremtid. Vi er især på jagt efter dig, der er god til at tænke på tværs og inddrage relevante fagligheder. Du kan også koordinere flere projekter samtidig, du deler gavmildt ud af din viden, og du kører sikkert projekter helt fra planlægning til udførsel.

Indrømmet - det er store forventninger, vi har til vores kommende kollega, men det er fordi vi drømmer stort for Furesø Kommune - og der er mange spændende opgaver at tage fat på. Vi arbejder blandt andet for, at Furesø Kommune skal være CO2-neutral i 2030, og derfor har bæredygtig mobilitet vores opmærksomhed sammen med vores Trafik- og Mobilitetsplan, der sætter rammen for opgaverne med forskellige indsatsområder som fx fremkommelighed, kollektiv transport, trafikstøj, trafiksikkerhed og sikre skoleVeje m.m.

Find Furesøs Trafik- og Mobilitetsplanen her: www.furesoe.dk/trafikplan.

Overdækning af motorVejen og ny station muligvis en del af fremtiden.

Hos os kommer du til at arbejde med trafiksikkerhed, tryghed og tilgængelighed. Vi har to store trafikale flagskibsprojekter i horisonten: En eventuel overdækning af HillerødmotorVejen, hvor den skærer igennem Farum, og en eventuel forlængelse af Farumbanen med etablering af en ny S-togsstation. Vi følger den politiske dialog tæt - det bliver nogle fagligt udfordrende projekter, og derfor har vi brug for erfarne folk i maskinrummet.

Om stillingen

Som strategisk trafikplanlægger forventes du at kunne tage ansvaret for hele opgaven. Det er vigtigt, at du har et helhedsperspektiv - og at du har flair for inddragelse på tværs af andre afdelinger, borgerdialog ud fra Furesømodellen for Borgerinddragelse. Se mere på [www.furesoe.dk/godborgerdialog](http://www.furesoe.dk/godborgerdialog), politisk sagsbehandling, udførsel og implementering.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være indenfor følgende:

  • Udvikling og vurdering af trafikplanlægning i lokalplaner og i revisionen af kommuneplanen, hvor vi har særligt fokus på cykelinfrastruktur, trafikale knudepunkter og bæredygtig mobilitet. Se mere på [www.furesoe.dk/kommuneplan](http://www.furesoe.dk/kommuneplan).
  • Koordinering af udarbejdelse af en samlet hastigheds- og trafiksikkerhedsplan.
  • Planlægning og sikring af skoleVeje.
  • Generel opfølgning vedrørende vedligeholdelsesarbejder af bro- og bygningsværker.
  • Bidrage til udviklingen af større regionale trafikprojekter.
  • Dialog med politiet og besvarelse af borgerhenvendelser.


Velkommen til Vej, Trafik og Grøn Omstilling i Furesø Kommune

Som trafikplanlægger bliver du en del af afdelingen Vej, Trafik og Grøn Omstilling, hvor du vil arbejde tæt sammen med dygtige fagfolk inden for forskellige områder. Vi er blandt andet trafik- og mobilitetsplanlæggere, Vejingeniører og landskabsarkitekter m.m. Afdelingen er opdelt i to teams: et trafik- og mobilitetsteam, der arbejder med en blanding af trafikplanlægning, myndighedsopgaver og anlægsopgaver, og et klimasekretariat, der arbejder dedikeret for at fremme bæredygtighed og klimainitiativer. Det giver dig en unik mulighed for at arbejde på tværs af faggrænser og få dine særlige kompetencer i spil.

Vi har vores base på rådhuset i Værløse, tæt på Værløse Station, hvor vi har det sjovt sammen - både i opgaverne og i pauserne. Hos os får du en arbejdsplads med en flad ledelsesstruktur og høj grad af frihed og ansvar ind i opgaveløsningen. Dine nye kollegaer glæder sig til at møde dig og til at nyde godt af din faglighed. Vi er vant til at trække på hinanden, og vi sætter stor pris på at kunne sparre hen over skrivebordet, når opgaverne bliver komplekse. Furesøs vision er, at vi skaber løsninger sammen - og det mærker vi dagligt.

Vores ønsker til din profil:

  • Minimum 5 års erfaring inden for trafikplanlægning, og gerne med erfaring i kommunalt regi.
  • En kreativ og innovativ tilgang til problemstillinger med evnen til at tænke "ud af boksen".
  • Stærke samarbejds- og kommunikationsevner.
  • Evnen til at arbejde tværfagligt og inkluderende både internt i forvaltningen og eksternt.
  • En struktureret tankegang, evnen til at håndtere flere projekter samtidig og bevare overblikket.
  • Selvstændigt arbejdende, initiativrig og kan sørge for fremdrift i opgaverne.

Det er vigtigt, at du er god til at tænke på tværs, inddrage, koordinere og vidensdele samtidig med, at du har erfaring med trafikplanlægning og udførsel.

Løn og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder ansættelse efter gældende overenskomst med aflønning efter kvalifikationer i henhold til principperne i Ny Løn. Stillingen har en arbejdstid på 37 timer om ugen. Vi har flekstid, så arbejde og familieliv kan hænge sammen samt mulighed for faglig og personlig udvikling.

Vi ser frem til at høre fra dig og tilbyder et unikt arbejdsmiljø tæt på København - hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne-Marie Bøgh på tlf.: 7216 4951 eller på mail: [email protected].


Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansøgningsfristen er den 18. januar med planlagt tiltrædelse den 1. marts, og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 22. og 23. januar.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bb17d649)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Værløse
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0