Serviceorienteret elev til kantinen på AARHUS TECH – (smørrebrød/cater eller ernæringsassistent)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Århus N

Vi søger en ansvarsfuld og mødestabil person (M/K), der skal være en del af kantinen på AARHUS TECH. Din rolle bliver primært at deltage i den daglige drift ift. madlavning og kundeservice. Derudover vil der være forskellige mindre opgaver som bl.a. opfyldning og opdækning ved møder og større arrangementer.

Det er vigtigt, at du er dygtig, arbejdsom og kan indgå i en positiv dialog med mange forskellige persontyper både ift. kollegaer, elever og undervisere m.fl.

Forventet daglig arbejdstid ca. kl. 07.00-14.30 og den ugentlige arbejdstid er 37 timer pr. uge.

Jobprofil
Du kommer til at indgå i et kantineteam, der hver dag sørger for, at 750 elever og personalet har mulighed for at indtage et sundt måltid tilberedt fra bunden med gode råvarer.
Du bliver en del af et team af engagerede kolleger, som holder til i et aktivt undervisningsmiljø, hvor fleksibilitet, kreativitet og omstillingsevne er nøgleord.

Som kantinemedarbejder er du medansvarlig for at få dagligdagen til at fungere i kantinen. Du kommer til at arbejde med varm mad, mødeforplejning, sandwich, buffeter til afslutninger, Galla fester, receptioner som afrydning og opvask i perioder. Derudover arbejder vi på at mindske vores kødforbrug og at få en grønnere profil.

Personprofil
Du har gåpåmod og brænder for at arbejde inden for kantineområdet. Da kundekontakten er et væsentligt element i arbejdet, forventer vi, at du gennemgående er en venlig og imødekommende person.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast elevstilling fra 1.3.2024 og gerne før (eller efter aftale).

Jobbet er på fuld tid, og den normale arbejdstid er placeret mellem kl. 07.00 – 14.30. Aften – og weekendarrangementer kan forekomme i begrænset omfang.
Ansættelse og aflønning sker efter overenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og den pågældende organisationsaftale.

Tiltrædelse
1.3.2024 (gerne før).

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kantinechef Kent Dam Jacobsen på mobil 6198 7494 mellem kl. 12.00 – 14.00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Århus N
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Diætist i Århus

    Om jobbet:Brænder du for at lave god mad til vores beboere på Specialplejehjemmet Skovvang og være en del af et fantastisk team? Synes du, det er vigtigt, at maden laves af gode råvare, og er du .
    • Diætist
    • Århus
    Få mere info
  • Diætist i Århus N

    Frisk kollega søges!Til vores kantine/café på Aarhus Universitetshospital i Skejby søger vi en frisk og kreativ medarbejder med interesse for god mad og betjening af vores kunder. Stillingen er en .
    • Diætist
    • Århus N
    Få mere info
  • Diætist i Århus

    Det gode måltid er i fokus på Tranbjerg plejehjem. Vores beboere skal hverdag opleve duften af hjemmelavet mad og vi sætter en stor ære i at fremtrylle lækre retter, til glæde for beboerne. Vi arbe..
    • Diætist
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som diætister i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister over tid

Dato Alle jobs som diætister
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1