Chefsekretær til Ledelsessekretariatet, Kriminalforsorgen i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Vi søger en dygtig og erfaren chefsekretær, som har lyst til at arbejde tæt på ledelsen, understøtte områdekontorets dagligdag og områdeledelsens arbejde med et skarpt overblik over vores mange drifts- og koordineringsopgaver. Lyder det spændende? Så læs mere her.

Om stillingen

Du bliver, med reference til sekretariatslederen, en del af et team, der har som hovedopgave at sekretariatsbetjene ledelse og samarbejdsudvalg, samt at understøtte opgaver i forhold til strategi, organisation og udvikling, herunder tværgående projektledelse og –deltagelse.

Kriminalforsorgen er i en proces med omlægning af områdestrukturen, hvilket betyder, at område Midt- og Nordjylland og område Syddanmark lægges sammen til ét område primo 2024. Det nye område kommer til at dække hele Jylland og Fyn med et kommende områdekontor placeret i Aarhus-området.

Du vil i Ledelsessekretariatet møde en engageret enhed med stor faglig ekspertise og et godt arbejdsmiljø.

Du vil komme til at beskæftige dig med mange forskelligartede opgaver, og have mange interne og eksterne samarbejdsrelationer herunder til Direktoratet for Kriminalforsorgen, Ledelsessekretariatet i det østlige Danmark, de øvrige enheder i områdekontoret, vores institutioner samt områdets samarbejdsorganer.

Om opgaven

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Sekretærfunktioner for områdedirektør, viceområdedirektør og stabschef

  • Administrativ ledelsesunderstøttelse

  • Koordinering af høringssvar

  • Intranetkommunikation og nyhedsbreve

  • Mødeforberedelse og referatskrivning


Om dig

Du skal som vores nye chefsekretær være optaget af at levere et højt serviceniveau og kvalitet i opgaveløsningen.

Vi forventer, at du:

  • Er kontoruddannet og har indgående erfaring med stillingsindholdet.
  • Arbejder struktureret og analytisk
  • Har gode skriftlige kompetencer
  • Kan håndtere fortrolige oplysninger
  • Er godtil at opbygge relationer
  • Har helhedsforståelse og kan arbejde på tværs af enheder og organisationsniveauer
  • Har gode basale IT-kundskaber og indgående kendskab til WorkZone eller lignende ESDH-system.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen for kontorfunktionærer, it-medarbejdere m.fl. (HK) i staten og OAO-fællesoverenskomsten.

Der er tale om en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen til besættelse snarest muligt og senest den 1. november 2023.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Tjenestestedet er lokalkontoret i Aarhus, Voldbjergvej 24, 8240 Risskov.

Kriminalforsorgen er i gang med etablering af ny områdestruktur. Der er i øjeblikekt områdekontorer i Hobro og Kolding, samt et lokalkontor i Aarhus. Områdekontoret for Kriminalforsorgen i Vestdanmark samles på en permanent adresse i Aarhus-området i 2024.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, eksamensbevis og eksamenskarakterer samt andet relevant materiale skal være modtaget senest den 22. september 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 39. Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation som f.eks. pas eller kørekort. Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi desuden modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til fg. stabschef Lise Terkildsen på telefon 7255 3369 eller ved henvendelse til specialkonsulent Mette Holm Nielsen på telefon 7255 5561.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Risskov
  • Fredag den 22. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
15. maj 2024 1