Serviceleder til Facility Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vamdrup

Har du drive til at tage ansvar for den daglige drift af serviceopgaver inden for facility og levere god service til vores kunder? Så har vi brug for dig i DELPROs Facility Management team.

”Facility Management består af en bred vifte af håndværkere, der foruden elektrikere og teknikere også tæller både gartnere, skovarbejdere, tømrer, vicevært, rengøringsassistenter, smede og mekanikere, der løser spændende opgaver inden for vedligeholdelse og service. I rollen som serviceleder kommer du til at tage hånd om ansvaret for at sikre den stærke motivation og gejst blandt teamets medarbejdere.” Afdelingsleder for Facility Management Kenneth Flindt.

Stillingen som serviceleder er nyoprettet og du vil få et tæt samarbejde med afdelingslederen og Facility Management teamet, som har hovedkontor i Vamdrup.

Hos DELPRO bliver du en del af en social ansvarlig virksomhed, hvor grøn omstilling er i fokus og et hold af kolleger, der sætter sikkerhed, fællesskab og ordentlighed højt på dagsordenen. Du får desuden mulighed for at:

  • Udvikle vores serviceprocesser inden for facility
  • Spotte optimerings- og udviklingsmuligheder
  • Få indflydelse på et dedikeret og fagligt differentieret medarbejderteam

Din hverdag som Serviceleder vil være præget af, at afdelingen er spredt over forskellige lokationer rundt i hele Danmark og derfor er det vigtigt du kan skabe de bedste rammer for at medarbejderne tager personligt ansvar for opgaverne og sikre en stærk sammenhørighed med hele teamet.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Udførelse og planlægning af serviceopgaver med fokus på gode kunderelationer
  • Daglig ledelse af vores facility serviceteam, hvor du får base på kontoret i Vamdrup
  • At fungere som arbejdsleder i henhold til stærkstrømsbekendtgørelsen herunder også RAMS og kvalitative krav samt interne procedurer.
  • Ad hoc opgaver for vores kunder, som sagtens kan være af forskellig karakter og ikke altid indenfor ens fagområde

Vores ideelle kandidat har erfaring som serviceleder inden for facility særligt grøn vedligehold og har du kendskab til højspændingsbranchen er det også et plus. Der vil være mange forskellige opgaver på samme tid og derfor har vi brug for dig, der har en rolig og sikker indstilling til vores høje aktivitetsniveau.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er god til kommunikation med kunder og har sans for opfølgning på serviceopgaver
  • Forstår og har erfaring med daglig driftsøkonomi
  • Har serviceledelseserfaring samt mærkbar sans for menneskelige relationer og motivation
  • Kan udvikle og implementere processer i en kompleks og varieret hverdag, hvor fokus ofte skifter
  • Er vant til at arbejde med IT-systemer fx Microsoft Office

Har du modet til at tage ansvar for vores serviceopgaver i Facility Management? Så send din ansøgning og CV via linket nedenfor senest 28. maj 2023. Vi forventer at holde samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet det rette match.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Facility Management, Kenneth Flindt på telefon 4213 1220.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om DELPRO og Facility Management

DELPRO A/S er et entreprenør- og serviceselskab med speciale inden for højspændingsinstallationer. DELPRO udfører service- og entrepriseopgaver i elforsyningsnet, på on- og offshore vindmølleparker, på kraft- og kraftvarmeværker, for jernbaneoperatører samt større industrivirksomheder.

Hovedaktiviteterne er relateret til elektriske installationer mellem 10 kV og 400 kV.

DELPRO blev grundlagt i år 2000 og er landsdækkende med hovedkontor placeret i Vamdrup ved Kolding. Dertil kommer yderligere 2 afdelinger placeret rundt om i Danmark, samt datterselskaber i England, Polen og Holland. Selskabet beskæftiger ca. 210 ansatte.

I DELPRO har vi arbejdet med højspændingsanlæg i mange år. Vores viden og kompetence på området gør os i stand til at løse de mange forskellige arbejdsopgaver på en både sikker og effektiv måde. Det er helt afgørende for såvel medarbejderens sikkerhed som for anlæggets effektivitet og generelle driftssituation, at arealer, anlæg og bygninger altid er i god stand. Det er det, vi beskæftiger os med i Facility Management. Vi sørger for løbende vedligeholdelse og tilsyn og sikrer herved, at der ikke opstår akutte problemer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vamdrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Vamdrup

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Kolding

    Ansvar for egne steder: [xxxxx] søger 1 SKADESERVICEMEDARBEJDER/RENGØRINGSASSISTENT M/K til flytterengøring i Kolding, Christiansfeld, Lunderskov og Røddingområdet. plus rengøring i erhve..
    • Ejendomsfunktionær
    • Kolding
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Sydals

    Havemand/Vicevært WEEKEND til pleje af Sommerhus område & hus søges til Mommark/Købingsmark Der er tale om et varierende havemand/vicevært arbejde, hvor 2 dage sjælden er ens. hvor du både arbe..
    • Ejendomsfunktionær
    • Sydals
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Sydjylland

    Har du hænderne skruet rigtigt på, og har du lyst til at være vores nye alt-mulig-m/k.Er du grundig, ansvarsfuld og har hænderne rigtigt skruet på? Og sætter du en ære i, at vores unges hjem fr..
    • Ejendomsfunktionær
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Fredericia

    Ejendomsfunktionær søges til organisation/virksomhed i 7000 Fredericia
    • Ejendomsfunktionær
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Vamdrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Vamdrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0