Vil du hjælpe os med det kommende forsvarsforlig? (MIL)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kunne du tænke dig opgaver, der giver mening for dig og Danmarks sikkerhed? Interesserer du dig for strategisk planlægning og styring, og motiveres du af at sætte aftryk på vores forsvars og beredskabs rammer sammen med gode kolleger?

Så har du for at arbejde med forligsarbejde, strategisk planlægning og overodnet produktionsstyring i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) i Ballerup.

Du kommer tæt på beslutningsprocesser i centraladministrationen og får medindflydelse på den fremtidige udvikling af det danske forsvar og beredskab. Som en del af teamet i Porte-føljekontoret indgår du i et miljø kendetegnet med højt til loftet, tempo, et højt fagligt niveau, stor indflydelse og med fokus på det hele menneske et godt arbejdsmiljø.

Uanset om du er militær eller civil er denne stilling et godt sted at udvikle dig samtidig med, at du bidrager til vores fælles sikkerhed.

Om os

FMI anskaffer, vedligeholder og bortskaffer materiel og it for hele Forsvarsministeriets koncern. Vores vigtigste opgave er at sikre, at vores kolleger i Forsvaret og Beredskabet hele tiden har det rigtige materiel og it, så de kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

I den forbindelse er Porteføljekontoretansvarlig for blandt andet de strategiske investeringsplaner, opfølgning på projekter og koordinering af forligsopgaver. Vi udarbejder i den forbindelse strategiske oplæg til såvel styrelsens øverste ledelse som departementet.

Således lægger vi stor vægt på relationelle kompetencer i dialogen med vores primære kundeperspektiver: Styrelsens ledelse, Forsvarsministeriets departement og de primære kunder i form af Forsvarskommandoen, Hjemmeværnskommandoen og Beredskabsstyrelsen.

Porteføljekontoret forestår endvidere den løbende opfølgning på, at investeringsplanerne føres ud i livet, og at de hænger sammen med koncernens øvrige planlægning. I den forbindelse varetager vi blandt andet sekretariatsfunktionen i Porteføljekomiteen og det koncernfælles It-porteføljeudvalg. Vi synkroniserer også større udviklinger af vores militære og civile kapaciteter med de øvrige styrelser i koncernen.

Vi er 13 medarbejdere, der er en blanding af militære og civile på akademisk niveau. Vi er overordnet organiseret i et porteføljeteam, et materielteam, et it-team og et forligsteam men arbejder naturligt på tværs og støtter hinanden.

Hverdagen er kendetegnet ved åbenhed og en uformel omgangstone, hvor vi bruger vores kompetencer til at sikre høj kvalitet og rettidighed. Det er vigtigt for os, at der er gode rammer for personlig udvikling og et arbejdsliv i balance.

Om stillingen

Som medarbejder i Porteføljekontoret bliver du en del af forligsteamet med ansvar for egne områder afhængig af kompetencer og interesser. Vi arbejder i forligsteamet i øjeblikket med en række oplæg til det kommende forlig. Når den politiske aftale er faldet på plads, vil vores fokus naturligt blive at få den implementeret i form af anskaffelse af nye kapaciteter eller it-systemer, udvikling af dem vi allerede har og ikke mindst tilpasning af vores egen organisation, så vi er i stand til giver vores kollegaer i Forsvaret og Beredskabet optimale vilkår.

Du vil referere til chefen for Porteføljekontoret men har ofte selv dialogen med den øverste ledelse i FMI, chefer for relevante fagområder samt øvrige styrelser og myndigheder.

Du vil arbejde i hjertet af FMI, og vi står på mål for, at du opnår et indgående kenskab til FMI og Porteføljekontorets kerneprocesser.

Ud over dit engagement i det forligsforberedende arbejde, og den efterfølgende implementering, forventer vi også, at du selvstændigt bringer dine kompetencer i spil på tværs af kontorets øvrige opgaver. Du har således rig mulighed for, i dialog med dine kolleger, at få indflydelse på indholdet.

Vi forventer, at du kommer fuld af gå-på-mod og bidrager til vores gode sociale miljø.

Om dig

Du er militær eller civil kandidat med gode analytiske evner og er en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt. Derudover er du udviklings- og helhedsorienteret, strategisk tænkende og det falder dig naturligt at skabe relationer på alle niveauer.

Du har ønskeligt, men ikke et krav, en bred forståelse for Forsvarsministeriets koncern opnået gennem erfaring fra eksempelvis det operative område, materielområdet eller fra en styrelse eller et departement.

Det vi er gode til er svært at læse sig til, men derfor forventer vi heller ikke, at du fylder stillingen fuldt ud, når du træder ind ad døren. Vi ser dog gerne, at du har haft berøring med eksempelvis forsvarsforligsarbejde, strategisk planlægning, porteføljestyring, projektledelse og forandringsledelse i et eller andet omfang. Vi forventer dog mest af alt, at du interesserer dig for Forsvaret og Beredskabet, er selvkørende (når oplært), helhedsorienteret og ikke mindst, at du er er holdspiller med et stort løbepensum og med blik for kollegernes placering

Er du militær, forventer vi, at du er orlogskaptajn/ major (M331). Som civil har du en uddannelse på kandidatniveau og har ønskeligt, men ikke et krav, erfaring fra Forsvaret eller Forsvarsministeriets departement.

Ansættelsesvilkår

Som civil bliver du ansættes du som specialkonsulent.
Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i Staten. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Hvis du er militær:
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen kan evt. besættes ved funktion i højere stilling så hvis du er kaptajn/ kaptajnløjtnant og er i gang med at gennemføre Master i Militære Studier eller anden relevant master-uddannelse, kan du ansættes i stillingen som kaptajn/kaptajnløjtnant mod, at der indgås en uddannelsesaftale indtil uddannelseskravet kan honoreres. Ansættelse og aflønning sker i så fald som kaptajn/kaptajnløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som orlogskaptajn/ major kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer, med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer. Såfremt du er udpeget til udsendelse i internationale missioner, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Kontakt og ansøgning:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorets chef, orlogskaptajn Claus Wiinholt, på 4013 0647.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, kan du ringe til HR-konsulent Diana Chabert Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.: 3266 5136.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2023, og samtaler afholdes løbende. Stillingen er til besættelse snarest muligt efter 1. juni 2023.
Du søger stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne medbringe dem til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets koncern tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede på stillingens niveau, uanset baggrund, til at søge stillingen.

OM Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. maj 2024 16
14. maj 2024 15
13. maj 2024 16
12. maj 2024 18
11. maj 2024 18
10. maj 2024 18
9. maj 2024 18
8. maj 2024 18
7. maj 2024 18
6. maj 2024 18
5. maj 2024 18
4. maj 2024 18
3. maj 2024 15
2. maj 2024 15
1. maj 2024 21
30. april 2024 21
29. april 2024 21
28. april 2024 20
27. april 2024 22
26. april 2024 22
25. april 2024 20
24. april 2024 18
23. april 2024 16
22. april 2024 16
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 15
18. april 2024 15
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 14