Brænder du for den grønne agenda og er du data- og talninja? Så kom og bliv vores nye Data Scientist!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for den grønne agenda og er du data- og talninja? Så kom og bliv vores nye Data Scientist!


By Ballerup, Aarhus

Ansøgningsfrist 2023-11-02

Søg job

Som Data Scientist hos os bliver du en del af et dynamisk og voksende team, lige fra unge talenter til garvede eksperter – som alle bringer spændende kompetencer til bordet. Dine kolleger vil blandt andet bestå af software udviklere, arkitekter og forretningsudviklere, som i fællesskab fokuserer på at udvikle og levere værdifuld indsigt, som kan hjælpe med at understøtte den grønne agenda, og i sidste ende optimere dagligdagen for vores kunder – Vores ønske er, at du skal være en del af vores voksende familie!

Vores løsninger til Smart Building, Smart City og generelt Smart-X, baseres blandt andet på teknologier som IoT (Internet of Things), Big Data, digitale tvillinger og et hav af data-integrationer med innovative analyser, machine learning eller AI-løsninger, der kører på toppen.

Hos Atea leverer vi i bredden med end-to-end-løsninger inden for alle områder af IT og avanceret analyse, med henblik på at etablere databaseret indsigt, og løse udfordringer for vores kunder i den private og offentlige sektor.

Kompetencer
Dine opgaver og ansvarsområder vil bygge på dine kompetencer som blandt andet handler om at:

  • Du har erfaring med storytelling med data, hvor du gennem arbejdet med data formår at kommunikere og visualisere data gennem rapporter, dashboards eller anden interaktivt præsentationslag
  • Du har erfaring med programmeringssprog som Python og gerne .NET
  • Du har erfaring med (eller ønsker at udvikle dine kompetencer inden for) statistisk analyse, analyser og præsentation af data og udvikle relevante ML modeller
  • Du har erfaring med (eller ønsker at udvikle dine kompetencer inden for) databaser som SQL og KQL, API og data-integrationer og cloud-teknologi
  • Skabe forretningsindsigt og opdage nye forretningsområder gennem dataanalyse, samtidig med, at du som konsulent får en høj grad af kundekontakt
  • Tage ansvar for dine egne projekter (med støtte fra fagligt dygtige kollegaer), kommuniker resultater og koncepter og vær en del af tværfunktionelle teams
  • Være på forkant med teknologien og bliv en betroet rådgiver for vores kunder ved at rådgive om muligheder og udfordringer indenfor avanceret dataanalyse

Hvem er du?
Der er flere indgange til denne stilling, og du kan både være nyuddannet og have erfaring. Det vigtigste er, at du har en baggrund indenfor IT, og har en ægte interesse for data!

  • Du har en bachelor eller kandidat (fra fx DTU, CBS, IT-U, AU)
  • Vi lærer dig at kende som en nysgerrig og innovativ kollega, der vil være med til at udfordre status quo i it-branchen
  • Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
  • Du når dine personlige og arbejdsmæssige mål
  • Du er talstærk
  • Du har god forretningsforståelse
  • Du behersker dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt


Som en kollega på holdet, findes nøglen til succes i din evne til at opbygge relationer til både kolleger, partnere og kunder. Som person er du en udpræget holdspiller, da vi lykkes i flok, men du er samtidig selvkørende. Din store motivationsfaktor er ønsket om at yde en faglig stærk rådgivning til vores kunder og hjælpe dem med at højne deres forretning og få den maksimale værdi ud af løsningerne.

En del af it-branchens bedste?
Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Atea skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Atea er Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder
Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt.

Ansættelsessted
Aarhus eller Ballerup

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutterende leder Bjarke Bolding på telefon: 3078 1607.


Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV via nedenstående link hurtigst muligt. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og vi ansætter, så snart den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Ballerup
  • Torsdag den 02. november 2023

Lignende jobs

  • Data manager i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du erfaring med master data management (MDM)? Kan du indsamle og processere vigtige stamdata i tæt dialog med kolleger og interessenter? Kunne du tænke dig en rolle, hvor du gennem systematisering og automatisering er med til at maksimere den operationelle effektivitet? Så er du lige den Master Data Manager, vi søger!
    • Data Manager
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Data manager i Rødovre

    Role and responsibilitiesOur BI team has diverse responsibilities, supporting our organisation on a strategic, tactical, and operational level. The entire BI value chain is our responsibility. .
    • Data Manager
    • Rødovre
    Få mere info
  • Data manager i Rødovre

    Roller og ansvarI BI teamet har vi mange forskelligeartede ansvarsområder. Vi støtter vores organisation strategisk, taktisk og operationelt. Vi står selv for hele BI værdikæden. Framework, ark..
    • Data Manager
    • Rødovre
    Få mere info
  • Data manager i Ballerup

    Data Manager søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Data Manager
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 2
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 6
13. april 2024 6