Analytisk skarp vagtplanlægger med et stærkt administrativt gen til spændende hverdag i [xxxxx]...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Er du skarp til at lægge puslespil og få vagtplaner til at gå op med øje for overenskomster og arbejdstidsaftaler?

Har du et stærkt servicegen og det overblik, der skal til for at understøtte centrets lægeområde?

Er du frisk på at blive en del af en positiv og dygtig arbejdsplads, hvor vi virkelig rykker noget?

Så har vi en stilling, der er lige noget for dig!

En spændende hverdag med alsidige opgaver Psykiatrisk Center Glostrup (PCG) er et af Danmark største psykiatriske centre, og vi opnormerer nu med endnu en vagtplanlægger og administrativ haj for lægeområdet, så vi fortsat kan levere den bedste behandling for vores patienter.

Du kommer til at indgå i PCG’s administration, og dine opgaver, ansvarsområder og hverdag bliver spændende og mangefacetteret.

I rollen som vagtplanlægger får du en central rolle på et vigtigt område ift. centrets økonomi og fordeling af lægeressourcer i fremmødeplaner. Du skal kunne håndtere at have mange ”hatte” på med opgaver inden for både sagsbehandling, lønkonsultation, budgetkonsultation, jura og ledelse.

Sammen med vores anden dygtige vagtplanlægger for lægerne står du for at koordinere vagtplanlægningen af centrets læger, dvs. lægge vagtplanen byt og ændringer i vagtplanen, sygdoms- og feriedækning og opdatering af grundplaner mv.

I rollen som administrativ medarbejder får du brug for din strukturerede tilgang til opgaverne. Du understøtter centrets lægeområde inden for mødebookinger, kalenderstyring og sekretariatsbetjening og vil samarbejde tæt med vores cheflæger om f.eks. mødemateriale, planlægning af temadage og indsatser på lægeområdet.

Lægeområdet er konplekst, og vi har mange uddannelseslæger på turnus i korte ansættelser, så du får en vigtig opgave i at skabe overblik og struktur på uddannelsesområdet og arbejde fokuseret med, hvordan vi bedst får de nye uddannelseslæger godt ind på centret og i gang med arbejdet. Det sker i løbende samarbejde med vores uddannelsesansvarlige overlæge, HR-afdelingen og uddannelsessekretariatet samt administrationens øvrige medarbejdere.

Det er desuden en stilling, hvor der er god plads til at præge opgaverne og udvikle rollen alt efter dine interesser og kompetencer.

Hvem er du? Du er sandsynligvis kontoruddannet eller kan via anden baggrund og erfaring varetage de ansvarsområder og opgaver, vi har beskrevet.

Det er vigtigt, at du har viden om løn, refusion, tillæg, overenskomster, arbejdstidsaftaler, drift og økonomi for at kunne drive vagtplanlægningen af lægerne.

Derudover kan du tjekke følgende bokse af:

  • Engageret og udadvendt
  • Højt serviceniveau og fantastiske kommunikative evner
  • Trives i dialogen med ledere og medarbejdere
  • Organisatorisk overblik og systematisk tilgang
  • Proaktiv i din opgaveløsning


Kan du se dig selv i denne beskrivelse, så glæder vi os meget til at høre fra dig!

Om Psykiatrisk Center Glostrup og dit team Psykiatrisk Center Glostrup er en del af Region Hovedstadens Psykiatri (RHP) og er et af Danmarks største psykiatriske centre. Vi diagnosticerer, udreder og behandler patienter med psykiske lidelser og har 13 døgnafsnit, 8 ambulatorier og beskæftiger ca. 750 engagerede medarbejdere fordelt på 5 forskellige matrikler.

På PCG har vi både almene, specialiserede og højt specialiserede døgnafsnit og ambulante enheder, bl.a. inden for skizofreni, oligofreni, ADHD, autisme og ældrepsykiatri. Centeret er desuden en del af Københavns Universitets universitetshospitaler og har en stor forskningsenhed.

Du bliver en del af et lille men erfarent team i administrationen, hvor vi går meget op i at støtte og sparre med hinanden og har en afslappet og glad tone i hverdagen. Du kommer til at have mange kontakt- og samarbejdsflader og får derfor en spændende hverdag i samarbejdets tegn.

Du får et stort ansvar og frihed i dit arbejde, og du arbejder både selvstændigt og i tæt samarbejde med andre faggrupper og ledere på centret. Og vi har fokus på din udvikling, så du kan være en vigtig del af den fortsatte udvikling af centrets administrative styring.

Løn- og ansættelsesvilkår Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart pr. 1. april 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger den gældende overenskomst.

Er du nysgerrig på at høre mere, eller har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte administrationschef Marlene Pærregaard på [email protected] eller 3113 9276.

Vi glæder os til at høre fra dig Send os din ansøgning, så vi kan lære dig bedre at kende.

Ansøgning, CV og uddannelsesbevis bedes uploades via linket her på siden.

Ansøgningsfrist er d. 9. februar 2023.

Vi forventer at holde samtaler d. 13. februar 2023.

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Glostrup på vores hjemmeside og blive klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Glostrup
  • Torsdag den 09. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0