Alsidig direktionssekretær i Struer Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Kan du arbejde selvstændigt og struktureret? Og har du lyst til at arbejde med betjening af borgmester, byråd, politiske udvalg, direktionen og koncernledelsen? Har du mod på en stilling med mangeartede opgaver i en politisk ledet organisation og er du dygtig til planlægning, koordinering og skriftlig fremstilling?

Så er det dig, som vi mangler i sekretariatet i Struer Kommune.

Vores kerneopgave er at understøtte byråd, borgmester og direktion med diverse opgaver. Vi stræber altid efter at levere løsninger i høj kvalitet og til tiden, og vi har hele tiden fokus på, hvordan vores samarbejde med den øvrige organisation kan blive endnu bedre.

Om stillingen:

Afdelingen Sekretariat, Jura & Indkøb består af 8 medarbejdere og er en del af Center for Intern Service. I Sekretariatet er I to kollegaer, der skal arbejde tæt sammen omkring opgaverne i forbindelse med betjening af borgmester, byråd, politiske udvalg, direktionen og koncernledelsen.

I sekretariatet hjælper vi hinanden og dækker ind for hinanden, men dine primære opgaver vil være:

  • Sekretæropgaver (udarbejdelse af dagsorden, kvalitetssikring af dagsordner m.v.) for politiske og administrative udvalg samt forskellige samarbejdsfora. Herunder også at være referent på forskellige administrative møder.
  • Betjening af borgmester og direktion, eksempelvis kalenderstyring, mødebooking og telefonbetjening.
  • Projektunderstøttelse på tværgående projekter i Intern Service.
  • Mange forskellige ad hoc-opgaver af praktisk karakter.

Opgaverne stiller krav til dine skriftlige formidlingsevner, din sans for struktur og detaljer og din forståelse for at arbejde med politiske og strategiske processer. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde med korte deadlines og med at agere bredt på tværs af organisationen, ligesom du skal være klar til at tage ansvar og løse både store og små opgaver.

Vi forestiller os, at du for eksempel er udannet administrationsbachelor eller på anden vis kontoruddannet i offentlig administration.

Det afgørende er, at du

  • Har erfaring med eller indsigt i sekretariatsbetjening i en politisk styret organisation.
  • Er dygtig til skriftlig fremstilling og kan se værdien i at arbejde med skriftlig fremstilling.
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt i et miljø, hvor dagens opgaver spænder vidt og ikke nødvendigvis kan forudses – og hvor det til tider går stærkt.
  • Er fleksibel og serviceminded – med lyst til at hjælpe hvor behovene er.
  • Er omhyggelig og kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Yderligere oplysning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Emil B. Christensen på telefon 29 93 27 16 eller [email protected].

Tiltrædelse snarest muligt, eller senest den 1. marts 2024.

Ansøgningsfrist den 14. januar 2024 kl. 23.59.

Der vil blive afholdt samtaler tirsdag den 19. januar 2024.

Ugentlig arbejdstid er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst.

Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
Din daglige arbejdsplads er i afdelingen Sekretariat, Jura og Indkøb, som er en del af Centret Intern Service. Intern Service rummer også afdelingerne Løn og Personale, Økonomi, IT og Digitalisering samt Kommunikation og Erhverv. Det betyder, at du i din hverdag indgår i et team med 7 kolleger. I praksis vil din daglige berøringsflade dog være med alle vores centre. Vi har en flad organisation og gør en dyd ud af at være ”tæt på” opgaverne og hinanden. Vi har fokus på, at det er opgaven, der sætter holdet.

Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber udadtil med borgerne og virksomhederne.

Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarene alene. Derfor skal vi have medarbejdere der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, der er parter i udviklingen. De gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.

Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Struer
  • Søndag den 14. januar 2024

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0