Rekrutteringsfirma

CEO til en af Danmarks førende leverandører og specialister inden...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Er din ledelsesstil motiverende, anerkendende og synlig? Er du skarp, når det kommer til kundeansvar og salg? Og har du en solid økonomisk forståelse og et digitalt mindset? Så er det måske dig, der skal gå forrest som spillende træner og samle medarbejderne på Orloff Firmatøjs videre rejse!

30 års erfaring med høj kvalitet og god service


Orloff Firmatøj har i løbet af de seneste 30 år specialiseret sig i totalløsninger inden for arbejdsbeklædning – og med et bredt udvalg af kvalitetsbrands til enhver faggruppe er virksomheden i dag en af Danmarks førende leverandører af arbejdstøj, profilbeklædning, fodtøj og beskyttelsesudstyr til erhvervslivet.

Til at lede, drifte og videreudvikle Orloff Firmatøj og sætte den fremtidige strategiske retning i samarbejde med bestyrelsen leder vi efter en CEO, som har evnerne – og ikke mindst motivationen – til at kaste sig over følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Daglig hands-on ledelse af virksomheden herunder stå i spidsen for ledergruppen med fokus på at samle, støtte, følge op og være rollemodel ift. udvikling og retning
  • Professionalisere salgsindsatsen og styrke afdelingscheferne i arbejdet med at eksekvere salgsstrategien
  • Udarbejde strategi samt handlings- og implementeringsplaner herunder go-to-market strategier – geografisk og segment-orienteret
  • Sikre implementering samt optimal brug af virksomhedens nye digitale platform og webshop samt anvendelse af CRM-system, salgsoverblik og pipeline
  • Opbygge og fastholde relationer til nøglekunder og leverandører og deltage i kundemøder
  • Deltage og bidrage aktivt til bestyrelsesmøder
  • Budgettering og løbende rapportering til ejerkredsen og bestyrelsen

Din dagligdag kommer til at være på kontoret i Odense, men du kan se frem til ugentligt at besøge de øvrige afdelinger i virksomheden. Du refererer til bestyrelsesformand, Henrik Skaanderup, som samtidig bliver en tæt sparringspartner.

Kommercielt orienteret leder med evnerne til at samle


Vi er på udkig efter en kommercielt orienteret CEO og en spillende træner med stærke lederevner, som med sin solide erfaring inden for kundeansvar, salg og erhvervsledelse kan drive virksomheden med fokus på ”et samlet Orloff”. Har du skabt stærke resultater inden for forandringsprocesser samt organisationsudvikling og strategiimplementering kommer du ekstra godt fra land i rollen.

Din tilgang til dit arbejde er præget af systematik, struktur og økonomisk indsigt, og du har et solidt overblik over hele værdikæden. Derfor kan man trygt regne med, at der er velargumenteret mening bag de initiativer, du sætter i gang.

Som leder er du nærværende, synlig, motiverende og anerkendende, og du inddrager og møder den enkelte medarbejder – både fagligt og menneskeligt. Derfor anerkendes du hurtigt som en tillidsfuld og empatisk leder, og det sikrer dig følgeskab. Du ved dog, hvornår der er brug for din gennemslagskraft. Samtidig formår du at agere proaktivt og konsekvent, mens du med dine kommunikative evner og din sans for forretning tydeligt formulerer mål, strategi og den daglige drifts nødvendighed ift. at nå derhen.

Vi forestiller os, at du kommer med en videregående uddannelse – gerne kombineret med en lederuddannelse eller en MBA. IT-mæssigt er du rutineret, og du har en generel god forståelse for data, logistik og gennemgribende digitalisering – og ikke mindst vigtigheden af at gøre brug af det på en professionel måde i både salgs- og drifts øjemed. Sprogligt behersker du dansk og engelsk på et højt niveau.

Skræddersyede totalløsninger, professionel rådgivning og bæredygtigt fokus


Hos Orloff Firmatøj er man bevidst om, at arbejdstøj ikke alene handler om at være ens og sikkert klædt på arbejdspladsen. Identitet, tillid og genkendelighed er derfor nøgleord i virksomheden, der gør en dyd ud af at levere kvalitetsbeklædning, som man føler sig godt tilpas i.

For Orloff Firmatøj er det vigtigt, at den daglige drift tager ansvar for miljø, samfund og ledelse. Derfor er virksomheden gennemsigtig omkring sin samfundspåvirkning og beregner sin CO2-udledning. Samtidig udvælges leverandører på baggrund af deres indsats i vores alles fælles samfundsansvar.

Med et korps af dygtigere medarbejdere, der yder professionel og kompetent rådgivning, skræddersyer man totalløsninger, der opfylder den enkelte kundes behov, hvilket signaliseres med firmaets slogan: ”Du tager dig af forretningen. Vi tager os af tøjet”.

Som den nye CEO skal du stå i spidsen af en virksomhed, hvor man er stolt af det, man leverer, og hvor man gerne går en ekstra mil for kunderne. Strukturen er flad, frihedsgraderne er høje, og man prioriterer de ting, der styrker samarbejde, sammenhold og arbejdsglæde. Samtidig er virksomheden præget af, at man er ambitiøs samt resultat- og vækstorienteret, hvilket du som den nye CEO vil få en vigtig rolle i at indfri.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Odense

Lignende jobs

  • Direktør i Odense

    Co-Founder / COO søges til et startup, som er klar til markedet! A-Maze Odense Cofounder Salary Unpaid Equity To be negotiated COO og..
    • Direktør
    • Odense
    Få mere info
  • Direktør i Odense

    Direktør søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Direktør
    • Odense
    Få mere info
  • Direktør i Odense

    Byledelse på øverste hylde.Stillingen som stadsdirektør i Odense er en af de i særklasse mest attraktive toplederstillinger i den offentlige sektor i Danmark. En stilling som i helt sjælden gra..
    • Direktør
    • Odense
    Få mere info
  • Direktør i Odense S

    Are you an experienced leader with a passion for quality management and a deep understanding of the pharmaceutical industry? Do you have a proven track record of success in GMP environments and hav..
    • Direktør
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Odense over tid

Dato Alle jobs som direktør
13. maj 2024 9
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 6
4. maj 2024 7
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5

Værd at vide når du søger job som direktør i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.