Medarbejder til ejendomsadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Medarbejder til ejendomsadministration
  • Medarbejder til ejendomsadministration


    Medarbejder til ejendomsadministration


    Har du en baggrund inden for ejendomsadministration, og motiveres du af en hverdag med alsidige, administrative opgaver?

    Vi søger en kollega til vores lejeadministration, som varetager forskellige administrative opgaver i forbindelse med udlejning af vores boliger. Din arbejdsplads kan være enten vores kontor i Silkeborg eller Roskilde alt efter, hvad der passer bedst til din situation. Din nye hverdag hos os byder på en bred palette af opgaver inden for ejendomsadministration i tæt samarbejde med dine kolleger i teamet. I Birch Ejendomme udvikler, opfører og udlejer vi selv vores boligejendomme, så hos os får du et unikt tværfagligt samarbejde samt mulighed for at udfordre og udvikle dine færdigheder inden for ejendomsadministration.

    Vores lejeadministrationsafdeling er samtidig en del af vores udlejningsteam på i alt 12 kolleger og to studentermedhjælpere, som varetager udlejningsprocessen og dialogen med nuværende og potentielle lejere. Du får derfor en alsidig hverdag, hvor du er i dialog med både lejere, forsyningsselskaber og kolleger på tværs af organisationen.

    Dine primære arbejdsopgaver

    • Udarbejde og opdatere lejekontrakter samt håndtere opsigelser
    • Håndtere lejeregulering, lejeopkrævning og varsling heraf
    • Oprette lejere i vores systemer og løbende opdatere lejerdata
    • Administration af forbrugsregnskaber og indberetning til forsyningsselskaber

    Hvem er vores kommende kollega?

    Med overblik og en struktureret tilgang navigerer du naturligt mellem forskellige arbejdsopgaver. Du har en administrativ baggrund og gerne med erfaring inden for ejendomsadministration samt kendskab til UNIK Bolig.

    Herudover forestiller vi os, at du

    • Er rutineret bruger af Office-pakken, særligt Excel og Word
    • Er serviceminded, udadvendt og har en positiv indstilling Taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk samtaleniveau Sætter en ære i at have styr på detaljerne og trives med at følge dine opgaver helt til dørs

    Vi glæder os til at tilbyde dig

      Alsidige og selvstændige arbejdsopgaver inden for ejendomsadministration Konkurrencedygtige vilkår og personalegoder, herunder sund og lækker morgenmads- og frokostordning, sundhedsforsikring samt en attraktiv pensionsordning Et professionelt og socialt arbejdsmiljø med engagerede og kompetente kolleger Fast fuldtidsstilling og løn efter kvalifikationer Mulighed for kontorplads i enten Silkeborg eller Roskilde Tiltrædelse snarest muligt efter aftale

    Lyder det som noget for dig?

    Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Udlejningschef Steen Bøgild Paulsen på tlf. 60 43 89 33 eller Administrativ medarbejder Mia Niebuhr på tlf. 54 55 73 19.

    Send os din ansøgning samt CV via linket herunder snarest muligt og senest d. 20. maj.

    Vi holder samtaler løbende og besætter stillingen, så snart vi har fundet det rette match.

    Birch Ejendomme ønsker at afspejle samfundet omkring os samt fremme mangfoldighed og ligestilling. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap, seksuel orientering samt politiske eller religiøse tilhørsforhold.

    Velkommen til Birch Ejendomme

    I Birch Ejendomme vil vi være med til at præge fremtidens byggeri i en mere bæredygtig retning. Birch Ejendomme blev stiftet i 2010, og vi er i dag blandt landets førende udviklere af lejeboliger i form af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark.

    I Birch Ejendomme har vi samlet hele værdikæden under ét tag: fra grundkøb og udvikling til byggestyring, udlejning og Facility Management. Vi er 240 medarbejdere, som alle bidrager til Birch Ejendommes udvikling – uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Silkeborg og Roskilde. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, både i det daglige men også til vores sociale arrangementer.

  • Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

    Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Ejendomsfunktionær
    • Midtjylland

    Lignende jobs

    • Ejendomsfunktionær i Viborg

      Ejendomsfunktionær søges til organisation/virksomhed i 8800 Viborg
      • Ejendomsfunktionær
      • Viborg
      Få mere info
    • Ejendomsfunktionær i Herning

      Rosenholm i Tjørring søger Teknisk Servicemedarbejder til et spændende, alsidigt og selvstændigt jobRosenholm er et bo- og aktivitetstilbud for borgere med udviklingshæmning. Rosenholm beståend..
      • Ejendomsfunktionær
      • Herning
      Få mere info
    • Ejendomsfunktionær i Herning

      Vil du være vores nye Servicerådgiver-trainee?Ved Volkswagen og Audi Servicepartner har vi travlt. Med to af landets stærkeste bilmærker og nogle rigtig dygtige medarbejdere ser vi ind i en rigti..
      • Ejendomsfunktionær
      • Herning
      Få mere info
    • Ejendomsfunktionær i Silkeborg

      Silkeborg Boligselskab søger en Ejendomsfunktionær med grønne fingre til tiltrædelse snarest muligt. Du vil blive en del af vores driftsteam, og du vil referere til anlægslederen. Om stillingen..
      • Ejendomsfunktionær
      • Silkeborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Midtjylland

    Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær i Midtjylland.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Midtjylland over tid

    Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
    6. juni 2024 9
    5. juni 2024 9
    4. juni 2024 9
    3. juni 2024 9
    2. juni 2024 9
    1. juni 2024 9
    31. maj 2024 9
    30. maj 2024 9
    29. maj 2024 9
    28. maj 2024 9
    27. maj 2024 9
    26. maj 2024 11
    25. maj 2024 11
    24. maj 2024 11
    23. maj 2024 12
    22. maj 2024 11
    21. maj 2024 11
    20. maj 2024 12
    19. maj 2024 12
    18. maj 2024 12
    17. maj 2024 12
    16. maj 2024 11
    15. maj 2024 10
    14. maj 2024 10
    13. maj 2024 10
    12. maj 2024 12
    11. maj 2024 12
    10. maj 2024 12
    9. maj 2024 12
    8. maj 2024 12
    7. maj 2024 11