[xxxxx] søger akademisk medarbejder til administrativ understøttelse af direktør og chefgruppe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du AC´er og trives du i en administrativ rolle som koordinerende bindeled i organisatoriske opgaver?

Har du lyst til, i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, at få en alsidig hverdag til at fungere for vores direktør, chefgruppe og organisation?

Så har vi måske den stilling du leder efter, som sekretær for direktør og chefgruppe på SOSU Nord.

SOSU Nord er landets andenstørste Social- og Sundhedsskole med i alt ca. 260 medarbejdere og ca. 1.200 årselever/kursister. Vores kerneydelse er at uddanne og efteruddanne kompetent personale til hele social- og sundhedsområdet samt det pædagogiske område.

Din organisatoriske placering vil være i teamet for organisation, strategi og udvikling - en stabsfunktion, hvor den fælles opgave er at sikre den organisatorisk understøttelse af SOSU Nord.

I jobbet vil du varetage en bred vifte af opgaver og herunder generelt bidrage til teamets understøttende funktion. Du vil blive ansat i en stilling, hvor opgaverne er mange og forskellige, og hvor det er afgørende, at du med professionalisme og gåpåmod får løst dem godt og effektivt, herunder via samarbejde med de øvrige medarbejdere og særligt direktør og chefgruppe.

Dine opgaver omfatter bl.a.:


  • udarbejde notater og beslutningsoplæg
  • forberede dagsordner, indstillinger og præsentationer til diverse møder for direktør og chefgruppe
  • kalenderstyring for direktøren, herunder planlægning og koordinering af møder med interne og eksterne parter, bestilling af forplejning samt modtagelse af gæster mv.
  • koordinering og planlægning af større arrangementer f.eks. konferencer
  • koordinering af møder og besøg med relevante politiske aktører på SOSU Nords uddannelsesområde
  • koordinering og planlægning af det organisatoriske møde-årshjul

  • politisk og administrativ sagsbehandling i tæt samarbejde med særligt skolens direktør, og chefgruppen som helhed
  • rejseplanlægning og -bestilling for direktør og chefgruppe

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant videregående uddannelse og gerne erfaring fra en lignende stilling på en uddannelsesinstitution eller kommunal/regional forvaltning. Det er afgørende for os, at du har kendskab og interesse for området og at du brænder for denne type opgaver.

Hvad angår din person og personlige kompetencer er det vigtigt for os, at du er:

  • samarbejdsorienteret, loyal og fleksibel
  • serviceminded, har god dømmekraft og gode sociale kompetencer
  • ansvarsfuld, grundig og struktureret (kan holde hovedet koldt når det går stærkt)
  • selvstændig, positiv og bidragende til et godt arbejdsmiljø

Vi ser gerne, at du har et stærkt planlægnings- og koordineringsgen, er god til at holde styr på detaljerne, har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og trives i et til tider travlt miljø uden at miste overblik eller det gode humør. Du fungerer godt både selvstændigt og i samarbejde med andre. Du værdsætter at indgå i et team og bidrager positivt hertil og du sætter pris på at have en større variation af opgaver.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer om ugen og vi forventer, at du er fleksibel i relation til aftenarrangementer, bestyrelsesmøder og lignende.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. august 2023. med opstart 15. august 2023.

Løn efter gældende overrenskomst.

Ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist er torsdag den 22. juni 2023 og ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 29. juni 2023. Til ansættelsessamtalen vil kandidaterne blive bedt om at fremlægge deres løsning på en tilsendt case.

Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Chef for Organisation og strategisk udvikling Anne Hyttel Agerholm på [email protected]

Ansøgningen

Er du interesseret i stillingen, skal du uploade din ansøgning vedlagt relevante uddannelsesbeviser og CV via hjemmesiden www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Aalborg
  • Torsdag den 22. juni 2023

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1

Værd at vide når du søger job som direktionssekretær i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!