EL-tekniker til unik arbejdsplads

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

I Dansk Dekommissionering søger vi en ny kollega, der kan hjælpe os med vores alarmsystemer, servicering og kalibrering af måleudstyr og som har en forståelse for IT – måske er det dig?

I Dansk Dekommissionering løser vi en unik samfundsopgave i dansk sammenhæng: oprydning efter mere end 40 års forsknings- og forsøgsaktiviteter på Risø.

Samtidig håndterer og lagrer vi radioaktivt affald fra både driften og dekommissioneringen af anlæggene samt fra resten af det danske samfund. Vi bidrager også til processen, der på længere sigt skal føre til en sikker deponering af affaldet, og her ligger der mange spændende opgaver i fremtiden.

Som ansat hos os bliver du en del af en spændende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, der prioriterer work/life-balance, og med et tæt samarbejde på tværs af fag.

Din hverdag hos Dansk Dekommissionering

Vi søger dig, der har en el-teknisk uddannelse, f.eks. som elektriker, elektronikmekaniker eller elektrotekniker. Du skal gerne have mindst 3 års relevant erhvervserfaring, som f.eks. kendskab til og erfaring med opbygning og drift af alarmsystemer.

I nær fremtid står vi overfor at skulle implementere et nyt mere moderne alarmsystem. Et alarmsystem hvor du bliver en vigtig ressource i processen med at udarbejde kravspecifikation, udvælge system, implementere samt vedligeholde.

Ud over arbejdet med alarmsystemerne vil din hverdag også indeholde servicering, reparation og kalibrering af vores forskelligartede udvalg af måleapparater. Denne del foregår i nært samarbejde med en kollega, og du vil blive oplært og uddannet til det.

Derudover søger vi også dig, der har mod på at agere backup på vores IT-systemer. Disse administreres i hverdagen af vores IT-ansvarlige, så her er tale om en backup-funktion, når situationen kræver det.

Vores nye kollega

Vi søger dig, der formår at samarbejde, er løsningsorienteret og som både kan arbejde selvstændigt, men også forstår vigtigheden af at inddrage andres viden og kompetencer i helhedsløsninger.

Du vil blive en af tre med el-teknisk baggrund i el-gruppen i den nye enhed ’Udførende Dekommissionering’, der yderligere består af ca. 10 kollegaer, der adskiller de nukleare anlæg på Risø, med forskellige håndværksmæssige baggrunde.

I Dansk Dekommissionering er vi i alt 85 medarbejdere og du vil derfor blive en del af en virksomhed med mange forskellige fagligheder og ansvarsområder, hvor det er en central del af opgaveløsningen at kunne samarbejde på tværs af fagligheder.

Til gengæld tilbyder vi

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med en unik virksomhed med unikke opgaver, i dansk kontekst, så er vi et meget stærkt bud.

Vi har masser af spændende faglige udfordringer, både på lang og kort sigt, som du kan få indflydelse på og hjælpe os videre med.

Vi gør en dyd ud af at være omhyggelige, gøre tingene ordentligt, forsvarligt og sikkert, med fokus på den bedst mulige opgaveløsning.

Du får en 37 timers arbejdsuge med fleksible arbejdstider og betalt frokost.

Løn og ansættelsesforhold
Du ansættes i henhold til den relevante overenskomst.

Vi forventer at holde første samtale den 22. maj og anden samtale den 26. maj.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning .

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Roskilde
  • Mandag den 15. maj 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Kalundborg

    Sikringsteknikere søges til spændende opgaver Ønsker du at blive en del af Danmarks førende sikringsvirksomhed, der har solidt håndværk, personlig udvikling og god kundeservice som kendetegn? Så .
    • Elektriker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Elektriker i Kalundborg

    Har du lyst til at arbejde med installation, drift og vedligehold af sikringsanlæg? Så er du måske vores nye sikringstekniker til Fire & Security afdelingen i Kalundborg. [xxxxx] Fire & Secur..
    • Elektriker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    Elektriker søges til spændende serviceeventyr!Er du en erfaren elektriker med en passion for service og spjældende projekter? LUBI Job leder efter en elektriker til vores kunde på Midtsjælland, der..
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    Industrielektrikere til Spændende Stilling!Er du en dygtig elektriker med passion for industrielle løsninger? Vi søger dedikerede industrielektrikere til en spændende mulighed hos vores kunde på Ve..
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 8
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 6
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7