Test manager til kvalitetssikring af store IT-leverancer til sundhedssektoren

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at sikre sundhedspersonalet i Region Hovedstaden den rette kvalitet i de digitale løsninger og en god brugeroplevelse? Har du erfaring med test management og kvalitetssikring, og brænder du for at arbejde med projekter, der gør en reel forskel for patienterne? Så er det dig, vi leder efter som vores nye kollega i vores Center of Excellence i sektionen Test Management i Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) i Region Hovedstaden.

Dit nye job
Som test manager i vores team, vil du få mulighed for at arbejde tæt sammen med hospitalerne og være med til at levere test management og kvalitetssikring i både traditionelle vandfaldsprojekter og agile leverancer.

Du vil få mulighed for at arbejde med projekter og leverancer, der spænder fra nyudvikling over indkøb af standardsystemer til større vedligeholdelsesopgaver og konfigurering i standardrammesystemer; herunder Sundhedsplatformen.

Mange af de daglige test aktiviteter kender du sikkert allerede – planlægning, risikovurdering, koordinering, opfølgning, rapportering og reviewopgaver. Du bliver desuden sparringspartner og rådgiver for projektledere/den agile ledelse vedrørende alt der omhandler test - fra planlægning til release. Det betyder, at du vil få et bredt spektrum af opgaver og projekter at arbejde med, og det vil give dig en unik mulighed for at udvikle dit faglige niveau og dine kompetencer inden for test management og kvalitetssikring.

Hvem er vi
Du bliver en del af Test Management, som består af ca. 20 passionerede og dedikerede medarbejdere fordelt på 2 teams. Vores kerneopgaver er at levere test management, testautomatisering og kvalitetssikring.

Vi har et godt arbejdsklima præget af en fri og uformel omgangstone og et godt sammenhold, hvor der er plads til både faglig sparring og hygge. Teamet er sammensat af medarbejdere med forskellig erfaring og kompetencer, hvilket giver dig mulighed for at lære både fra erfarne kolleger og nye medarbejdere.

Vi har desuden fleksibel arbejdstid, betalt frokostpause og gode muligheder for at deltage i kurser og faglige arrangementer, så du kan fortsætte med at udvikle dit faglige niveau og kompetencer inden for test management og kvalitetssikring.

Vi er ambitiøse
Vi er dedikeret til at yde vores bedste og sammen sikre en høj faglighed på tværs af vores teams. I CIMT handler digitalisering om liv, og vi er stolte af vores faglighed og bidrag til CIMT’s mission om at være hospitalernes partner.

Derfor arbejder vi løbende med at forbedre og videreudvikle testmetoder og testprocesser, og du vil blive en vigtig del af dette arbejde.

Vores mål er at få Test Management med fra projekternes start, sådan at test er tænkt ind tidligt, krav er testbare, og testen kan foregå løbende på baggrund af en risikovurdering. Dette giver os mulighed for at sikre den højest mulige kvalitet i vores digitale løsninger og en god brugeroplevelse.

Hvem er du
Du er passioneret omkring test og kvalitet, arbejder på en smittende og energisk måde og kan lide at formidle testprocesser og metoder til dine samarbejdspartnere.

Du skal have evnen til at vurdere risici i samarbejde med for eksempel IT-arkitekter, sådan at der testes på det rette niveau.

I rollen som test manager indgår ledelseselementer og ansvar. I enheden arbejder vi aktivt med servant leadership, så kendskab til den ledelsesstil ser vi som en fordel.

Endelig er det et plus, men ikke et krav, at du har erfaring med testværktøjerne MicroFocus ALM/Quality Center eller ServiceNow, ligesom relevante certificeringer såsom ISTQB og erfaring med agilt arbejde er en fordel, da vi er midt i en agil transformation (SAFE).

Løn- og ansættelsesvilkår
Gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Yderligere oplysninger
Har stillingen fanget din interesse og vil du høre mere, kan du kontakte Sektionschef Omar Salame på telefon 2931 4313 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er d. 12. februar 2023.

Hvis du er passioneret omkring test og kvalitet, kan formidle testprocesser og metoder til dine samarbejdspartnere, forstår at risikovurdere i samarbejde med projektledere, og har lyst til at være en del af et ambitiøst og dedikeret team, så tøv ikke med at ansøge nu, da vi holder samtaler løbende.

CIMT - din nye arbejdsplads
CIMT er Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og godt 1.000 medarbejdere, som repræsenterer en stor faglig mangfoldighed.

Se vores præsentationsvideo og bliv klogere på, hvem CIMT er, hvad vi brænder for, og hvad vi leverer.

Arbejdssted
Arbejdsstedet er Borgervænget 7, 2100 Østerbro. Vi udfører opgaverne der, hvor det giver mest værdi, og derfor vil du sammen med kollegerne have et fast arbejdssted, men også have mulighed for at arbejde hjemmefra.
Der kan også være behov for, at du skal udføre arbejde på andre lokationer i regionen. Hvis det bliver aktuelt, er der mulighed for at låne el-biler eller el-cykler. Alternativt godtgøres transport med det offentlige eller i egen bil.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København Ø
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    The RoleThe RoleAt Milestone, we are seeking platform engineers, on all levels (Junior/Senior/Principal), to be a critical player in building Milestones Internal Developer Platform.We are sti..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Frederiksberg

    Vil du være med fra begyndelsen i et stort it-projekt med høj samfundsrelevans? Vil du være med til at modernisere systemunderstøttelsen af sagsbehandlingen, så skatteyderne også i fremtiden opleve..
    • Softwareudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Bliv drivkraften bag transformationen af Core Banking hos [xxxxx]! Som Solution Architect i vores BizTech Banking-leverancestrøm vil du arbejde i spændingsfeltet mellem teknologi og forretning, .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    The Department and the Team:The Infrastructure Services team, part of Global IT, Enterprise Platform Delivery, consists of 11 senior specialists within IT infrastructure disciplines located in Bu..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 12
17. april 2024 13
16. april 2024 13
15. april 2024 14
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 16
11. april 2024 16
10. april 2024 15
9. april 2024 15
8. april 2024 14
7. april 2024 15
6. april 2024 16
5. april 2024 16
4. april 2024 16
3. april 2024 16
2. april 2024 16
1. april 2024 16
31. marts 2024 16
30. marts 2024 16
29. marts 2024 16