Bygningsservicetekniker/pedel til bygningsafdelingen på TEC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er du serviceminded, og har du interesse for bygningsdrift? Kan du lide en varieret hverdag, og trives du med at færdes blandt unge? Så er du måske vores nye kollega i Bygningsafdelingen på TEC.

TEC – Technical Education Copenhagen søger 1 bygningsservicetekniker/pedel, der i tæt samarbejde med den pædagogiske ledelse skal varetage den daglige bygningsdrift på vores Gymnasie i Kongens Lyngby.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Hovedopgaverne er daglig drift af vores bygninger og udearealer, herunder kan nævnes renholdelse af områder, mindre flytteopgaver, diverse små "handyman opgaver" samt deltagelse i vagtordning.

Da vi har serviceaftaler på langt de fleste håndværks- og tekniske fag, er der ikke tale om en håndværkerstilling, men en stilling, hvor du løbende skal rekvirere håndværkere og koordinere opgaver mellem håndværkere og vores brugere.

Vores forventninger til dig
Du har hænderne skruet rigtigt på og kan udføre praktiske opgaver - en håndværksmæssig baggrund er dog ikke et krav. Du motiveres af at få indflydelse på egen hverdag og af at være med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Derudover forventer vi, at:

  • Du er serviceminded og struktureret
  • Du formår at få noget fra hånden uden at gå på kompromis med kvaliteten
  • Du kan arbejde både selvstændigt og i teams samt kan skabe relationer såvel internt som eksternt
  • Du er fleksibel og har forståelse for at der er perioder med spidsbelastning
  • Du er fortrolig med IT og MS-Office pakken

Vi tilbyder
En afvekslende hverdag med spændende opgaver og mange udfordringer, i tæt samarbejde med ambitiøse og engagerede kollegaer.

Du må være indstillet på, at opgaverne løbende kan ændre sig, da vi hele tiden tilpasser os samfundet, og ny lovgivning. Vi gør en ekstra indsats for vores elever, lærlinge og kursister. Vi samarbejder tæt med virksomheder og brancher, understøtter bæredygtig vækst og udvikling, og med engagement samarbejder vi om at løfte elever, lærlinge og kursister så de flytter sig fagligt mest muligt.

Løn og vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Rengørings, specialarbejde og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

Stillingen er på fuldtid.

I stillingen ansættes du på TEC med primært arbejdssted på skolen på HCØ-gymnasiet, Paul Fennebergs Allé 20, 2800 Kongens Lyngby.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Synes du overstående lyder interessant, er vi meget interesserede i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Søg via linket her på siden senest den 19. januar 2024.

Du bedes uploade CV og andre relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning.

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Gitte Svendsen på mail: [email protected] eller mobil: 2545 3244.

Hvis du vil vide mere om TEC
På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation.

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt og nationalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk og på Job på TEC.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 19. januar 2024

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Lynge

    Who we areAt WS Audiology, we provide innovative hearing aids and hearing health services.Together with our 12,000 colleagues in 130 countries, we invite you to help unlock human potential by bring..
    • Ejendomsfunktionær
    • Lynge
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Kongens Lyngby

    Døgnbehandlingsinstitutionen for psykisk sårbare unge, Nødebogård, søger en stabil og samarbejdsdygtig pedel 30 timer ugentligt pr. 1. august 2024. Nødebogård er en behandlingsinstitution for b..
    • Ejendomsfunktionær
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Helsingør

    Har du lyst til at arbejde som vicevært hos virksomhed i Helsingør, så er det måske lige dig, vi har brug for. Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning til jobbet at man er tilk..
    • Ejendomsfunktionær
    • Helsingør
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Helsingør

    Har du lyst til at arbejde som vicevært hos virksomhed i Helsingør, så er det måske lige dig, vi har brug for. Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning til jobbet at man er tilk..
    • Ejendomsfunktionær
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 4
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 2