PA og administrativ koordinator til Innovationsfonden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du altid imødekommende, når folk beder om hjælp? Har du flair for struktur, er proaktiv af natur og god til at bevare overblikket i pressede situationer med et skarpt øje for at tage fat, hvor det er nødvendigt? Og trives du med en bred vifte af koordinerende og administrative opgaver?

Som PA og administrativ koordinator vil du varetage en bred vifte af alsidige arbejdsopgaver, hvor du dels supporterer vores CEO og dels varetager administrative og koordinerende opgaver, primært for direktionen. Du skal derfor kunne trives med at arbejde selvstændigt og tænke et par skridt frem, både i vores CEOs kalender og i dagligdagen på kontoret. Du vil i rollen have en bred kontaktflade i organisationen og vil få indsigt i fortrolig viden, som kræver din professionelle håndtering og diskretion.

Om jobbet

Du bliver ansat i en stilling, hvor opgaverne er mange og forskellige, og hvor det er afgørende, at du med sikker hånd får løst opgaverne effektivt og med høj kvalitet i samarbejde med de øvrige medarbejdere på tværs af vores kontorer. Du vil referere til CEO, og skal supportere både CEO og den samlede direktion med driftsopgaver samt varetage opgaver på tværs af organisationen. Opgaverne spænder bredt og er både forretningsunderstøttende, administrative og praktiske.

Du skal i jobbet bl.a.:

  • Varetage koordinerende og understøttende opgaver for vores CEO, herunder kalenderstyring, planlægning og koordinering af møder med interne og eksterne parter
  • Administrativt betjene af direktion og bestyrelse, herunder organisere møder og rejser, rejseafregne mv.
  • Løse andre administrative og driftsmæssige opgaver
  • Koordinere med øvrige medarbejdere, der varetager lignende administrative opgaver, herunder bidrage til at udvikle og optimere de administrative processer internt
  • Varetage praktiske planlægningsopgaver, f.eks. i forbindelse med arrangementer
  • Selvstændigt have øje for de små og store opgaver, der får hverdagen til at fungere, både for direktionen og organisationen generelt

Der er derudover mulighed for at forme arbejds- og ansvarsområder ud fra dine kompetencer og interesser.

Om dig

Som person er du kvalitetsbevidst, struktureret og serviceminded – både ift. kolleger og eksterne relationer. Du fungerer godt både selvstændigt og i samarbejde med andre og er fleksibel ift. arbejdstider. Derudover er du proaktiv i dit arbejde og formår at drive opgaver og processer sikkert i mål. Du er desuden imødekommende, loyal og har let ved at skabe relationer på tværs af organisationen. Endelig har du forståelse for din funktion, hvor du skal varetage mange forskelligartede opgaver og tage fat, hvor det er nødvendigt – hvor intet er for stort eller småt.

Vi forestiller os, at du

  • Har en relevant uddannelse
  • Har erfaring fra en lignende stilling som PA, chefsekretær, administrativ koordinator el.lign., gerne fra en stilling i det offentlige
  • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • Har gode IT-færdigheder og flair for digitalisering

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kolleger, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Du kan læse mere om Innovationsfonden her: https://innovationsfonden.dk/da

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Innovationsfonden på fuldtid.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Du ansættes på vores hovedkontor i Aarhus, men må forvente rejseaktivitet til vores øvrige kontorer i Aalborg og København.

Stillingen ønskes tiltrådt snarest muligt og senest den 1. september 2023.

Søg stillingen

Klik på knappen ”søg stillingen”. Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 28. juni 2023. Der vil blive afholdt samtaler den 29. og 30. juni samt den 3. juli.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Cecilie Brøkner på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Århus C
  • Onsdag den 28. juni 2023

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1