Struktureret leder med interesse for Sikkerhed til Søs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vi søger en erfaren og struktureret leder med et godt overblik, og som har viden om anskaffelse af hurtiggående fartøjer og professionelt maritimt specialudstyr samt ”Sikkerhed til Søs”.

Er det dig, så har vi en spændende og udfordrende stilling som Kapacitetscentermanager for Fartøjer i Forsvarsministeriet - Materiel- og Indkøbsstyrelsen (FMI).

Om os

FMI Maritime Division har hovedkontor i Ballerup og er overordnet systemsansvarlig for alle Forsvarets skibe, fartøjer og materiel. Herunder har Kapacitetscenter Fartøjer ansvar for anskaffelse, vedligeholdelse og drift af Forsvarets mange og hurtigtgående RHIB, samt en række specialfartøjer. Hertil kommer den professionelle udrustning og udstyr, der skaber ”Sikkerhed til Søs”. Dette er ganske omfattende, og dagligdagen er derfor både varieret og travl.

Derfor fokuserer vi på at have et godt arbejdsmiljø baseret på faglig viden og et kollegialt samarbejde, hvor vi lægger stor vægt på den enkelte medarbejders potentiale, viden og kompetencer.

Om stillingen

Stillingen som Kapacitetsmanager for Fartøjsområdet er mangeartet, og vi fokuserer derfor primært på rette kvalifikationer og kompetencer.

Du bliver ansvarlig for anskaffelse, vedligeholdelse og drift af Forsvarets mange mindre fartøjer, hvoraf mange er hurtiggående både med fast skrog (RHIB). Hertil kommer en række mindre specialfartøjer, samt specialudstyr og materielsystemer, der understøtter Forsvarets aktiviteter og opgaveløsning.

Ydermere får du ansvaret for redningssystemer og -materiel, sikkerhedsudrustning mv., der understøtter Sikkerheden til Søs.

Om dig

Det væsentligste kriterium for at kunne bestride stillingen på tilfredsstillende vis er, at du er proaktiv, struktureret og fleksibel, og at du trives godt med mange og samtidige opgaver.

Du skal kunne prioritere mellem opgaverne, men samtidig være god til at fokusere på de væsentligste forhold.

Du er god til at kommunikere og kan arbejde tværfagligt med kollegaer med vidt forskellig baggrund. Du kan formulere dig på skrift og i tale, såvel på dansk som på engelsk.

Vi forestiller os derfor, at du enten er:
• Skibsingeniør, hvor du har relevant joberfaring fra søfartsbranchen.
• Søfartsuddannet, hvor du dels har sejlende erfaring, dels har relevant joberfaring med skibssikkerhed.
• Maritim uddannet, som du har suppleret med relevant joberfaring med hurtiggående småfartøjer og Sikkerhed til søs.
• Søofficer (M331) med erfaring fra sejlende tjeneste, suppleret med relevant videre-uddannelse på VUT II-niveau og efterfølgende stabstjeneste idenfor det materielmæssige område.

Det er væsentligt, at du har erfaring med økonomistyring, materielanskaffelse og materieldrift, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til brug af SAP R/3 (PM og PS modulerne).

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, vil der være mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern skal du kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Stillingen er ligeledes slået op militært.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Stig Kastberg på telefon 4010 9774.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon 7281 9128.

Ansøgningsfristen er den 15. januar 2023. Vi forventer at holde samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede nu. Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Send motiveret ansøgning og CV via linket, hvor eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også skal vedhæftes.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det
omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Karup J
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Driftsleder i Ølgod

    Om gården: Lille Hejbøl er en gård beliggende ca. 5 km nord for Ølgod. Vi har ca. 115.000 skrabehøns i 4 stalde, med en årlig produktion af ca. 36.000.000 æg Eget opdræt af ca. 220.000 .
    • Driftsleder
    • Ølgod
    Få mere info
  • Driftsleder i Hele Danmark

    Cement Business Unit ManagerTake your next career step at [xxxxx] with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future. .
    • Driftsleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Driftsleder i Hele Danmark

    Driftsleder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Driftsleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Driftsleder i Hele Danmark

    Driftsleder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Driftsleder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0