Rekrutteringsfirma

data engineer/ senior data engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

På vegne af vores kunde Computas søger Randstad en erfaren Data Engineer, som ønsker at arbejde med morgendagens tekniske løsninger.

Om stillingen


Computas har et af Europas største faglige miljøer inden for Google Cloud Platform (GCP). Virksomheden består af omkring 300 personer fordelt på udvikling, arkitektur, maskinlæring, Big Data og projektledelse. De har i dag adskillige GCP-projekter hos markedsførende energi-, ingeniør-, retail- og transportvirksomheder, og i Danmark arbejder de med projekter inden for maskinlæring, applikationsmodernisering og Big Data. Computas har et tæt samarbejde med Google internationalt og benytter det nyeste inden for GCP-teknologi. Hos Computas vil du få rig mulighed for at beskæftige dig med det sidste nye inden for innovation og gøre en mærkbar forskel for samfundet.
Kontoret i København huser et dedikeret team med store vækstplaner. Det giver gode muligheder for at få en central rolle, hvor du kan være med til at påvirke, hvilken vej virksomheden skal gå, og være med til at opbygge kulturen på kontoret. Du bliver en del af et mangfoldigt team dedikeret til samarbejde i en virksomhed med en stor fællesskabsfølelse og en uformel atmosfære.

Din profil


For at imødekomme den kraftige efterspørgsel i eksisterende og nye projekter har Computas brug for en Fullstack-udvikler, som ønsker at arbejde på flere spændende udviklingsprojekter i Danmark. Du behøver ikke at være ekspert i GCP, så længe du har erfaring med at arbejde med cloud-løsninger og har lysten til at lære GCP-teknologier.

Den ideelle kandidat:
* Har en videregående uddannelse inden for IT (helst en kandidatgrad eller lignende)
* Har mindst tre års arbejdserfaring med udvikling i Java og/eller .NET core/.NET
* Har mindst et års arbejdserfaring med cloud-løsninger såsom GCP, Azure, AWS
* Har erfaring med agil softwareudvikling i teams (scrum, kanban eller lign.)
* Har gerne erfaring med SaaS, PaaS og enterprise-integrationer
* Viden om DevOps, CI/CD pipelines samt erfaring fra konsulentbranchen er et plus
* Har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner – det er et krav, at du er flydende i dansk/skandinavisk og engelsk

Hos Computas får du:


* Muligheden for at arbejde for Nordens førende Google Cloud-specialiserede virksomhed med fagligt stærke kollegaer både i Danmark og Norge
* Spændende projekter og solid satsning på cloud-teknologi, med projekter inden for f.eks. GCP, maskinlæring og Big Data
* Et inkluderende miljø med korte kommunikationsveje, højt til loftet og en kultur med et fladt hierarki
* En virksomhed, som kan se værdien af motiverede medarbejdere, og som har stærkt fokus på kompetence- og medarbejderudvikling, herunder ved bl.a. at afsætte tid og ressourcer til selvudvikling, certificeringer, interne og eksterne kurser samt konferencebesøg.
* Spændende arrangementer såsom interne fagkonferencer, meet-ups og hackatons
* Gnidningsløst samarbejde via bl.a. Slack-kanaler, deres trillende møderobot ”Marvin”, rejseaktiviteter og fysiske møder
* Stor mulighed for at være med i opbygningsfasen og mulighed for at påvirke din egen hverdag
* Medejerskab af virksomheden – Computas er 100 % medarbejderejet

Computas brænder for at levere digitale løsninger med høj brugervenlighed, kvalitet og værdi, og de har udført store og virksomhedskritiske projekter i både den private og den offentlige sektor. Computas er 100 % medarbejderejet, så her bliver du både kollega og medejer. Skaberglæde og samarbejde er kerneværdier i Computas’ måde at arbejde på, og de er drevet af ønsket om at skabe teknologisk innovation, som giver menneskelige fremskridt.

Ansøgning og kontakt


Randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af Computas. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Katherine Fugelseth på tlf. 61 95 92 52. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi til at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det: human forward. Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Data manager i København V

    Om rollen som Machine Learning Engineer Rollen som machine learning engineer i Todai er alsidig, da vi løser opgaver for mange forskellige typer virksomheder med mange teknologier. Din rolle bli..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København V

    Forretningsorienteret Data ScientistTodai søger en Data Scientist, der sætter slutbrugeren og mennesker først når kunstig intelligens skal omsættes til praktiske løsninger. Det skal ske sammen..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    At Mover we’re seeking a problem-solving ninja of a full-stack developer with experience in delivering SaaS products and services.You will join a team of experienced engineers and product speci..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere over tid

Dato Alle jobs som data managere
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 5
27. maj 2024 4
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 9
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 11
9. maj 2024 10
8. maj 2024 9