ENERGRID søger en elektriker/forsyningsoperatør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

ENERGRID søger elektrikere, som trives godt i en dagligdag med ugentlige rejsedage og med arbejdsopgaver indenfor nettilslutning af større vedvarende energianlægsprojekter.

Vi søger lige nu en kollega til teamet, som er uddannet elektriker, forsyningsoperatør, eller har tilegnet sig samme kompetencer gennem sin karriere. Om du er nyuddannet eller har 30 års erfaring, er mindre relevant. Det vigtigste for os er, at du formår at indgå som en del af vores seje team af service- og anlægsmontører. Det vil dog være en fordel, hvis du har erfaring med elforsyningsarbejde.

Vores projekter er spredt ud over hele Danmark og vores nabolande. Du skal derfor trives med rejsearbejde, lange arbejdsdage og udendørs opgaver på alle tider af året, og derfor er det mindre vigtigt, hvor du selv bor.

Du skal kunne trives i et miljø, hvor vi løser opgaverne individuelt i små teams, og hvor vi er passionerede omkring kvaliteten af det arbejde, vi laver for vores kunder. Du skal helt naturligt kunne gå systematisk til værks, have sans for detaljer, kvalitet, planlægning og sikkerhed.

Du skal kunne kommunikere på en venlig og konstruktiv måde med dine kolleger og have mod på til tider at have direkte kontakt med en kunde, for at sikre en god forventningsafstemning. 

Herudover skal du have drivet og nysgerrigheden til at holde dig opdateret på dit fagområde. Vi sørger naturligvis for relevante kurser i den forbindelse. 

Du kan gøre dig forståelig og forstår dansk og engelsk.

Om jobbet som anlægstekniker
Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Montageopgaver på kabelanlæg, ligeløbsmuffer og endeafslutninger.

  • Montageopgaver af solcelleinvertere og kommunikationsudstyr

  • Stationsmontage på 60/10/04 kV stationer, samt idriftsætning.

  • Drift og vedligeholdelsesopgaver på el-anlæg (HV og MV-Switchgears og transformere)


Der kan også være muligheder for at deltage i arbejdet med:

  • Fiberoptisk montage og test.

  • Fejlsøgningsopgaver på kabelanlæg med vores målervogn.

  • Kabeltest på mellem- og højspænding

  • Relæafprøvninger

  • Gadebelysningsopgaver.


Du kan forvente
Du bliver en del af et velfungerende team med en høj grad af faglig stolthed og en lyst og evne til, at alle trækker i samme retning. Teamet har en uformel tone i dagligdagen og et fælles mål om at yde vores bedste for vores kunder. Hele teamet står klar til at modtage en ny kollega.

Du bliver tilknyttet vores kontor i Thisted, men i dagligdagen kører du ud fra din hjemadresse i din egen firmabil.

Vi tilbyder                                                                                                                                                             
En arbejdsplads med fart over feltet, og hvor medarbejdernes trivsel er i fokus. Du kan derfor se frem til at arbejde et sted med stor fleksibilitet og mange personalegoder. I dag tilbyder vi blandt andet vores medarbejdere firmabetalt internet/telefon, tøjpenge, massageordning, sundhedsforsikring, heltidsulykkesforsikring, personaleforening, sociale arrangementer samt meget mere.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning via vores hjemmeside energrid.dk og afholder løbende samtaler, så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning. 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne B. Søndergaard eller Jesper Primdahl Nielsen på tlf.: 21 42 02 88 / 72 19 88 37 eller [email protected] / [email protected].

Vi gør venligst opmærksomme på, at vi ikke modtager ansøgninger direkte via mail. Benyt venligst vores hjemmeside, når du søger stillingen. 

Mulighed for tilflyttere                                                                                                                                       
Er du ikke fra nærområdet, hjælper vi dig gerne med at finde en bolig.

Om virksomheden
ENERGRID blev etableret i 2019, som en selvstændig forretningsenhed i Thy-Mors Energi koncernen, med det hovedformål at samle de tre aktiviteter; Engineering, Turn-key og Maintenance indenfor nettilslutning af vedvarende energianlæg under ét selvstændigt brand. ENERGRID viderefører et allerede eksisterende nationalt kundegrundlag – nu blot under eget brand.

ENERGRID har et ønske om at fastholde og udvikle sin position i branchen for nettilslutninger. Det er en nicheforretning, som kræver en stor mængde specialviden- og kompetencer. Udviklingen inden for nettilslutninger er tiltaget inden for de seneste år grundet den generelle elektrificering, og ikke mindst tilslutningen af større og flere VE-produktionsanlæg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Thisted
  • Fredag den 01. marts 2024

Lignende jobs

  • Elektriker i Aalborg SØ

    Er du en person der vægter vores værdier HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”Er du en person der væg..
    • Elektriker
    • Aalborg SØ
    Få mere info
  • Elektriker i Vinderup

    Har du lyst til at arbejde i fødevarebranchen? Og vil du medvirke til at holde vores moderne, fuldautomatiserede produktion kørende? Kom og vær en del af et team, hvor din passion for teknik og di..
    • Elektriker
    • Vinderup
    Få mere info
  • Elektriker i Brønderslev

    Job Description Elektrikere søges med PLC erfaring og programmering til Brønderslev området På vegne af virksomhed, søger vi en uddannet elektriker til montage af el tavler, god erfaring med .
    • Elektriker
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Elektriker i Støvring

    Omsæt din tekniske forståelse og viden til et spændende job, hvor omdrejningspunktet er el, teknik og mekanik på kraner og andet udstyr til lasthåndtering. Har du en god teknisk grundviden og d..
    • Elektriker
    • Støvring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1