Skolechef – skab værdifulde fællesskaber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Hos Haderslev Kommune vil du blive en del af en dynamisk og ambitiøs organisation, der har fokus på at skabe de bedste rammer for læring, udvikling og dannelse. Som Skolechef vil du have ansvaret for at lede og udvikle området, hvor du vil spille en afgørende rolle i at implementere ny politik og sikre en høj kvalitet og god trivsel i for både elever og ansatte.

Primære ansvarsområder
Som skolechef vil du have mange berøringsflader – du kan læse mere i bilaget her.
Men dine vigtigste opgaver er følgende:

  • Styrkelse af almenområdet: Identificere og implementere tiltag til at styrke skoleområdet. Dette indebærer at udvikle og vedligeholde relationer med relevante interessenter, herunder skoleledere, fagorganisationer, politikere, forældre, MED, kollegaer på tværs af organisationen osv. Det indebærer også at overvåge og analysere tendenser for at identificere og handle på muligheder og udfordringer.
  • Implementering af ny Børne- og Ungepolitik: Arbejde tæt sammen med ledelsen og bestyrelsen for at oversætte og implementere den nye politik og dertilhørende procedurer. Sikre en effektiv kommunikation omkring strategisk retning – både skoleområdets retning, men også den overordnede retning for Haderslev Kommune. Drive forandringsledelse med respekt for det eksisterende og med blik for en god og sund kultur for både børn og medarbejdere.
  • Ledelse: Lede og motivere en ledergruppe med 15 ledere. Sikre at lederne opnår succes med implementering af skoleområdets strategiske mål og nye tildelingsmodel. Give klare retningslinjer og understøtte lederne for dermed at sikre, at de har de bedst mulige forudsætninger for at lykkes inden for de givne rammer. Sikre en fortsat velfungerende ledergruppe med psykologisk tryghed. Derudover skal du indgå i et tæt samarbejde med direktøren og de øvrige chefer, samt have et stærkt blik for både et tværkommunalt og et tværsektorielt samarbejde - også med civilsamfundet.

Om dig
For at lykkes som skolechef skal du kunne nikke genkendende til følgende:

  • Solid ledelseserfaring, gerne med ledelse af ledere
  • Kommunal erfaring
  • Relevant uddannelse, herunder en lederuddannelse og gerne en læreruddannelse.

Med din store indsigt i folkeskolens mål og rammer, har du en klar forståelse af folkeskolens politiske placering lokalt såvel som nationalt. Det betyder, at du har et skarpt blik for bestyrelsens rolle i forhold til implementering af strategier, og du forstår de politiske logikker, som skolevæsnet indgår i. Som person er du samarbejdende, og du trives med at bedrive forandringsledelse på en måde, hvor der skabes mening og samhørighed omkring den fælles retning. Men vigtigst af alt, kan du se dig selv i vores strategiske målsætning for området – både som leder og som menneske:

  1. den enkelte skal ses, som den man er
  2. den enkelte hører til i et fællesskab
  3. den enkelte udfordres til at skabe de bedste forudsætninger for sin fremtid
  4. den enkelte støttes til at skabe et godt liv.

Vi kan tilbyde
Vi tilbyder dig en enestående mulighed for at påvirke morgendagens skolevæsen med blik for værdifulde fællesskaber ved at skabe rammerne for, at eleverne sættes i privilegerede positioner. Du får en nøgleposition i kommunen med stor indflydelse og rig mulighed for at gøre en forskel. Samtidig indgår du i velfungerende samarbejder. Ved os er der både plads til at søge sparring og til at dele stolthed og glæde. Vi ved at ingen kan alt, men vi kan alle noget, og sammen går vi vejen.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen i dette bilag.

Har vi vakt din nysgerrighed, vil vi meget gerne opfordre dig til at kontakte direktør for Børn og Kultur Charlotte Veilskov på mail: [email protected] eller mobil: 21 74 97 30.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest den 24. oktober 2023.

Første runde ansættelsessamtaler afholdes den 2.-3. november 2023 og anden runde den 10. november 2023. Kvalificerer du dig til anden samtale, bliver du inviteret til en 1:1 samtale med direktør Charlotte Veilskov. I forbindelse med anden samtale vil personlighedsprofil og case indgå.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d2be9456)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Haderslev
  • Tirsdag den 24. oktober 2023

Lignende jobs

  • Direktør i Esbjerg

    Fabriksdirektørmed ansvar for beregning, produktkonstruktion og produktionHar du erfaring fra en bred lederrolle i en metalproducerende projektorganisation, og har du lyst til at effektivise..
    • Direktør
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Direktør i Vejle

    Afdelingsdirektør - VejleAmbassadør for at tegne sparekassens nye navn og brand i et område med stort forretningsmæssigt potentialeSydjysk Sparekasse leder efter en ny afdelingsdirektør til .
    • Direktør
    • Vejle
    Få mere info
  • Direktør i Vejle

    Ambassadør for at tegne sparekassens nye navn og brand i et område med stort forretningsmæssigt potentialeSydjysk Sparekasse leder efter en ny afdelingsdirektør til Vejle, da den tidligere .
    • Direktør
    • Vejle
    Få mere info
  • Direktør i Kolding

    I [xxxxx] Gruppen tilbyder vi en verden af muligheder og giver dig det bedste afsæt til at skabe en lys fremtid. Vi går forrest, når det kommer til at skabe et bæredygtigt og sundt liv i hjemmet, o..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0