Administrativ Boligudlejningskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Struktureret boligudlejningskonsulent til DEAS Residential Letting
Er du vild med boligmarkedet, og brænder du for at udleje boliger, mens du yder vores investorer og lejere den bedste service? Så er det dig, vi leder efter!

DEAS Residential Letting er Danmarks største udlejer af boliger, og vi søger pt. en Udlejningskonsulent til København/Frederiksberg. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige udlejningskonsulenter i Odense, Aalborg og Århus.

Få ansvar for udlejningen hos en af de største aktører
Hos DEAS lytter vi til dig og dine idéer, og som Udlejningskonsulent vil du få et alsidigt job i en dynamisk og professionel virksomhed.

Du bliver en del af teamet i DEAS Residential Letting med ansvaret for vores administrative udlejningsaktiviteter herunder behandling af ventelister samt koordinering i det frie marked. Din arbejdsdag vil være struktureret, og du skal derfor kunne trives med at arbejde med det store overblik organiseret.

Teamet Residential Letting behandler mere end 8.000 udlejninger årligt, og i det daglige vil det være din opgave, at håndtere alle facetter af udlejningsopgaver med fokus på at sikre lavest mulig tomgang i vores investores ejendomme.

Dertil vil du i tæt samarbejde med vores investorer, som primært er pensionskasser, fonde og private ejendomsinvestorer, stå for udlejning af vores investorers boliger, herunder planlægning af fremvisninger, tildeling af boliger, håndtering af ventelister, rapportering, servicering af nuværende og potentielle nye lejere m.m.
Der vil kunne være åbent hus-arrangementer i forbindelse med opstart af nye projekter. Arrangementerne vil både kunne være hverdagsaftener og evt. weekender. Dette vil blive honoreret særskilt.
Kendskab til boligudlejning med stærke kommunikative evner
Vi søger en ny kollega der holder af at skabe struktur i en dynamisk hverdag med fart over feltet. Dertil har du stor interesse og viden om boligmarkedet, og du formentlig en baggrund inden for ejendomsmægler-, udlejnings- eller ejendomsadministrator branchen. Som person har du et stort ønske om at yde den bedst tænkelig service.

Vi forestiller os, at du:

  • har erfaring med boligudlejning eller salg af ejerboliger
  • er kommunikativt stærk – både i skrift og tale
  • er ansvarsfuld og tager ansvar for dine arbejdsopgaver
  • er serviceminded og kan lide at tale med mange forskellige mennesker
  • har et godt administrativt overblik

Kundeservice, godt humør og samarbejde er vejen til succes
Hos os er kundeservice vores vigtigste værdi. Vi har det sjovt mens vi løber stærkt, og selvom vi dagligt modtager mange henvendelser på både telefon og mail og ikke to dage er ens, er det afgørende at du opretholder dit serviceniveau og gode humør, så vi altid sikrer at vores kunder, får den bedst tænkelige service.
Hvad kan DEAS tilbyde dig?
I DEAS betyder vores medarbejdere meget for os, og hos os får du en dynamisk hverdag med spændende arbejdsopgaver og mulighed for faglig og personlige udvikling. Dertil bliver du en del af en social og fagligt stærk virksomhed med plads til et godt grin. Vi vil rigtig gerne sikre, at du falder godt på plads i dit nye job, og vi sikrer dig derfor en god oplæring i vores udlejningsportal Findbolig, hvorfra samtlige af vores boliger annonceres og udlejes.
Er det dig? Så hører vi gerne fra dig!
Send din ansøgning og dit CV snarest og senest den 8. oktober 2023 via nedenstående link ("ansøg").
For yderligere information kan du kontakte Senior Team Manager Søren Damgaard på tlf. 20 93 07 50 eller e-mail [email protected]. Du kan også se mere på DEAS.dk. Da vi holder samtaler løbende, vil vi anbefale dig at sende ansøgningen hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Frederiksberg

    Så er du måske vores nye kollega til Foreninger!Er du klar til at blive vores nye stjerne i Foreningsafdelingen? [xxxxx] søger en erfaren administrator, der vil være en del af den førende spille..
    • Ejendomsfunktionær
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København Ø

    Er du tæt på verdensmester i at styre og følge op på en stor FM aftale? Har du service som mellemnavn? Og vil du trives i en stor, spændende og anderledes driftsorganisation med mange kontaktflader..
    • Ejendomsfunktionær
    • København Ø
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København S

    Er du serviceminded og god til at lede medarbejdere? Sætter du en ære i at være tilgængelig for medarbejderne? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende for vores kunder? Og ønsker du et alsidigt..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København

    Ejendomsfunktionær søges til organisation/virksomhed i København
    • Ejendomsfunktionær
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1