Systematisk IT-driftsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

I en nyoprettet stilling som IT-driftsleder bliver du ansvarlig for drift og support med dit team på 9 kompetente og engagerede medarbejdere. Din dagligdag bliver som spillende træner, hvor du sparrer med dit team og IT-ledelsen om at finde de rette løsninger til at sikre en stabil og forretningsunderstøttende drift.

Opgaverne

Som leder for Drift & Support-teamet er din primære rolle er at sikre stabil it-drift, følge op på supportsager, daglig ledelse og planlægning af teamets opgaver samt deltagelse i projekter. Dine 9 medarbejdere består af både administratorer, supportere og en elev, så du vil få rig lejlighed til at lede og udvikle medarbejdere med forskellige udgangspunkter.

Du vil løbende deltage i tekniske dialoger og beslutninger med IT-ledelsen og dine medarbejdere, hvor du efterfølgende sikrer at nye processer, løsninger og ændringer implementeres sikkert og veldokumenteret.

Vestforbrænding har et meget højt ambitionsniveau og er inde i en omfattende udviklings- og transformationsperiode, som stiller krav til god dokumentation og at processer bliver vedligeholdt og opdateret i det omfang det er nødvendigt for at skabe en agil og omstillingsparat it-afdeling.

Om dig

Du har en teknisk baggrund og en relevant uddannelse inden for it. Du har opdateret viden inden for It-netværk og Microsoft infrastruktur, herunder Azure. Du forstår vigtigheden af at dokumentere og have processer som giver mening, og du trækker på din erfaring med ITIL, når det kommer til at styre hændelser og ændringsønsker fra kollegaer i forretningen.

Du har en naturlig interesse i at følge med it-udviklingen og bringer gerne nye teknologier i spil, som kan have positiv betydning, f.eks. inden for cybersikkerhed samt stabil og robust it-drift.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med leverandørstyring, outsourcing, drifts- og beredskabsaftaler og udbudsprocesser.

Din personlige profil er kendetegnet ved at du går i detaljen med opgaverne på en systematisk og velovervejet måde. Du har begge ben solidt plantet på jorden og er robust når der i ekstraordinære perioder er mange projekter der skal bringes i mål eller når der er driftsforstyrrelser.

Om afdelingen

IT på Vestforbrænding består af 23 medarbejdere, som arbejder med drift, kvalitet, udvikling og sikkerhed af it-systemer. IT er inddelt i tre teams med hver deres faglige område: Infrastruktur & Sikkerhed, IT Forretningsudvikling og IT Drift & Support, som du bliver leder for. Foruden dit team vil du skulle arbejde sammen med teamlederen fra IT Forretningsudvikling og It-chefen. Yderligere har du kontakt med SRO-afdelingen, som håndterer Vestforbrændings kerneproduktion.

Arbejdstiden er mandag til fredag mellem 8.00-16.00, dertil beredskabsaftaler der omfatter it-understøttelse uden for alm. arbejdstid.

Vi tilbyder

Du tilbydes en lønpakke i forhold til din erfaring og kravene i stillingen - med en attraktiv pensionsordning. Hos Vestforbrænding er der en fantastisk kantineordning, en aktiv personaleforening og idrætsforening, samt træningsfaciliteter. Vi arbejder løbende på at skabe den bedste arbejdsplads for medarbejderne og er certificeret af Great Place to Work®. Hos Vestforbrænding er hjemmearbejde en naturlig del af hverdagen.

Er du interesseret?

Expuri assisterer Vestforbrænding med rekrutteringen til denne stilling. Hos Expuri er partner Klavs Jarl Jørgensen klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 30249575 eller mail [email protected]. Send gerne din ansøgning direkte til Klavs fremfor at ansøge via hjemmesiden.

Vestforbrænding giver god energi videre: Vi tager hver dag skraldet for en million danskere og 60.000 virksomheder, leverer grøn fjernvarme og elektricitet og uddanner nye affaldsborgere i genbrug og genanvendelse. Vi styrer store og markante projekter inden for blandt andet genanvendelse, fjernvarme og fangst af CO2 og bidrager til den grønne omstilling med et realistisk mål om CO2-neutral affaldsbehandling og varmeproduktion. Du bliver derfor del af en virksomhed med enestående muligheder for faglig udvikling i et ambitiøst og uformelt miljø.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, seksuel orientering, religion og etnicitet at ansøge om arbejde hos Vestforbrænding. Vi tror på, at et alsidigt og inkluderende miljø er afgørende for at skabe en inspirerende og effektiv arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Glostrup
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Driftsleder i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 6. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye Technical Manager på Scandic Kødbyen.
    • Driftsleder
    • København
    Få mere info
  • Driftsleder i Brøndby

    Vil du være med til at levere rammerne for en by, der er god at bo og leve i, så er du måske vores nye driftsleder til Vejteamet på Materielgården.[xxxxx] er i dag hjem for ca. 39.000..
    • Driftsleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Driftsleder i Rødovre

    Projektledelse, overordnet styring og tilsyn med komplekse projekter inden for industriservice og rensning af kedler på kraftvarmeværker i Skandinavien.Vores kunde er OMØ A/S, som er en førende lev..
    • Driftsleder
    • Rødovre
    Få mere info
  • Driftsleder i Frederiksberg

    Som Driftsleder i Frederiksberg Centret, vil du være med til at sikre, at centret med sine 29.000 kvm og 90 lejemål altid lever op til de højeste standarder og skaber enestående oplevelser for vore..
    • Driftsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1