Kommitteret for Hjemmeværnet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Synes du, at Hjemmeværnets frivillige soldater fortjener de bedst mulige rammer for deres opgaveløsning? Motiveres du af at bidrage til beslutninger i samarbejde med forskellige fageksperter i en politisk styret organisation? Har du mod på et udfordrende job, hvor du som en del af hjemmeværnsledelsen får en central rolle ift. kommunikation og udvikling af langsigtede strategier, herunder ikke mindst på rekrutteringsområdet? Så skal du søge stillingen som kommitteret for Hjemmeværnet.
Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Om os

Forsvarsministeriet søger en ny kommitteret for Hjemmeværnet, der med stor personlig integritet, gode samarbejdsegenskaber og stærke kommunikationsevner kan indgå som en del af Hjemmeværnets ledelse i en stærk organisation og i tæt samspil med chefen for Hjemmeværnet, samarbejdspartnere og befolkningen i Danmark.

Hjemmeværnet er en frivillig, militær beredskabsorganisation, der er organiseret, udrustet og uddannet til at støtte det militære forsvar. Hjemmeværnet støtter først og fremmest ved at opstille et beredskab, der kan supplere og understøtte Forsvarets robusthed ved løsning af opgaver i hele konfliktspektret. I kraft af sin organisering som en landsdækkende militær organisation med lokal forankring er Hjemmeværnet tillige egnet til at understøtte aktørerne i samfundets samlede beredskab, hvor Hjemmeværnet i lighed med støtten til Forsvaret understøtter og supplerer robustheden for de øvrige sektoransvarlige myndigheder. Hjemmeværnet har omkring 500 fastansatte medarbejdere, ca. 44.000 frivillige soldater samt personel af reserven.

Hjemmeværnskommandoen, der omfatter hjemmeværnsledelsen og hjemmeværnsstaben, er placeret i Vordingborg. Hjemmeværnskommandoen er en styrelse under Forsvarsministeriet og samtidig den øverste myndighed i Hjemmeværnet. Hjemmeværnet er derudover organiseret med Hærhjemmeværnet, Marinehjemmeværnet og Flyverhjemmeværnet samt Hjemmeværnsskolen.

Om stillingen

Den Kommitterede for Hjemmeværnet udgør sammen med chefen for Hjemmeværnet hjemmeværnsledelsen, som over for forsvarsministeren er ansvarlig for Hjemmeværnets samlede virke.

Den kommitterede har ansvaret for Hjemmeværnets rekruttering og informationsarbejde. Herudover er det den kommitteredes ansvar at skabe gode relationer til befolkningen, understøtte forsvarsviljen og derigennem medvirke til at skabe fundamentet for den fremadrettede rekruttering til Hjemmeværnet.

Vores kultur tager udgangspunkt i en målsætning om at skabe de bedst mulige rammer for de frivillige soldaters opgaveløsning til støtte for Forsvaret og andre myndigheder. Kulturen bygger på tillid og fleksibilitet samt kollegial støtte og sparring mellem alle personalegrupper. Vi indtænker hensynet til frivillighed i såvel drift som udvikling af Hjemmeværnet, og det er et generelt krav, at ansatte chefer skal kunne deltage i aktiviteter uden for normal arbejdstid – fx ifm. møder i Hjemmeværnets rådsorganisation samt overværelse af øvelsesvirksomhed og andre uddannelsesaktiviteter.

Vi lægger vægt på løbende kompetenceudvikling af både vores chefer og medarbejdere og tilbyder gode fysiske rammer og en uformel, positiv omgangstone med respekt for hinanden og for de militære traditioner.

Om dig

Du har evnen, viljen og modet til at påtage dig opgaver og ansvar i et ledelsesteam i en politisk styret organisation. Du optræder med selvindsigt og evner også at motivere og inspirere dine chefkolleger gennem din politiske forståelse og erfaring med politiske processer. Du er empatisk med en anerkendende profil, og du formår at få det bedste frem i dem, du samarbejder med.

Du er en aktiv medspiller med helhedssyn og evner at se på tværs af ministerområdet. Du udviser personlig og professionel integritet og forventes at besidde stærke kommunikationsevner.

Det forventes, at du har en vis indsigt i og forståelse for Hjemmeværnets opgaver samt personlige kompetencer, der understøtter dialogen med Hjemmeværnets mange dedikerede frivillige. Du forventes endvidere at have kendskab til de politiske ønsker og rammer for Hjemmeværnets udvikling, og det vil være en fordel, hvis du er eller tidligere har været medlem af Folketinget.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Det forventes, at stillingen vil blive besat på åremål for en periode på fire år.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 38 efter en konkret vurdering. Er du medlem af Folketinget, vil der ske lønafkortning i henhold til bekendtgørelse om tjenestefrihed og lønafkortning for tjenestemænd, der varetager ombud o.lign.

Dit tjenestested vil være Hjemmeværnskommandoen, Sankelmarksvej 26, 4760 Vordingborg.
Du må påregne en del rejse- og mødevirksomhed, både på hverdage og i weekender.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne under hele ansættelsen.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte direktør i Forsvarsministeriet, Pernille Langeberg, på telefon/sms 2527 4450.

Hvis du har spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Jane Provstgaard Knudsen på tlf. 3266 5430 eller chefkonsulent Anne Morits Andersen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 3266 5564.

Ansøgningen skal stiles til Dronningen, hvis du i forvejen er tjenestemand, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 38. Du bedes søge stillingen via nedenstående link med motiveret ansøgning, CV og andre relevante dokumenter.

Ansøgningsfristen er den 25. januar 2023.

Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Forsvarsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Vordingborg
  • Onsdag den 25. januar 2023

Lignende jobs

  • Direktør i Hele Danmark

    [xxxxx] har en database af direktører og bestyrelsesmedlemmer, som kan matche de fleste virksomheders behov for bestyrelsesmedlemmer. Vi afdækker altid først, hvad virksomheden har brug for,.
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Hele Danmark

    Kontaktoplysninger Informationer om dig selv. .
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0