Projektleder med el-teknisk baggrund søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Er du en systematisk elektriker eller elinstallatør, der brænder for at holde styr på trådene? Så er det måske dig, vi søger!

Om os

YellowTec er bygget på et fundament af grøn ekspertviden og -passion. Vi er 30 dedikerede og dygtige medarbejdere, der har speciale i energioptimering og beregninger af de bedste løsninger og opsætninger. Det er ekspertise, der kommer vores kunder til gode, men også viden vi bruger til at hjælpe nogle af landets største el-installatører med. Vores opgave er at hjælpe virksomheder og private til at tage et større grønt ansvar og nedbringe deres CO2-udledning. Vi mener, at det er vores ansvar at gøre det på den bedst mulige og mest langsigtede måde, hvor målet er den bedste løsning, og vi søger nu en projektleder, der vil være med til at gå i fronten, når det kommer til den grønne omstilling!

Introduktion til stillingen

Vi søger en projektleder til vores solcelleteam, hvor du får ansvaret for alt fra montører til elektrikere på vores solcelleprojekter på tværs af hele landet. Du vil indgå i et lederteam på tre andre projektledere og en afdelingschef, så du altid har nogle dygtige sparringspartnere at rådføre dig med. Vi ser gerne, at du er en elektriker med nogle års erfaring, eller at du har en anden el-teknisk baggrund, så du er i stand til at give en hånd med, hvis der er brug for det, og kan fungere som faglig sparringspartner for dit team. Derudover ser vi gerne, at du er struktureret, og at du ved, hvordan man leder et projekt fra start til slut.

På en typisk hverdag vil du enten starte dagen med at møde ind på kontoret eller tjekke dine mails hjemmefra, inden du planlægger din dag og du kører ud og besigtiger projekterne eller deltager i byggemøder. Du kan herefter vælge at køre tilbage på kontoret eller hjem til hjemmekontoret, hvor du afslutter dagen. Du får derfor en meget fleksibel arbejdsdag, og det er vigtigt, at du forstår at håndtere frihed under ansvar. Du skal også være indstillet på, at da vores projekter er placeret i hele landet, kan der til tider forekomme meget kørsel. Vi er derfor også åbne for at tilbyde fjernarbejde til den rette kandidat, hvis der er et ønske om dette.

Om dig

Den ideelle kandidat til stillingen er en menneskekender. Det er nemlig vigtigt, at du som leder formår at få det bedste frem i dine folk, og er i stand til at spotte, hvad det er, der motiverer den enkelte. Derudover er du systematisk anlagt, har kundesnilde udover det sædvanlige, og forstår vigtigheden af den gode kundeservice.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet elektriker, elinstallatør eller har en anden el-teknisk baggrund med nogle års erfaring.
  • Er systematisk anlagt
  • Har kørekort
  • Har et godt humør
  • Har gåpåmod

Ting du meget gerne må have:

  • Projektledelseserfaring
  • Økonomiforståelse
  • Ambitioner

Bare rolig. Vi ved godt, at det ikke er muligt at kunne det hele, så send gerne din ansøgning alligevel, selvom du ikke opfylder alle kriterierne. Det kan jo være, at det er dig, vi er på udkig efter!

Vi tilbyder

  • Gode muligheder for udvikling og videreuddannelse
  • Sundhedsforsikring og pensionsordning
  • Fri telefon og computer
  • Sociale arrangementer
  • Engagerede og imødekommende kolleger
  • Egen servicebil

Praktiske informationer

Yellowtec er placeret på Kongelysvej 2, 2640 Hedehusene, mens dine opgaver primært vil ligge i det meste af Danmark - du får selvfølgelig stillet firmabil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage til projekterne.

Den daglige mødetid er som udgangspunkt 7:00 – 15:00, men vi er fleksible omkring arbejdstider, da vi ved, at man i perioder kan have behov for lidt ekstra fleksibilitet i sin hverdag.

Send din ansøgning

Så drømmer du om et job, hvor du går i spidsen af den grønne omstilling, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til HR-konsulent, Mike Fredsø på: [email protected]

Hvis du ønsker at høre mere om ansøgningsprocessen skal du ligeledes være velkommen til at ringe til Mike på tlf.: 25 14 66 96

Hvis du derimod ønsker at høre mere om stillingen, og hvad det er, der gør Yellowtec til en god arbejdsplads, skal du være velkommen til at kontakte afdelingschef, Christian Sørensen på tlf.: 54 58 37 10

Ansøgningsfristen er løbende med forventet opstart hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

”YellowTec er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 40 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 60 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Hedehusene
  • Mandag den 15. maj 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    Vi søger 2 elektrikere til KBH 14-12-2023 Til nye opgaver i rammeaftale i hovedstadsområdet søger vi 2 elektrikere, som vil få en varieret hverdag med spændende opgaver. Til dagligt får du et..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i Herlev

    Omsæt din tekniske forståelse og viden til et spændende job, hvor omdrejningspunktet er el, teknik og mekanik på kraner og andet udstyr til lasthåndtering. Har du en god teknisk grundviden og d..
    • Elektriker
    • Herlev
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Creating new and better solutions to technical challenges As a part of our Power, Electrical and Automation Solutions (PEAS) department, you will be involved in various development projects, wh..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København SV

    Er du uddannet industrielektriker, Automatikteknikker eller elektriker? Så får du her muligheden for at arbejde på vores specialiserede elværksted, hvor vi fokuserer på at levere førsteklasses elek..
    • Elektriker
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1