Industrielektrikere der savner varmen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR er der fuld fart på den grønne omstilling, og det har betydet en masse ny og spændende teknik på Amagerværket. Vi søger derfor nu dygtige industrielektrikere til vores afdeling Vedligehold.

Vedligeholdelse af energiproduktionsanlæg
Som industrielektriker kommer du til at varetage et afvekslende job, hvor der arbejdes med alt fra de største motorinstallationer til mindre lokale styringer. Du og dine kolleger skal sørge for optimal sikkerhed, vedligehold og rådighed på vores anlæg. Vi arbejder med turbinestyring, kedelstyring, vandbehandling, røggasrensning, brændselstransport og restproduktshåndtering på de to kraftværksblokke samt det tilhørende fællesanlæg.

Vi lægger stor vægt på et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor vi som kolleger støtte hinanden og har det sjovt. Du får bl.a. adgang til kantine- og massageordning, ligesom vi afholder sociale arrangementer så som fredagsbar, banko, team-dage, efteruddannelsesforløb m.m.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Fejlfinding på motorstyringer, procesanlæg og komponenter
  • Vedligeholdelse af el-anlæg, tavler og komponenter
  • Optimering og programmering i PLC-styringer og SCADA-systemer
  • Opsætning, kalibrering og verificering af følere og målere
  • Kontaktperson for eksterne samarbejdspartnere. Herunder; planlægning, supervisering og kvalitetssikring af arbejdet
  • Forbedring af arbejdsgange og processer

En vigtig del af arbejdet er at bruge PC og forskellige IT-vedligeholdssystemer, så det skal du have en interesse i.

Initiativrig og serviceorienteret
Vi forestiller os, at du har en baggrund enten som elektriker, industrielektriker, automatiktekniker eller lignende. Har du kendskab til kraftværker eller andre procesvirksomheder vil det være en fordel, men ikke et krav. Vi skal nok sørge for en god oplæring.

Vi vil også lægge vægt på, at du er serviceorienteret og er god til at skabe relationer til både dine nærmeste kolleger, andre afdelinger samt til eksterne samarbejdspartnere.

Det er vigtigt, at du har gyldigt kørekort til personbil og gerne truckkort, og kan indgå i en rådighedsvagt for elektrikere. Du skal i en akut situation kunne komme til København fra din privatadresse indenfor en rimelig tid.

Vi hjælper dig til det rigtige team
Du bliver en del af afdelingen Vedligehold, som er opdelt i to sektioner Forsyningsanlæg og Procesanlæg med tre teams under hver sektion.

Du vil høre til i enten Team Miljøanlæg, Team Brændselsanlæg, Team Kedelanlæg eller Team Turbine, el og serviceanlæg. I ansættelsesprocessen hjælper vi dig ind i det rette team.

Har du spørgsmål til jobbet som industrielektriker, er du velkommen til at kontakte Rune Nørh 2795 5210, Temleder Turbine el & serviceanlæg eller Anders Petersen, teamleder Miljøanlæg, 3445 8020.

Ansøg uden ansøgning og CV
Vi afholder ansættelsessamtaler løbende. Ansøgning er ikke et krav og vi opfordrer dig derfor til at søge stillingen hurtigst muligt, ved at udfylde spørgeskemaet og senest 1. marts 2024. Det gør du ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side. Ansættelse sker efter nærmere aftale.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • København S
  • Fredag den 01. marts 2024

Lignende jobs

  • Elektriker i København SV

    Er du uddannet industrielektriker, Automatikteknikker eller elektriker? Så får du her muligheden for at arbejde på vores specialiserede elværksted, hvor vi fokuserer på at levere førsteklasses elek..
    • Elektriker
    • København SV
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Elektriker til international pharma-virksomhed Maintenance Vil du have en varieret hverdag i et job, hvor du sætter al din knowhow som elektriker i praksis? Så tilbyder vi et job hos Xell..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København S

    <p>Are you ready to leverage your extensive electrical engineering experience to make an impact in large-scale, international high-rise projects? Do you thrive in a collaborative, global envi..
    • Elektriker
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
14. maj 2024 3
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2