Organist/kirkemusiker ved Christianskirken i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vi søger en deltidsansat organist/kirkemusiker, der – sammen med kirkens fuldtidsansatte organist - kan være med til at understøtte og udleve kirkens vision der er:

Christianskirken - et livstræ med mange grene, der

  • rækker synligt ud i sognet
  • peger opad og inspirerer til at søge Gud
  • styrker og engagerer den enkelte og menigheden

....for at gøre evangeliet kendt, troet og levet.

Christianskirken er en kirke, der emmer af fællessang og en mangfoldighed af sang og musik. Det sker gennem gudstjenester, der i udtryk og stilarter rummer variation, tradition og fornyelse, et musikmiljø hvor både lønnede medarbejdere og frivillige fra menigheden er engageret sammen, samt kortilbud til børn og voksne.

Arbejdsopgaver

Som organist ved Christianskirken skal du medvirke ved søndagens og ugens øvrige gudstjenester og kirkelige handlinger, samt indgå i opgaver som fx konfirmandundervisning, årsmøder, plejehjemsgudstjenester, mv.

Du skal samarbejde med kirkens fire præster, kirkens fuldtidsorganist, kirkens daglige leder, samt kirkens frivillige og derigennem være med til at binde musik og kirkeliv sammen og udvikle kirkens musikalske profil.

Fagprofil

Vi søger en organist/kirkemusiker der:

  • Der er fortrolig med klassisk orgelmusik og behersker orgelspil til gudstjenester og kirkelige handlinger. Det kan være en kirkemusiker med orgel og korledelse (KMOK), eller en, der behersker orglet på tilsvarende niveau.
  • Kan spille klaver til rytmiske sange og salmer.
  • Har forståelse for musikkens rolle i forbindelse med både gudstjenster og kirkens øvrige aktiviteter og fællesskaber.

Dine opgaver vil blive tilpasset din faglige og personlige profil i videst mulige omfang. Kan du evt. også spille andre instrumenter, vil dette være positivt, men det er ikke et krav.

Personprofil

Som ansat ved Christianskirken skal du kunne identificere dig med kirkens samspilsværdier – åbenhed, respekt, omsorg og engagement - samt evne at omsætte disse i relation til kolleger, frivillige og den øvrige menighed. Dette indebærer at du har en konstruktiv tilgang til arbejdet og samarbejdet med kolleger og frivillige.

Om stillingen

Christianskirken er en aktiv kirke på Christiansbjerg. Kirken har ca. 440 siddepladser. Kirkens arbejde præges af mere end 400 frivillige. En del af disse medvirker også ved søndagens gudstjenester, blandt andet med rytmisk sang og musik.

Vi har hver søndag gudstjenester, der har et forskelligt udtryk:

  • Gudstjenesten kl. 9 har et klassisk udtryk i musik og liturgi.
  • Gudstjenesten kl. 10.30 har såvel et klassisk som et rytmisk udtryk. Her medvirker frivillige, rytmiske musikere til salmer og sange under nadver samt evt. enkelte andre sange.
  • Endeligt er der to gange om måneden en rytmisk gudstjeneste søndag aften, hvor frivillige, rytmiske musikere bærer musikken.

Ud over søndagsgudstjenesterne har vi også månedlige spaghettigudstjenester, plejehjemsgudstjenester og diverse andre gudstjenester.

Kirkens orgel er oprindeligt bygget af TH. Frobenius & Co i 1959 med 30 stemmer. Orglet blev restaureret i 1979 og blev i 2002 renoveret og udbygget af orgelbygger Carsten Lund til at have de nuværende 42 stemmer fordelt på 3 manualer og pedal.

Kirken har derudover et Yamaha S6X flygel fra 2020, samt en fast opstilling med trommesæt, elbas og guitarer i kirkerummet, som er tilsluttet et vellydende PA-anlæg.

Vi tilbyder:

  • Samarbejde med engagerede kolleger og et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejdet vægtes højt.
  • Velbesøgte gudstjenester, der varierer i form og udtryk
  • Et rigt menighedsliv

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte daglig leder, Vibeke Dahmen på 41 72 71 06

Som ansat ved Christianskirken refererer du overordnet set til menighedsrådet, som arbejdsgiver, repræsenteret ved kontaktperson Marianne Holst Nielsen. I praksis er ledelseskompetencen delegeret til Christianskirkens daglige leder, Vibeke Dahmen, der fungerer som din nærmeste leder.

Beskrivelse af sognet kan findes på www.christianskirken.dk

Ansøgningssted: Ansøgning, samt kopi af eksamensbevis, anbefalinger og referencer sendes via sikker mail til kirkekontoret, att. daglig leder Vibeke Dahmen. (Link findes på kirkens hjemmeside).

Ansøgningsfrist: 18. februar 2024

Indkaldelse til samtaler: 21. februar 2024

Afholdelse af samtaler: Samtaler afholdes mandag d. 26. februar 2024 (OBS ny dato)

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med gældende overenskomster på området. Disse kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Der er knyttet rådighedsforpligtelse til stillingen.

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Århus N
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder i Århus

    [xxxxx] søger husmodel - menswear Har du sans for detaljen, et positivt mindset og ønsker du at være en del af en international fashion virksomhed? Er du god til at arbejde struktureret og sætter..
    • Kreativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Århus C

    Månedslønnet Bryn Stylist til KENNY ANKER Aarhus Ansættelsessted: KENNY ANKER på Store Torv 18, 1 sal. 8000 Aarhus. KENNY ANKER, en veletableret virksomhed specialiseret i øjenbryns- o..
    • Kreativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Hele Danmark

    Video Editor GUTXY Remote Internship Salary Unpaid GUTXY is a platform that celebrates microbiome friendly foods, helping..
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Hele Danmark

    Videographer at new Human-Centered social media startup LifeBonder Remote Part-timeInternship Salary Unpaid At Lifebonder..
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1