Miljøministeriets departement søger en erfaren og serviceminded sekretær til afdelingscheferne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du gerne bidrage til Minister- og ledelsessekretariatets løsning af en bred vifte af administrative opgaver, hvor du særligt har til opgave at understøtte vores afdelingschefer? Er du god til at jonglere med mange forskellige typer af arbejdsopgaver, og motiveres du af en tempofyldt hverdag? Så se her.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Du kommer til at varetage mange forskellige arbejdsopgaver, og du trives i en uforudsigelig hverdag. Vi lægger derfor vægt på, at du er effektiv, grundig og knivskarp til at skabe overblik for både dig selv og dine omgivelser.

Du er sammen med resten af kollegaerne i Minister- og ledelsessekretariatet et naturligt kontaktpunkt for mange både interne og eksterne samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du tager initiativ, ansvar og er serviceminded og imødekommende.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Sekretærbistand til afdelingscheferne, herunder kalenderstyring og diverse praktiske opgaver.
  • Udarbejde dagsmapper til afdelingscheferne.
  • Koordinering af afdelingschefernes rejser.
  • Håndtering af faktura i Indfak og rejseafregning i RejsUd.

Sammen med den anden sekretær for afdelingscheferne understøtter du ministeriets fire afdelingschefer. Samtidig vil andre opgaver, herunder understøttelse af Minister- og ledelsessekretariatets to kontorchefer, og evt. andre relevante kontorchefer kunne blive en del af opgaveporteføljen.

Du kommer til at sidde sammen med dine nærmeste kollegaer, så du skal trives med, at der er aktivitet omkring dig samtidig med, at du skal kunne fordybe dig.

Vores forventninger til dig
Vi søger en mester i at skabe overblik, få ting fra hånden og samtidig sprede god stemning.

Du er kontoruddannet eller lignende og har erfaring fra en lignende stilling eller fra en stilling som chef-/direktør-/direktionssekretær.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Kan bevare overblikket og holde hovedet koldt, når det går stærkt.
  • Er robust og kan klare et stort arbejdspres.
  • Har sans for detaljen og er kvalitetsorienteret.
  • Er god til at planlægge og koordinere herunder også holde styr på frister.
  • Er initiativrig, ansvarlig og en teamplayer.
  • Har gode danskkundskaber i skrift og tale samt taler og forstår engelsk.
  • Er fleksibel i forhold til arbejdstid.

Hvem er vi?
Stillingen er placeret i Direktionssekretariatet under Minister- og ledelsessekretariatet. Direktionssekretariatet varetager den daglige betjening af departementschefen og afdelingscheferne.

Vi er en spændende og dynamisk arbejdsplads tæt på det politiske system. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode muligheder for at videreudvikle faglige kompetencer i tæt samspil med dygtige kolleger.

Du har gode muligheder for at påvirke dine arbejdsopgaver og stor indflydelse på din opgaveløsning. Vores opgaveløsning sker efter gensidig fleksibilitet i forhold til den daglige arbejdstilrettelæggelse og med mulighed for hjemmearbejde efter aftale. Vi deler viden og tror på, at vi finder de bedste løsninger i fællesskab.

Sparring, samarbejde og engagement er nøgleord. Vi tror på, at høj faglighed sagtens kan forenes med humor og plads til smil – også i en travl hverdag.

I Miljøministeriets departement er vi knap 350 medarbejdere og sammen med vores to styrelser, Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen, er vi i alt ca. 2.100 medarbejdere i den samlede koncern.

Miljøministeriet giver regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en miljøpolitik baseret på miljøbeskyttelse, miljøhensyn og grøn omstilling. Din opgaveløsning spiller ind i den politiske proces og giver dig mulighed for at gøre en forskel ved at bidrage til at skabe et grønnere Danmark.

Vi er en spændende og dynamisk arbejdsplads tæt på det politiske system. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode muligheder for at videreudvikle dine faglige kompetencer i tæt samspil med dygtige chefer og kolleger. Du har gode muligheder for at påvirke dine arbejdsopgaver og stor indflydelse på din opgaveløsning. Der er gensidig fleksibilitet i planlægningen af arbejdsudførslen med mulighed for hjemmearbejde efter aftale, alt efter hvad opgaverne tillader. Vi deler viden og tror på, at vi finder de bedste løsninger i fællesskab. Sparring, samarbejde og engagement er nøgleord. Vi tror på, at høj faglighed sagtens kan forenes med humor og plads til smil – også i en travl hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Hertil kommer et årligt pensionsgivende forkontortillæg på 60.162 kr. (aktuelt niveau 1. oktober 2023). Forkontortillægget træder i stedet for betaling for overarbejde, rådighedstjeneste, arbejde på ubekvemme tidspunkter o.l. Tillægget bortfalder, når funktionerne i forkontoret ikke længere varetages.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet er Miljøministeriets departement, der har adresse på Frederiksholms Kanal 26, København K.

Vi forventer tiltrædelse pr. 1. juni 2024 eller snarest muligt.

Ansøgere skal kunne opnå den nødvendige sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Vil du vide mere
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef Kristian Hovgaard Juul-Larsen på tlf. 2215 7745.

Du kan også læse mere om karriere i Miljøministeriets departement og ministeriet på vores hjemmeside www. mim.dk

Ansøgning
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest søndag den 7. april 2024.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 15–16.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • København K
  • Søndag den 07. april 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0