Bliv serviceleder i [xxxxx] Fire & Security

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at stoppe branden før den starter og sørge for at sikringen er i top i de danske bygninger? Vil du have en lederrolle i et professionelt fællesskab med gode kollegaer? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Bliv en del af et specialiseret og kundemindet team

Til Fire & Security serviceafdelingen i Brøndby søger vi en serviceleder der får muligheden for at arbejde med spændende brand- og sikringsopgaver. Du bliver en del af et team af mange dygtige og engagerede kollegaer med høj faglig stolthed. Det er os der er specialiserede i at sikre at brandalarmer og -slukning, overvågning og adgangssystemer m.m. altid fungerer, så vores kunder kan have en tryg og sikker hverdag. Det betyder, at vi kan tilbyde dig muligheden for at arbejde en bred vifte af de fleste typer af brand- og sikringsservice opgaver.

Som serviceleder får du en selvstændig og ansvarsfuld rolle, med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for et område i både vækst og udvikling.

Som serviceleder får du det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for dine egne teknikere, med reference til afdelingslederen for Fire & Security serviceafdelingen i Brøndby.

Dine opgaver:

  • God og effektiv ledelse af dine serviceteknikere, i samarbejde med teamets servicekoordinatorer
  • Administrativ assistance og teknisk vejledning til Ad-hoc reparationer, servicering og mersalg
  • Drift og vedligeholdelse i samarbejder med kunder
  • Planlægning og overholdelse af budgetter og kontrakter
  • Projektstyring og projektledelse af mindre projekter
  • Udarbejdelse og beregning af tilbud og mersalg til nye og eksisterende kunder

Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du har stor frihed i din daglige planlægning, denne kan dog udfordres af akutte opgaver, som du sikrer bemanding til.

Hvem er du?

  • Uddannet elektriker, el-installatør eller lignende
  • Erfaring med brandinstallationer
  • Gerne nogle års erfaring med service og/eller ledelse
  • Erfaring fra en lignende stilling i branchen
  • Er god til at arbejde selvstændigt såvel som i teams
  • Målrettet og resultatskabende
  • Kommunikerer klart og tydeligt
  • Bidrager til et positivt arbejdsmiljø
  • Gyldigt kørekort kategori B og ren straffeattest.

Vi er det rette sted for dig, hvis du som person er proaktiv og samarbejdsorienteret. Struktur, detaljefokus og et godt overblik er gode egenskaber for en alsidig hverdag. En god købmands- og økonomisk sans giver dig de bedste forudsætninger for hverdagen. Vi er desuden et godt sted at være, hvis du trives i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, faglighed og kunder i fokus.

Vi tilbyder:

Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør, af tekniske installations- og serviceydelser. Hvis du vil udvikle dig, vil vi hjælpe – vi tilbyder vores kollegaer både intern og ekstern efteruddannelse. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikation og der er ligeledes mulighed for firmabil. Hertil er der naturligvis også pensionsordning og helbredssikring. Sidst men ikke mindst får du en hverdag med frihed under ansvar i et team af dygtige kolleger, der står klar til at bakke op og støtte dig.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Michael Folman på telefon 2525 1298 eller e-mail [email protected]

Ansøgning og ansøgningsfrist

Upload din ansøgning og cv på Bravidas hjemmeside. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

[132]

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.

En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger.

Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.Bravida.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Brøndby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2