Senior business partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Der er 800 kolleger, som arbejder ud fra hovedkontoret i Odense og lokalt i 46 lokale GF kontorer, der er spredt ud over hele landet. Selvom det er en virksomhed, der har rødder tilbage til 1967, er de moderne og investerer meget i nutidige værktøjer – således er GF Forsikring 2 år i træk kåret som ”Årets Digitale Finansvirksomhed” inden for forsikring. For GF handler det altid om at give medlemmerne den hjælp og service, de har brug for. Og når året er gjort op, så deler de overskuddet. I 2023 er overskudsdelingen mere end 260 mio. kroner til medlemmerne. Som et væsentligt bidrag til GF Forsikrings fortsatte udvikling, søges nu en:

Senior business partner


med stor forretningsforståelse og strategisk indblik


GF Forsikring har netop offentliggjort deres nye strategi frem til år 2028 og som et meget væsentligt bidrag for at indfri de ambitiøse planer indgår hele HR området, der omdøbes til ”Mennesker & Kultur”. Som en del af strategien er der behov for en stærk business partner, der får primært fokus på at støtte og facilitere opgaver sammen med direktøren og ledergruppen inden for Digitalisering, Data & Forretningsudvikling.

Med reference til chefen for Organisationsudvikling bliver du en del af Mennesker & Kultur med 16 kolleger, som er organiseret i 3 områder; Organisationsudvikling, Service & Jura samt Adfærd & Kultur. Din arbejdsplads bliver i GF huset i Odense med mulighed for løbende at arbejde hjemmefra og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Du er en stærk business partner og har gennem din karriere vist, at du formår at sætte en synlig retning og omsætte den operationelt med organisationen for derigennem at understøtte de overordnede mål. Du skaber gode menneskelige relationer og sammen med en dyb indsigt i partner området, er du en fortrolig sparringspartner for ledere på alle niveauer.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

  • Stor erfaring med at rekruttere på leder og specialist niveau – også gerne i udlandet
  • Vant til at arbejde i et agilt miljø og være på forkant med opgaverne
  • Sparringspartner som formår at give med- og modspil på alle niveauer
  • Stærk på alle elementer af HR
  • Tydelig kommunikator såvel skriftligt som verbalt

Du har en baggrund fra en tilsvarende rolle og gerne fra en større organisation hvor du er vant til at arbejde med et linje ansvar. Det er et krav, at du kan dokumentere stærke kompetencer og har vist, du kan skabe og drive processer, der er med til at understøtte hele afdelingen. Derudover har du en relevant uddannelse på Bachelor eller Cand. niveau.

Som medarbejder i GF bliver du en del af en virksomhed med stærke rødder, store ambitioner og en stærk kultur, som er i gang med en større forandringsproces. Du får unik mulighed for at sætte dit præg på udviklingen i en medlemsejet organisation med fokus på ”overskud til hinanden” og med mennesket i centrum. Tonen i Mennesker & Kultur er uformel og seriøs på samme tid. Man har det sjovt sammen og siger tingene, som de er og alle bidrager til fællesskabet med respekt for diversiteten i afdelingen.

Lyder dette som jobbet for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Du ansøger ved at bruge ”søg stillingen” funktionen herunder.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte partner Lars Mikkelsen på 72 10 00 30.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Kolding

Lignende jobs

  • Direktør i Esbjerg

    Fabriksdirektørmed ansvar for beregning, produktkonstruktion og produktionHar du erfaring fra en bred lederrolle i en metalproducerende projektorganisation, og har du lyst til at effektivise..
    • Direktør
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Direktør i Vejle

    Afdelingsdirektør - VejleAmbassadør for at tegne sparekassens nye navn og brand i et område med stort forretningsmæssigt potentialeSydjysk Sparekasse leder efter en ny afdelingsdirektør til .
    • Direktør
    • Vejle
    Få mere info
  • Direktør i Vejle

    Ambassadør for at tegne sparekassens nye navn og brand i et område med stort forretningsmæssigt potentialeSydjysk Sparekasse leder efter en ny afdelingsdirektør til Vejle, da den tidligere .
    • Direktør
    • Vejle
    Få mere info
  • Direktør i Kolding

    I [xxxxx] Gruppen tilbyder vi en verden af muligheder og giver dig det bedste afsæt til at skabe en lys fremtid. Vi går forrest, når det kommer til at skabe et bæredygtigt og sundt liv i hjemmet, o..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1